ennek a 6days-nak az elsőgumiján a szélső bütykök nektek is töredezik?
nekem előbb leesik a bütyök a szélén mintsem elkopna középütt
a hátsó elég jól bírja, ott nincs hiba
Metzeler mce 6 days extreme rear nem olcsó de sokat bír és q leg-leg-leg jobb nálam ez vált be a legjobban mindenre! mindíg volt próbálkozás más olcsóbbal de szar mind! még sárban a mitas-nak van jó gumija mindjárt írom a márkát http://kekhold.hu/?page=websho...
Az érdekelne hogy milyen fajtát vegyek,de ha tud valaki ajánlani újat jó árban az is érdekelne.Eddig egy michelin starcross gumit néztem ki,nincs még nagy tapasztalatom endúrógumi ügyben.
vili. évjárat, tipus kell még ma! reggel megy viktor bahnerhoz. bazze ott hivogattalak a vebkamera elől ahova állitottál :) kib sok magyar volt ma mariazellben. még szájder jános is végigszirénázta a sétáloutcát a páncélozott audijával diszkiséretben. meg valami selejt debil szektásokkal volt tele a város. vagy valami pártkatonák voltak. bruhaha
Itt van egy haveromnak s3-as lendkeréksúly (gyújtás oldal) de akkora mint egy malomkő 660 gramm. Más gyártóé 9-11 uncia (250-310 gramm). Még nem rakta fel de, nekem mikor 11 unciás volt a ktm-en (250 exc)az éléggé lefogta a teljesítményt. 200-as exc-n viszont jól működött.
nekem előbb leesik a bütyök a szélén mintsem elkopna középütt
a hátsó elég jól bírja, ott nincs hiba
akkor most csak van vmi kapirgálós mocid is ?
Láttam már róla videót régebben, de nem hittem el hogy ez igaz.
Ja és ez jó belsős gumiknál is és még utána szerelhető?
Tud valaki ajánlani valami jó gumit endúrózásra?Főleg sáros,agyagos talajra,18 és 21zoll-os felnire.
reggel csak benéztem....
hallom átnyergeltél utcai lálydelnak...