Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

aksis ..+2,5kiló egy 7 amperos...
nekem már csak olyan...töltésről menő...

mert lefelé...
úgy mész mint az állat...
plusz 100kilós vagy.. jobban járnál ha magadat is lecserélnéd egy 87kilós zergére..lehet az asszony is jobban csipázná na mweg az ágy ami alattad van...

ron nem jó ez semmire.. akár csak az mikor szapuljuk a másikat hogy igy köcsög úgy gyökér....
meg igy szar verseny lesz...
meg igy bénák..ugy bénák...
tudod...
nem jó ez semmire

de ez már nem számit istennek hála...
béke honol felénk...

ron..szerintem zsir odadaja a csimmát kicsi pénz plusz kiskuta...
na.. kutát zsirnak küld ..8ezret meg a lyaútanaxéert... nekem

amúgy elárulok egy titkot...
csak egy dög tud menni egy sx 525 tel.. .

és most is érte dobog a dög szivem..lemosás után is gyönyörködtem benne...
lehet költök rá a télen...mert sokat sporoltam a 4t miatt
Köszi!
Nem a felfelével volt gond az 525-nél csak a lefelével én nem tudtam megszokni hogy nem lassul mikor én szeretném és kísérgetni kellet a
meredekebb lefelékben.
Venti van 5000 ft kínai qvad venti fémházas pont elfért a hűtő mögött
7ah zselés riasztó akksi kapcsolóval 2napot úgy bírta hogy meg sem lassult a forgása töltés nélkül pedig forrtak a gépek párszor
te Frenszisz.. nem maradt neked a triálbol egy használhato triál csizmád meg egy bukod occco pici pénzé...
na megjött a Viktoros ostorozás, ugy osztod mintha muszály lenne...

amugy tényleg nem tudom minek kell ez a szapulás... tudod van az a mondás csöndbe maradsz okosabbnak tünsz, több barátod marad.. ilyesmi....
Zsir szalit ismerem

a többiröl ne is beszéljünk.

örvendek érted amit mondok.

akkor regiment lesz fiam ?
ott ment el tőlünk..tőlem teljessen..mikor eg olyan kereskdőben kereste a hibát..aki öott seem volt...
és hogy a kis gyerekét fogja meg...ni...aki akkora lehet mint az enyém...
na ott közel volt a fejéhez a csizmám acél kapnija...

ugyhogy inkább hagyjuk is...
tudom nem szereted..nem is azt irtam... figyelmetlen vgy..szerelmes.. vágod?
az a lila köd.. semmi nem számit elfogadod mindenét..ez az igaz szerelem..=lila köd...valóság ...it dázönt metter
ember..
nem tud6ot it mi volt...mesélnék olyat hogy benánysz..de nem teszem csak az emberi oldalát irtam le..tényke mentessen...

öszterelyh..jönnön be neki.. én ..illetve itt mind ezt szeretnénk... mert ez az itthoni élet..ez olyan szörnyű...

némelyik embernek...

talán hagyhatjuk is a témát
12-52 is lehet!

nekem az van... eléfér és a láncvezetőt sem nyalja a 52 miatt elöl is magassabna fut a lánc...
ellenben a 12-48astól...ami elöl azért harapdálta a láncvezetőt

na ha könnyű jó géped van z jó... én is ezért szeretem az sx 112kilóját...a exc 123mal szemben
de bontós az élő példa hogy 128 kilós szerkóval is úgy megy fel le mint a távolsági irat..a távirat
de az a lényeg ha neked jó..az a király...
forrás?vagy van ventid..
király hogy 2011..12..ban is voltatok és tudjátok hogy mikor melyik

mi race után egy héttel szeretnénk menni...lehet hogy mások is leszenk ott akkor de nem lógunk más nyakán...csak mi is akkor megyünk...ha összejön..
egyébbként nem szeretem Kordést csak tudom min megy körösztül.

ne felejtsd én is 1990 ide érkeztem és nekem minden idegen volt, s elmondom magyarba települni be nem könnyü ezért átárzem a helyzetétt.

ami a személyes dolgokrol van szó nem bántásbol mondom de hidd el küzd és támogathatnátok bármekkora egy csög. ezzel hogy adsz neki tamogatást ö is változik meg te is.

Örvendek pozitivan fogtad fel dumám.
Norci-val vigyazni mert nem 1cerü... komolyan mondom s bálnájával is vigyázatok.
kafi leirás....
végre ..végre..élménybeszámoló máshonnan is
ez tenyleg jó nem ?
na örvendek mesterem érted a mondásom s nem 5 centesnek veszed.
tudom hogy szereted..és ez a szerelem örök is marad. ...
sajnálom én is hogy igy alakultak a dolgai..de hát mindenki magának kovácsolja a rácsokat...(korlátokat...)
de ugy gondolom semmi olyat nem irtam ..viszont ha igy érzed..sajnálom ha megbántottalak...kérlek puszikáld meg..helyettünk is... píísz..béke...

riga gumit köszönöm...
itt a teszt..5 motorozás a zarándba..fényképes illusztráció...ebből egy sárban...
2 normálban...
2 kiszáradt zarándal.....egy faterpatak volt csak ..ott sem szoptam szét magam...
ugyhogy ez számomra érthetetlen...
látvány szörnyű...az oldalbütykök 81% megsemmisitő erelyű élettel össze egyeztethetetlen sérüléseket szenvedett...
jó reggelt
ééés végre ma nem dolgozom,ideje volt már egy nap pihi
Jó reggelt!
Megjöttünk!
Poiana Marului víztározó kerülő verseny előtti pálya ellenőrzés!
Óriási csapatunk Kertész Géza öccse+én pont elégnek bizonyult ahhoz hogy kellemes folyamatos tempóban végig csináljuk a nyomot
Ktm 250 sxf 2db erőgép bizonyította azt az elméletet hogy nem minden a lóerő/ lásd 525 nagy vas/ ellentétben a súllyal igaz az első nagyobb 1 nyomos/meredek kanyargós köves zuhogó esős/ felfelében kicsit kapirnyálósra sikerült a feljutásom de a gyertyapipa visszatétele után ami nem tudom hogy de le volt mozogva és a 250 nagy erelyének gázzal történő előcsalogatása meghozta az eredményét és mindenhol csont nélkül mentünk utána fel-le fel és le csak ahogy a szél mozgatja az ágat
Egy szónak is több a vége jó hajtás volt
A szombati nyomot végig motorozva kellemes inkább gyors nap áll a versenyzők előtt 1-2 jó kis fel és lejáróval ami esőben is jól teljesíthető volt, patak kevés volt nekünk de volt benne olyan gömbölyű csúszós köves amit mindenki szeret .
Ez a B fő nyomvonal. az A 3 helyen tért le úgyhogy nem lesz az sem 1 véres menet.
Vasárnap: napsütés kellemesen csúszós előző napról visszamaradt nedvesség a talajban.
Kerestük a rajt helyét és miután úgy véltük hogy megvan elindultuk a nyomon ahol szalagot is találtunk na itt már volt 1 kellemes patak felfele nagy köves meredek 30-50cm hosszú és 2-10cm átmérőjű nedves fával érintőleg megszórva nagyon kellemes volt rajta felfelé pattogni a kis 250-esekkel .Ezek után rátértünk a 2011 vasárnapi nyomra szemből amit nem biztos hogy innen kellett vona teljesíteni de szerintünk a zallagozás így adta ki /ez az a rész ahol az a kősziklás keskeny ösvény volt utána a fenyvessel+ az affinata szedős rész felfelé az most lefelé vissza /elvileg//.Na utána kezdődött a dunaföldváriak kálváriája a nyom megtalálására ami 1/2 óra után azt hittük sikerült is és elindultuk a nyomon /mint utóbb kiderült szemben /ami nagyon jó kis rész volt de egy idő után ráismertünk erre is ami a 2011 regiment vasárnapi nyoma volt szemben nem tudom elmagyarázni de aki volt lehet felismeri így is ahol volt egy nagyon meredek lefele szűk keskeny nyom vékony kis fiatal fákkal a végén egy meredek lefele leveles tisztább erdő résszel utána egy kis keskeny patakon keresztben ki egy útra /érthetővolt mi /na mindegy azt a meredek felfelét ami 2011-be lefelé volt és mint kiderült most is az lesz nem sikerült megcsinálni elsőre és a tetejétől 2m-re visszanézve jöttünk rá hogy szembe megyünk így vissza felé is megcsináltuk még 1x ezt a nyomot
Na hogy ne legyen túl hosszú a beszámoló innentől nem találtuk meg a nyomot ezért a régi módszert vetettük be ami romiban igen hatásos szokott lenni jobbra fel mindegy hogy mi van arra ekkor eljött a hétvége legjobb és egyben legkeményebb 1-órája amiben nagy sziklás patak felfele meredek földes kijáróval a patak közepéből/mert megláttunk egy fahordó utat/tiszta mohás aljú meredek fenyőerdő irtáson keresztül értük el a hegy tetejét ahol a kezdetleges gps iránymutatása alapján 5.3 km re voltunk a céltól rátaláltunk a 2012 regiment A nyom szalagjára amit követve megtaláltuk eredeti célunk a 2013-as nyom végét ami vissza vitt minket a víztározóhoz egy hosszú és meredek lefelével ami Kertész úr elmondása szerint a 2012 verseny vasárnapi esős szakaszának első felfeléje volt
Összegezve nagyon jó kis hétvége volt megtanultam motorozni és nem csak erőből úgy is mindenhol felmegy 525-el ,kicsivel is mindelnhol fel lehet menni csak a lefeléket is lehet vele élvezni és nem arra várni hogy mikor megyek neki egy fának mert nem lassul a nagy vas, oldalazón nem csúszik le a segge egyszóval jó kis menet volt.
Ja és ha meg lesz a 18-as kerekem ami elvileg ma jön meg és nem 13-49 áttétellel járok majd hanem 13-52vel akkor már az A ban indulok a következő versenyen
nagy Like Ronbá majd fényképezd le és számlj be kérlek a gépről.
Zari,

hagy békén az emberek magán életétt már megint olyan magán dolgokat beszélsz ki irigységből amik nem ide valok. Kérem türtöztesed magad, ezzel magad járatod le. AZ mas ha egy motorozás menetben valakit ki fikazol vagy kibeszéled a bénázását, de öreg ne a magán életét amikor te is tudod küzd egy jobbért s amikor ordit irásodbo laz irigység.

Kérlek öreg nöl már fel. !
Csak szolok Norbi sok helyröl ki utálta már magát,
amikor még velünk jött itt a Pilelrben, akkor ez a ordibálás és anyázás állandó volt, s ha elfáradt s nem ment akkor képes volt a turavezetőtt bántani anyázni, amikor ö zuzta le a motort, vagy éppen a fejét egy ággal és az egészet ránk akarta fogni.
szoval ovatosan vele.. elöbb utobb onnan is kikopik.. mert kicsináljátok...
nem is bezsélve te Zari simán. Otto huh az durva amit tud muvelni s ha ott van Kordés akkor vége a dalnak.

1 szom in 100 kaptatok egy Kicsit Norbibol.
szali..jön

ö már nem hinném hogy valaha is jön velük.. ...kilépet az országból és boldog öszterelyhi lakos lett ..vitte az összes dolgot ami fontos volt az életében...sx 300...
de legalább nem vergődik...nem problémázik..mert az utolsó időben sajnos összecsaptak a feje felett a hullámok...elszált attól hogy a hecán mekkor a ász volt..és ez igaz is..de nem érdekell senki...ert csorsz is ász m..sőt még nagyobb mint szali..mégesm ugatja egyfesz mekkora bénák vagyunk...mert hogy ő meg magyar bajnok..mikor meg kimegy ilyne román hardokra....pl déva..ott meg a legjobb szokott lenni...lásd 2012ben is ..az ideit nem tudom..de szerintem lehet idén is...
ugyhogy nix gond azzal hogy ki mekkora csillag..cska ha el van szálv magától..miközben motorozáskoir eg semivel nem több mint a csapatban bár ki...+ állandó vergődés..+mikor meglátjha a román haverjait...már menne külön a kempingben...hát ettől aztán mindenki elhányta magát...szóval...
szali kicsit most ..ezen okoknál fogva sem kapják fel a telefonját...
mert egy ekkora ásznak aki enniyre el van magától telve...nincsenek..nem lehetnek földhözragadt bénabéla barátai..mint mi...
ha ez változna...
de szali már csak ilyen...
de az a lényeg...
kint öszterelyheben megtalálta magát.. lesznek barátai..profibbak mint mi...és akkor végre..végre az ember révbe ér . ...

és hát mi se érezzük szarul magunkat a béna hajtásaink alatt...nix vergődés széthúzás...igazi csapatként működünk..és nem csak motorozáskor..ITTHON IS!
pl hétfőtől péntekig is észreveszi ha a másik keresi és nem csak péntek 19.00 kor keresi hogy holnap hajtani kéne már be vagyok pakolva..egyedül is kemegyek ha nem jön senki...mert szart nem akar menni....kimegy roba..haverjai..akik emberileg nem hasonlkitanak rá...de sajnos nyomválasztásban meg B..aztán meg 3 nap múlva már mi is jók lennénk...
na ettől lett elege mindenkinek...
a köpködés mocskolódást meg nem is emlitem...
mindjárt jön milyne köcsög vok..
hát igen az emberek nem szeretik ha tükröt raknak elébük..mert az általában nem olyan szép... mint amit magukról gondolnak...

de mondom szali..az a lényeg.. találd meg a boldogságot.. és már nem rossz helyen nem lehetsz..akár kajak akár kenu..motorozás hegy hverok...
csak boldogan..vergődés nélkül..

ahogy csoresz is mondta.. egy ilyne halytás lemondásokkal jár... össze kell egyeztetni hogy ki mikor hopl... és ha az nem jön össze akkor nix csapat...de ha meg túl sok dolog nem tetszik egy ilyne hajtás alkalmával..ami miatt egyre szarabbul érzi magát egy ember..akkor azt ..azokkla a hajtást meg kel szüntetni...

igy esnek ki..és kerülnek be emberek a csapatba...
saját maguk által!

de mondom aza fontos..béke...
és mindenki csinálja amit szeret..
de tudd ha valamit teszel és állandóan meg kell magyarázni..hogy miért ..vagy rosszat csinlsz vag rossz helyen rossz társaságban csinálod..mert az a jó he nem kell magyarázkodni...
teszed a dolgod..nem magyarázol állandóan hogy mit és miért.. mindenkinek jó..akkor jó helyen vagy...

ha nem akkor váltani kell...
csapatot..barátokat..élettért
na megyek összerakom nőgyogyász ujjaimal a neu zwei taktot
láttam már a sok év alatt én is pár ilyen embert aki fejben szétcsuszott rendesen ... utolag persze röhög rajta az ember, de ott akkor nem volt vidám a pillanat
hála istennek én nem láttam ..mert üvölöttem volna vele,hogy ..de elmondásu alapján kapott az ülés meg minden rendessen...a hülyemarha
de oda vagy ezekért a 4t traktorokért... a végén mindenkit megtéritesz...

aztán ugye van az éremnek egy olyan oldala is mikor valaki tud, azt annyi, pl jon szali öreg 2t SX-el és rommá gyalázza a sok kacat traktorost...

el sem merem képzelni ha rábeszélnéd Jarvist, vagy Walkert, hogy dobják el a szar fostos 2t 300-at , ők hány kategorit ugranának vajon... lehet az már hiperŰR sebesség kategoria lenne
".rugjaütivágja...cicafájgt mozdulatokkal" ... ez kész.. szinte láttam magam elött a cicafájgt mozdulatokat...