Kicsit másképp mennek ott a dolgok.De furcsa módon fele annyi emberrel,negyede annyi időből mint itthon.
Én is intéztem már olyan céges igazolást,hogy amikor megmondták mi kell,azt hittem ott fogok megrohadni a központi országos tökömtudjamilyen okmányirodában.KB 20 perc alatt végeztem.Nem akartam elhinni,úgy álltam ott,mint aki csodát lát!
jó reggelt...
találtam egy nagyon jó..azaz lyaÚ vidit
remélem bálylint te is igy közlekedsz az útcán...
mondjuk ha igy húzod a gázt nincsa az a tú brádersz dob ami hangosabb egy szöcske ciripelésénél....aki nem is meré fel ezt a kanyargós hegyi szakaszt....ez szegeden van
úgy kezdődött hogy sok éve megvettem a cagiva típusú endóróját
aztán elmentem vele egyszer hegyet mászni
coptam akkorát mint állat, aztán megtetszett a hegy és a banda
utána toltam egy kicsit az xr4-el csak abban nem sok kihívás volt
most meg a ténérét horpasztgatom ezerrel, és tetszik
amúgy már mások is mondták hogy némileg perverz vagyok, de sokkal jobb cumizni egy 200kilós döggel mint egy 130assal
de az extrém endórózás nem jön be, valahogy nem látom értelmét minek a vízmosásban menni amikor más út is van
de az is igaz ha nincs más út akkor elmegyek a vízmosásban is......de csak ha muszáj......
ez tuti drágább... és ezáltal többe is kerül
de ha neked esetleg attól ál a káród ha levesznek a boltosok...24 ezerrel egy 16ezres boltnál...
ám legyen...
egy igaz barát válasz a fészről....
biztos hogy sokkal jobb a drágább
mÚhahaha...nyÍÍhahaha
nem akarok köcsögül beszólni..de ez a16ezres ez van bontósnak is..és mivel az enyém már eléggé összevissza áll(még vállfán se tudnám úgy lerakni hogy a páncél lemezek a kellő helyen és magasságban legyenek )...igy lehet én is veszek egyet...de már ma biztos nem
egy tizen2 éves gyerek is be tud rugni egy jó beállitott 52onöt 5 is...
akkor a sanyierős akinek a neve az maga a szemfényvesztés mert a sanyigyenge 1enlő a sanyierőssel
azért ha nem vagy nagyon eltérő az átlagtól...az átlagostól...csak erőssebb a sanyierős lába egy 12 éves lurkótól...nEEm?
Erről a protektoringről van valakinek tapasztalata
esetleg tudtok ajánlani valamit kemény(páncél) vagy puha protektorosat ajánlotok?! endurozni kell...
Üdv
Ja hogy az új kocsit viszed! Én meg azt hittem hogy a régit.
Régebben eljárogattunk terepezni autóval,a mosós bácsit mikor hívtam csak annyit szokott kérdezni hogy: Nagyon olyan?
Volt amikor a benzinkúton az ablakmosó cucával kellett a kilincset megpiszkálni,hogy egyáltalán be tudjak szállni.Palántát lehetett volna ültetni a tetejére meg a motorháztetőre!
holnap elviszem kitakaríttatni,de olyan mocskos volt,így nem viszem oda.előző gazdája nem volt valami tisztaságmániás,még azt hiszik én vagyok ilyen mocskos
Hozzánk is jöhetnél! Cefetül utálok kocsit takarítani.Nem vagyok igénytelen,de ezt az egy dolgot valahogy mocskosul leszarom.Akkor szoktam kitakaríta(tt)ni,ha már centi vastagon áll benne a por.Valahogy a kocsira igénytelen vagyok!
bakkler
zsir rályalyöttem...
hát mikor arról beszélsz hogymegalázni mész... most értettem meg..a kis frírályd hogy alázza eg a többieket....magaalá gyűr..és ott pihentet...és a többike a várakozásban vannak megaláztatva...
te egy szadomazó mocskos állat vagy
sanya...
ha robúr gépe tetszett az exc 350(ami itt a környékbe most nagyon favorit!)..egyenes logika hogy vegyél egy ...drz350...vagy....950 szuperendúrót...vagy egy derbi szandrát....de nehogy olyat vegyél amivel mentél kipróbáltad és tetszik..mert az hülye 5let tvolna
írjátok meg comment-be kinek melyik hogy tetszett
http://youtu.be/IcCwyNVJlPU
http://vimeo.com/72696307
Én is intéztem már olyan céges igazolást,hogy amikor megmondták mi kell,azt hittem ott fogok megrohadni a központi országos tökömtudjamilyen okmányirodában.KB 20 perc alatt végeztem.Nem akartam elhinni,úgy álltam ott,mint aki csodát lát!
én 350 blokkkot javaslom de nem x ban hanem enduroban.
ultra jo kipörög alul jó elég és felül ultra zsir.
bazeg te itt is vagy...
figy hallod ezzel a freevel it is meg mindehol alázok, mindehol kiszopatok mindenkit. Megjot a mocid ? ha nem szolj viheted egy hetvegere probara.
találtam egy nagyon jó..azaz lyaÚ vidit
remélem bálylint te is igy közlekedsz az útcán...
mondjuk ha igy húzod a gázt nincsa az a tú brádersz dob ami hangosabb egy szöcske ciripelésénél....aki nem is meré fel ezt a kanyargós hegyi szakaszt....ez szegeden van
http://youtu.be/AsXi3mLMYGI
aztán elmentem vele egyszer hegyet mászni
coptam akkorát mint állat, aztán megtetszett a hegy és a banda
utána toltam egy kicsit az xr4-el csak abban nem sok kihívás volt
most meg a ténérét horpasztgatom ezerrel, és tetszik
amúgy már mások is mondták hogy némileg perverz vagyok, de sokkal jobb cumizni egy 200kilós döggel mint egy 130assal
de az extrém endórózás nem jön be, valahogy nem látom értelmét minek a vízmosásban menni amikor más út is van
de az is igaz ha nincs más út akkor elmegyek a vízmosásban is......de csak ha muszáj......
de ha neked esetleg attól ál a káród ha levesznek a boltosok...24 ezerrel egy 16ezres boltnál...
ám legyen...
egy igaz barát válasz a fészről....
biztos hogy sokkal jobb a drágább
mÚhahaha...nyÍÍhahaha
he
még néztem ezt is: Zandona Stealth X/8 protektor ing fekete
drágább, de tán jobban védhet
pl bontós egy ilyen proti ingben van nyáron..se paúló(=póló ) sem semmi.
ja gatya azért még van rajta
akkor a sanyierős akinek a neve az maga a szemfényvesztés mert a sanyigyenge 1enlő a sanyierőssel
azért ha nem vagy nagyon eltérő az átlagtól...az átlagostól...csak erőssebb a sanyierős lába egy 12 éves lurkótól...nEEm?
Erről a protektoringről van valakinek tapasztalata
esetleg tudtok ajánlani valamit kemény(páncél) vagy puha protektorosat ajánlotok?! endurozni kell...
Üdv
nem sírom vissza az otthoni okmányirodákat ahol volt hogy sorszámmal 5 órát vártam
Régebben eljárogattunk terepezni autóval,a mosós bácsit mikor hívtam csak annyit szokott kérdezni hogy: Nagyon olyan?
Volt amikor a benzinkúton az ablakmosó cucával kellett a kilincset megpiszkálni,hogy egyáltalán be tudjak szállni.Palántát lehetett volna ültetni a tetejére meg a motorháztetőre!
Hozzánk is jöhetnél! Cefetül utálok kocsit takarítani.Nem vagyok igénytelen,de ezt az egy dolgot valahogy mocskosul leszarom.Akkor szoktam kitakaríta(tt)ni,ha már centi vastagon áll benne a por.Valahogy a kocsira igénytelen vagyok!
semmi amúgy
kocsit takarítottam
zsir rályalyöttem...
hát mikor arról beszélsz hogymegalázni mész... most értettem meg..a kis frírályd hogy alázza eg a többieket....magaalá gyűr..és ott pihentet...és a többike a várakozásban vannak megaláztatva...
te egy szadomazó mocskos állat vagy
sanya...
ha robúr gépe tetszett az exc 350(ami itt a környékbe most nagyon favorit!)..egyenes logika hogy vegyél egy ...drz350...vagy....950 szuperendúrót...vagy egy derbi szandrát....de nehogy olyat vegyél amivel mentél kipróbáltad és tetszik..mert az hülye 5let tvolna