Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ami még lejött...
van hogy egy ember...kategóriát lép...ez általában sokk6ására megy végbe...

pl k.áki annó a exc 525 tank lecserélése...300xc-w re ..ott lett kategória ugrás...
bontós...lépegetett az sx 125...sx 250..de kategória ugrás az 510 sercónál...
mpi...próbálkozot exc 300akkal...aztán exc 350 kategória ugrás...
és most csani...fx 450...exc 300 félig visszalépés volt.....aztán exc 350 kategória ugrás...

most azon vagyunk...mindenki..hogy goldentút is hagyon fel a bénázással...a 300exc ben...és lépjen ő is innyektor 4t re...
ez volt a ottó szépben...
fent beszélgtjük éspp a 4t ..vs 2t bontós meg csandi ..meg kikalibrálódósunk...próbálkoznaka vele...és az elő sikeres fellépések után..egyre szarabb futásokat produkálnak...
aztán golden csak csak magyaráz..én meg nem oltogatom .-.hogy igy a nagy gáz úgy a qplung...beelégelte hogy ezek egyre bénábban jönnek....
lement és kategóroia ugrást csinált...felyben! . ...
és az addig léligbizonytalan...dolgokat elhagyta...és gyönyűrű 2 ből kető csontnálküli felfutást csinált.ezek közt szlalomozva...fel a sziklán nyil egyenessen...
na akkor orditom neki...hány ütemű a motoÓÓÓr kettő
na ez megvolt...
jöt a szuperszuper..ez olyan igazi kihívás hely...megyek előre.. aljába ..még a feljáró alatti szerpentines felfelé..takarok egy olyan felnyalom a földet tipust... ...ezek nem röhögtek...kicsit ..csak nagyon
na mondom ..ezek után még az kéne hogy a szuperszuperben is ..,..
na ott azéárt csak egy 525 ez...volt ....
bontós felküzid a 90% ig onnantól felzorrózza...jön goldentút...és szerintem életében először ....de nem épp hogy..hanem csont nélkül...fullendülettel...
orditom..milyen a motor..hány ütemű....
ezt még otto aznap megcsinálta a pisztolyosban is...meg mindenhol...
ugyhogy csska az kellet hogy lássa csandival mi lett....és egyből ő is megemberelte magát..

teknikát megtanultan..nem rángatom a gázt aztán meg egyre csak elcsipem a végére meg elfogy..
hanem tőgáz ....és a vége felé kÚlungal fest alá...mikor már belassul...
mindegy hogy mi az akadály...szikla... kidőlt fa..vagy a társa lába
ez a teknika...
mindjárt jön zsir hopgy a ketyegtetőseben meg béná....
hát ez hülyeség...ot volt ma ketyegtetés...sziklás patak...zorró...okoskodás fákkkla telitett büdösmeredek felfelében....ott is ment a exc 300...
de ennek ellenére azt mondom...
fx 450 még jobb lesz goldentút
ez már négy euro, te miller...
szali...
norci a tegnapi sokk 6ása alatt.....vissza lépett a redzsimenttől...ott 4 tanu előtt...
nekem adta a nevezést...de én nem megyek...
de jófely létemnek tud6óan...nullaegész öt árban..átad6óm...

nehogy beizélj...50%ba igazat mondtam most is...
fel ne vedd ez is csak...
csak dobott egy kis ötcentest.....
kissé mattos, de mégis igazi 5 centeseket dobtam a padlóra...
ezt felnyal6játok...ez valódi
csani még hozzá tet dolgokat..gyűlytütt anyagot a témához...milyne téámaához..hát a gaszgaszórumos témához...
már csak egy tegnapi hajtásleirást kell produkáljon hogy mindehol 110% legyen..itt is és nem csak a hegyben
jó reggel kivánok
ugyan azokkal a magánhangzókkal másik mássalhangzókkal pedig igy hangzana:
lyól hergelt cigányok

a nyelv szÍpségei után...csanád 1492...eddig mint tiszteletbeli csapatag..volt jelen az oroszházi brigádból..de tegnap az úly seresúr tól beszerzett húsz13as eikszcély 350 szikszdélyzivel...trágyaszóró mitasz gumival...tiszteletbeli csapattagból kifejezésből le kelett húzni a tiszteletbelit...
ugyhogy csandi most már csak ...simán csapattag

viszont elvesztettünk egy gázgaszost...(aki titokolvasóra jellemzően nem olvas minket csak tudja mik is vannak itt )...aki...aki....a tegnapi nap folyamáneleinte egész jól tűrte a dolgokat(amig nem voltak igazi kihívások...)de aztán az ottó szépben...
itt:
http://www.youtube.com/watch?v...
ami ez is:dunafeldvári szemszögből :
illetve...ottó szép ottó azaz goldentút által...:
illetgve izé dög által :

na itt a párkány alatt 5 méterre volt neki leütve a zászlaja.... mond6ni...itt vert tábor és még a többike azon serénykedtek hogy szépen csont nélkül megcsinálják...csandi és bontós...addig...norci..a táboráig felment 3-4 szer majd az utolsó menetében...lefelében...keresett a nyomon kivül eg helyet ahol a hűtűszét szálybagyaláz6ja....miközben már az utolsó próbálozásainál...egyre hangosabban üvöltö sokkot kapott..eddig ilyet(m.kétől...rumcitól...meg régi ismerősön kivül nem sok embertől hallottunk...(üvöltő sokk=egyszer csak a hegyoldal felmorajlik az emberállattól.. aki ordenáré szitkozódások közepedte...ami gyakorlatilag a hegy mélyének belát6atlan részeiből egyszer törnek elő..mint vulkánból a láva ...eközben a motorját lábbal illetve kézzel simogató-becézgető mozdulatok helyett .rugjaütivágja...cicafájgt mozdulatokkal ......a motorra haragudván...aki aztán erről nem tehet még akkor sem ha egy szétgyalázott öreg(egy éves gázgasz)...azátán lemetünk...majd lent ez átment rángatózó anyázógyalázó csúnya beszélősbe...majd bonti segitségével...kiköszerülte az oly brutálisnak beállitott hűtőleszakadást..ami végül is ..igaz hog kissé kapott a opofályának..de sem ki nem lukadt..sem semmilyen últrabrutális horpadást nem szenvedett...
sőt egész jól túlélte ezt a marhát
na ez a gyalázat megtörtént...aztán mondta hogy nem igaz hogy csak ilyen buzi helyekre lehet menni...és nem hiszi hogy az összes patak ki van száradva...és menyünk már...patkozni...
hát egyből a siroki patak jutott eszembe mert az nem annyira hosszú..nem is olyam eredek..de sokan szenvedtek már ott kifekvést.. egy két különösebben nem nehéz helye ...
ugyhogy hatalmas(hangyaboly szivemnek köszönhetően)...kissé meredek lefelé után belecsaptunk a siroki patakba..ahol...
csanád ismét bizonyitott mint aznap minden helyen... de norci...norci ott tetőfokára hágott...goldentút..és bontós leirása által(mert ők visszamentek gyönyörködni)olyan elképesztő vizirevüt nyomott a 60cm mély...1-2m átmérőlyű ...egyetlen tócsában..hogy az már ...szóval ezek visszajöttek és sirtak a röhögéstől...
és mondták hogy itt kell hagyjuk..mert okostóbi nem jön továbbb....
na akkor én kaptam idegsokkot.. hogy itthagyuk..de ha 3 óra múlva..vagy később ...mikor jövünk hazafelé..és nem lesz it..vagy a a kocsinál mire felpakolunk..nem lesz ottt akkor édes neje jöhet érte..ahova akar..ahol megtalálja...
mert nekem ez a kiválok a csapatból.. ez QRWÁRA..azaza kurvára..nem gyere be

na itt üresedés lett a csapatban...
de aztán végül is...
ottó
lerakot egy vegyi bűzbombát az hegybe...közbe ez a izé ..is odaért..majd let neki sikerélménye...a siroki mellett jobbra fel-ben...és csak visszajött közénk...nem ment el a kempingbe...amiről kb fingja sem volt hogy is merre is.. mert 10 perc múlva mikor otisz viszaa ért a kábel fektetésből...a helyrebillentett agyú barátunk visszajött...beált a helyére...és onnantól...idegbeteg Ő jét hátrahagyva...tűrte azt hogy bontós nyüansznyi kérését teljesitve... szuperszuperre mentünk
ahol ha bajság lett volna a fejben...ott biztos kinyirta volan magát...de végül is .. hejrebillent és igaz hogy sokadjára sem jött fel...ellentétben mindenkivel a többiek küzül akik mind egyből ...úgyhogy pont mikor elindultunk vona vissza érte.. a karülő A nyomot megtalálta..és jött felfelé...onan már a helyreált emberünk...a hátralévő időt kellemes... igaz hogy küzdős de mindenkit próbáratettett a sors mert elénk kerülte..hogy hogynem olyan zorrós..kemény akadályok amik véletlen nem esnek útba senkinek sem szóval nagyon jó iránykba nagyon kafi helyeken haladtunk még tova a nap folyamán..ahol csani mindenhol bizonyitott a tiszteletbeli szó elhagyásának létjogosultságát (pl pisztolyosba is elsőre!full hibátlan nyil egyenes felfutást csinált...
itt:

úgyhogy 100 szónak is egy a térgye...tegnap volt aksió is ..nem kevés...nyertünk egy nagyon jó csapattagot...miközben létszámunk nem változott
sajnos kiabálós motorverős agresziv idióták..nem férnek be a jólelkü kis csapatba ...még ha sportmotoroktató (és titokolvasó )is valaki

videó viszont egy sem..mert nem volt ott

majd még lesz szösszenet..de nagy vonalakban ennyi volt...
ja és 11 pontot kap a tegnapi hajtás...mert igaz hogy por volt......de amúg mocskos jó helyeken tesz-veszes...teknikás... triálos zorrós..meredek helyeken..fel le..végig a vissza felében is...
+
ugy ámblokk
Jelölve !
Sziasztok !
Nincs valakinek gas gas lámpás fej idoma eladó ?
beta rev 3 triál... jön az ősz ledobta a fogait mint fa a levelét....

nem tolerálta hogy a csávo 5-böl tévedésböl visszarugta 3-ba
Ha úgy alakul,jelölj már vissza pls facen . Előre is köszi
Milyen motor Ronbá ?
még jo hogy van másik ugyan olyan...
na vajon mekkora a baj?
kis reggeli mordor... ha ezt a kis boglyát meglátod ,már érzed hogy nagy a gáz odabent...
Az itt az mit jelent nálad?

Itt a Kelet Magyarországi régióban enyhén borús,talán itt is esni készül.
baszhatod a 2 mázsa cementet, legalább egy raklapnyi kell rá... tul hosszu a tengelytáv, hátul semmi suly...

haverom azt csinálta télen beraktak targoncával két tetőlécre egy hat centi vastag vaslapot ami ki volt vágva lángvágoval a kerékdobnál, na akkor már elment mindenhol faszán...
Persze,mert ti pórnép vagytok,mi meg ultragazdag nagyképű buzik!
Motor pont felfért rá,meg vadászatra volt.Télre meg rendes gumit kell rátenni,meg két mázsa cementet a platóba! Én szerettem vele közlekedni.Mondjuk hosszabb útra nemigen mentem vele.
na azok a faszhosszabitos mű pickupok nem kellenének semmi pénzért... semmire nem jo cuccolni nem lehet benne, leeszi a hajadat, télen egy vicc ugy elhagyja magát... vezetni jo, azt annyi...
mer neked csak a prsche a jo azéééé.... bezzeg nekünk jo a tranbant motoros T1-es...
Nekem is volt,szerettem én is. Meg volt egy L200-as amin 3/4-es vascsőből volt körbe a gallytörő rács.Kicsit kilógattam az elejét a kereszteződésbe,rögtön marha előzékenyen kiengedtek az emberek!