Jaja az esték is jól szoktak sikerülni. Főleg ha van elég diópálesz mi?
Majd egyszer elhívjuk zsear-t én szívesen látnám, még akár itthonra is lehetne ha úgy van.
Úgy hallottam a múltkor volt a mátrai csapattal is, bár őket Te is mered jobban én nem.
Figyelgetnek még sűrűn odabennt? Nincs nagyobb gond remélem.
a zne msi szikszdélyz ..az 1el úlyabb verzió..az már seven délyz
ilyen ről álmodtam mert a romett meg a jáva mustár az nem helyettesithetett egy ilyen nagyon komoly enúrót...
de végül is az álmom(ezen álmom)sosem teljesült..most meg már nem is kell
de lett helyette t 5 pannóniám 17 évsen..meg p 10es is ..na az hogy repesztett alattunk...mentünk mint az állat erős is volt... meg nehéz is mint a dög..vagy 160likó...meg 14 lóerő ..de mivel a kipufi nem gyári volt ugy lehet volt az 13 is
mivel nagy szokott lenni itt a fejlesztés kis tutorial-t kérnék, hogy hogy tudok az első telóra illetve az ülés hátuljára kapaszkodót csinálni, amivel ki tudjuk rángatni a gépet a sárból meg innen-onnan.
Azt sem tudom, hogy ez egyáltalán milyen anyagból szokott lenni
nem golden otto
golden bontós
mindjárt bontós is besértődik és két nap múlva meg leanyáz hogy kihagytam a felsorolásból...
meg a többi nem segged környéki barétom tól iss lenézést kérek...túl sok lenne ezt mindenkit név szerint emliteni...de ti is a szivembe vagytok
ISDE Sardignia 6 napos összefoglaló - ala ZsirFeri
Körülmények: száraz poros - köves terep. Hőmérséklet min 13 - átlg 18.
Első nap egyénenként
1.- Milner (australia) 61.- Gábor Grillmayer E3
2.- Salvini (olasz) 75.- Csorba Ákos E2
3.- Meo (francia) 85.- Solymosi György E2
5.- Cervantes (spanyol) 88.- Kátai Péter E2
6.- Robert (amerikai) 100.- Emmanuale
11.- Mike Brown (amerikai) 115.- Tóth Barnabás E3
Második nap egyénenként
1.- Meo (francia) 54.- Gábor Grillmayer E3
2.- Milner(australia) 84.- Csorba Ákos E2
3.- Aubert (francia) 87.- Solymosi György E2
5.- Robert taylor (amerika) 89.- Kátai Péter E2
7.- Cervantez (spanyol) 96.- Emmanual Gyenes
11.- Mike Brown (amerikai) 116.- Tóth Barnabás E3
Csapat verseny: Első nap (első 10 helyben olaszok)
238.- Dési János
244.- Nagy Péter
270.- Miksi Péter
370.- Szabolcska Zoltán
384.- Hadobás Ádám
Csapat verseny: második nap (első 10 helyben olaszok)
190.- Nagy Péter
222.- Dési János
255.- Miksi Péter
385.- Szabolcska Zoltán
326.- Hadobás Ádám
amúgy meg szar volt...csak hosiék ott azt mondták jó..hogy csurogjon a nyálatok..de szar volt..csak ezt két nap múlva üzenete meg fészen
ez vick vót..vick vót..mert nem is vagyok féeszen
de tényleg szar vót...tegnap előtt..le is húztam az értékmegörzőbe
de jó nagy adag
hály
nekem a fész tú fész a szimpi.
az hogy beszéljük meg ..ott..és tudok rajta változtani...de utólag hánytorgatni...még ha igazad is lenne...sem.
tudok változtani nyomvonalon...erősségén irányán..mindenen...csk mondani kell...tudok megálni is..pihenkélni..mint az utolsó nap a patak végén...szóltok megállok...
egyet nem tudok...és az az hogy kitaláljam a gondolataitokat...ezért kell szólni...de ha ott mindent kafira veszel meg tetszik meg últra jól érzem magam...akkor nem változtatok...az irányvolnalon...
vágod...
megfeleési kényszerem van ha vezetek...főzök meg barátokkal vagyok...azt akarom hogy jó legyn mindenkinek..de olyan nix...
kaja.
sajnálom hogy ez van, DE nálam nem a vendég az első!nálam a barátok akikkel nap mint nap barátok vagyunk...az erdőben úgy mint ahogy heti szeinten kommunikálunk...nálam ha a vendég akar valmit..de a barátom-taim mást..akkor a vendég beszopta..mert NEM a vendégfelé akarok kedvezni hnem azokkal akik a BARÁTAIM
tehát kaja....ez a lábos 3 főre számolom...kicsi gázőző kicsi kondér...
te nem jelezted hogy kell...pedig fórumon irtam hogy mi a szitu...többiek szóltak...4 ő jött össze.. annyinak is vásároltam be...és mondom nem véletlen lett púpos a kondér...mert nem akartam a barátamim gyomrát-sem cserben hagyni..mikor láttam hogy marad..akkor megkinállak...ha nem akkor nem...ez van
nekem soha soha nem lesz a vendég az első..de ha megkérdem..válazol hogy kér!..be fogom irni a főzökrád is táblázatba ..és valahogy megoldom...
a banánó..nagyon fini volt köszi..hogy horog lenne amin verdődtetnél..nem gondolnám...legközelebb megkinálsz ugyan úgy elfogadom..de nem várj semmit...ha azért adnád..nem jó embernek adod..szemrebbenés nélkül le sem szarom hogy adtál vagy sem..
de ha csapatban vagy látom hogy nem egyedül játékos vagy.. ha baj vagy én is segitek...van nálam sok minden amire többen is rászorultak már és a csapatjátékosoknak adok is belőle...de aki nem csapatjátékos..az ne várja el hogy ő leszar magasról..én meg majd kisegitek...
golden ottó mpi csandi csoresz szaliezekkel kiegészitőleg vagyunk...hegyben ..mindenki hoz magával cuccost..nem csak vizet meg szendót magának...
múltkor pl goldennek elment a ékolaja mert egy fa lelükte a hátsófék munkahengernél a (hogy hogy )csövet...kilazult..elment az olaja...
és nálam véletlen van dot 4...is..meg mineral is..és lásss csodát megavitotta ott neki a hegye...(fékcső megigazit meghúz feltölt lelégtelenit)scak annyit kértme szoljon rám a kocsinál hogy dot 4et használtunka az aranytatyóból..mert h nm szól elfelejtem pótolni és legközelebb lehet beszivjuk ez miatt..
bontós nagy története a zsepivel is ez ....
szoval ezért feszülök be ha valaki le_nem csapatjátékozik.._vágod....
az a baj a csoki meg a banán az erdőben nem segit ki 10 kulcs helyett..de én igen...már aki csapatban van...vendég...mondom leszarom a többi az számit...
pont mint putyinka..megmondta ha osroszországban élsz nincsenek kissebségi előjogok...vagy orosz vagy úgy élsz úgy kapsz..vagy ha nem tetszik húzzá máshova....
nem úgy mint ithon a kissebbség akinek több joga van mint a helyi magyarnak aki ide adózik..
szóval...mint vendég ne számitson tőlem semmivel többre mint a barátaim...
és ha a barátaimnak jutott...majd megkinál6unk...mert közös a cuccos.
de azért nix hai...
az öszinte embereket szeretem...mindenhol ..de főleg azt ha amikor a baja van akkor szól..mert ott tudom orvosolni..utólagos lyogsegélyben nem tudok segétkezni
elolvastam két oldal litániát ebbol a ki-kit szapul miért történetböl.... bevallom férfiasan egy szot sem értek belőle.....
valaki elmagyarázná részletesen hogy most akkor mi volt.?
neneneneeee... csak vicc akart lenni annak is szar...
Endurosok - HardEndurosok - Krosszosok - Motorosok !
most mutassuk meg nem csak motorozni szeretünk hanem tudunk is összefogni, a rendezvény ultra jó lesz és a bevétel egy nagyon tehetséges motoros gyógyításara lesz fordítva kérem terjesszétek és gyertek el
Helyszín Pradfürő Parkoló (Mátra) Október 12. Lesz ZsirTV
Belépő nézőknek ingyenes, motorosoknak résztvevő 6.000 Ft
te hülye
neked az arcodba senki nem mondja meg milyen vagy mert minek...
én kedvellek még mindig mert tudom azok mele hogy ármánykodsz meg szart dobalsz nem vagy rossz ember csak kicsit elmebeteg.
hogy a földváriak motoroztak veled és nem egyenesen azt irták le amit gondoltak az minidg igy van kevés mber iylen fasz hogy egyenesen megmondja neked haveriba ne légy önzö, a vendégekkel vendégként bánj és ne sajnáld tölök a 300 Ft babfözeléked ami (biztos jo volt)
ha lejön két vendéged egy hajtásara akkor ne külön autoval jöjjenek 600 km fökép ha tudsz róla és ne ugasd le a lassuak arcát halál komolyan. És utoljára fogadd el a kritikát és türd el ha rajtad röhögnek ez nem vicc te jarsz jól ismertebé leszel. Nem szégen.
érted ? te kis buta buksi. ez a rendje az életnek..
vendék eszik elöször, vendégel jol bannunk és ha megmondja az arcomba akkor nem csavarom el a szorit te buta.
ha nem kedvelnélek nem mondanám igy meg a dolgokat, hanem leszarnalak mint egy koldust az ut szélén te fasz. !
ezt fogd fel ! mert van agyad. ! es ezeket modntam el meg azt is hogy és ez volt a lényeg ezt biflázd be csavaró gép:
""köszönöm a hajtáson a vezetést, jó volt a hajtás de ha nem szapulnád az emebereket, nem lenne feszültség a hajtásaid alatt akkor hajtás kiváló lett volna, azt is leírtam ezt azért mondom el mint építő kritika, mert kedvellek és szeretném ha javulna a hajtásaid minősége.""
hidd el ..van az a másik dimenziós dolog... én már látam olyat.. pár napja...csak a miék ott volt de mikor hazajott szöges ellentétbe került az akkori ön ön magával....
de nem gáz...csak kicsit furi nekem.
mert a kérdés...csak ugyan az ...ez meg mire volt jó..
sok a szabadideje.....
de ne ma válasz...ez másik dimenzió..ez a fejben keresendő...
csak sajnálom..mert én meg itt össze vissza ugattam vele...pedig vannak dolgok amik ellen ha nem tudsz tenni semmit inkább ne is beszélj róla...ez egy nagy mester tanitotta nekem..aki nagyon hasonlit a derékszögre...
hogy miért...
mert a derékszög az egyik olyan dolog ami ezer évek telnek el..még sem változik....sokat ebben a dimenzióban.
elnézést kérek hogy tegnap meg tegnapelőtt olyan vehemensen meg akartam magyarázni a dolgokat..még ha igazat is írtam..mert az igazsággal sokszor csak megbántja az ember a másikat..akit nem tud megváltoztatni....
na lépek mert keresem tovább az igaz hamist..lyót rosszat és a derékszög ellentetjét...
de ebben a dimenzióbna a derékszögnek nincs sem párlya sem ellentett..jEE
Majd egyszer elhívjuk zsear-t én szívesen látnám, még akár itthonra is lehetne ha úgy van.
Úgy hallottam a múltkor volt a mátrai csapattal is, bár őket Te is mered jobban én nem.
Figyelgetnek még sűrűn odabennt? Nincs nagyobb gond remélem.