amugy ez a mindenkit leellenőriznek + ánusz vizsgálat is, pl svájcan elég gyakori, de ott kivonulnak a gumi kerekes tankokal elötted egy géppisztolyos katona, melleted egy , a rendőr elviszi összes papirt , és ha minden oké a kijáratnál két tank között kihajthatsz ahol fent ül a csávo gépágyu mögött...
amugy udvariasak, csak elsőre kicsit ijesztő annak aki még nem futott bele ilyenbe...
csajom évek ota vitot vezet... semmi perc alatt megszokta, már azt mondja nem is szereti a normál személyautot, mert lent ülsz lökhárito ütköző szinten, .. szoval nehogy te is rákapj aztán már csak a furgon...
mindenhol van,meg mint mindenben,itt is van a 2 véglet,meg a kivétel aki erősíti a szabályt......nekem nincs bajom a rendőrökkel mert tulajdonképpen alig találkozom velük,10 évente egyszer megállítanak igazoltatni aztán jól van
de ha igazam van akkor igazam van,és még ha jobb lenne ráhagyni a dolgot,akkor sem hagyom rá senkire
Sok kecsögök vagyunk mi Dee közpízen azé megtanútunk motrotolni Mondjuk erről sokan,de sokan csak álmodhatnak Ami viszont a sok balcsi környéki vendéglőkben elhangzott sok mese motoros szájából a héten,ahhoz képest verebek vagyunk Beszarás miket tudnak Sétáló utcában be is mutatták kik is a köcsögök Ezúton azért a megszerzett tudásért gratula nekik
ember a Tör-vény a kezében van s úgy dönt ott ahogy akar ezt kell érteni.
ha ellen állsz akkor is. ez van
allj ellen akkor 1 órával érsz késöbb célodra.
én leszarom öket ez a jog a kezükben van dönthet ahogy akar érted erő van a kezében és él vele ennyi.
1 dolog igaz voltak és lesznek köztük kivételek én azokkal mindig jól el dumáltam. ö több mint minden más ember lehet alja is.
tegnap vagy 50 rendőr kivonult és kivétel nélkül az összes kocsit megállították ,naná hogy minket is.nem is ezzel van a baj,végezzék csak a dolgukat.lekérdezték az összes adatot,lakcím valós-e,a kocsi adatait de a nevünk akkora problémát okozott nekik hogy én betűztem a telóba hol voltunk,hova megyünk,mióta lakunk itt,hol dolgozunk,stb....de ezt mindenkinél végigkérdezték,leellenőrizték.beletartott egy kis időbe,nálunk már nem is vacakoltak a kocsival,minden rendben volt viszont 1 órát vett igénybe a mutatvány
valaki világosítson fel a dologról...rendőr szerint európaszerte azonosak a szabályok....152 centis gyermekem popója alá kell tennem ülésmagasítót ha állítható a biztonsági öv magassága?szerinte kell,szerintem meg nem.sőt,150 centi feletti gyerek elöl is ülhet
1értek de.
vannak dolgok amiket nem tudsz majd csak saját károdon.
Kell keresni egy szakit aki segit és mindenféle ellenszolgáltatás nélkül (önzetlenül) megmondja a tutit, ilyen pl. Csokiie Lee Jones DemZsolt és Csika.
mind kettő korrekt nagyon igaz Csika egy köcsög....:-) csika szeretlek. !
kölyökszikla... viktor a rugo kicsipésre célozgat mint okositás...
amugymeg egy tök sáros menet után alap hogy ki kell pucolni a szimeringet mert behordta az ajka alá a sarat és feltámaszt, ergo folyat... szoval ezen semmi csodálkozni valo nincs.
amugy udvariasak, csak elsőre kicsit ijesztő annak aki még nem futott bele ilyenbe...
de jól megy,gyengébbre számítottam,kellemeset csalódtam
imádom már most
de ha igazam van akkor igazam van,és még ha jobb lenne ráhagyni a dolgot,akkor sem hagyom rá senkire
én már nyertem ügyet német rendőrségel szemben... fizettek is mint a katonatiszt....pedig először rendesen lekezelősen, lerázosan kezelték a dolgot...
ha ellen állsz akkor is. ez van
allj ellen akkor 1 órával érsz késöbb célodra.
én leszarom öket ez a jog a kezükben van dönthet ahogy akar érted erő van a kezében és él vele ennyi.
1 dolog igaz voltak és lesznek köztük kivételek én azokkal mindig jól el dumáltam. ö több mint minden más ember lehet alja is.
vannak dolgok amiket nem tudsz majd csak saját károdon.
Kell keresni egy szakit aki segit és mindenféle ellenszolgáltatás nélkül (önzetlenül) megmondja a tutit, ilyen pl. Csokiie Lee Jones DemZsolt és Csika.
mind kettő korrekt nagyon igaz Csika egy köcsög....:-) csika szeretlek. !
amugymeg egy tök sáros menet után alap hogy ki kell pucolni a szimeringet mert behordta az ajka alá a sarat és feltámaszt, ergo folyat... szoval ezen semmi csodálkozni valo nincs.