alytós...
mi a gond ..vász hánziger zűrzavar...
goldentút mondta hogy tegnap beugrottál hozzá...illetve lefékeztél és letekerted az ablakot... nem érti senki mi a gond...de nekünk ez nem gond...mindenki ugy oda ahova akar...és tud...
önálló gondolataim nincsenek...ezért is szoktam..a azraándolásban vezetni...hogy a többiek gondolatait is eltereljem..a motorozásról
örülök hogy vitted a gépet.. sőt ennek mindenki örül..hogy végre megleled....a békét
rám meg úgysem tudsz jobban haragudni...mert ha ennél jobban gyűlölnél..már szeretnél ...mÚÚhahaha
tudod..mint a két pólús...
lying és fing...
vagy
fing és fan
lényeg...
csak az hallja más énekét is szépnek akinek a lelkében szép az ének...
pedig én sem vagyok egy iksz faktoros
Mondjuk mindenki úgy kezdi,hogy csavarog az erdőbe az utakon.Aztán idővel egyre jobban megbutul.
Itt is van olyan akinek már az erdei utak is extrémek.A szántóföldek között érzi jól magát.Nekem már az is extrém,ha a bolt előtt nem tudom nekidönteni a motort a biciklitárolónak.
amit a viktorék csinálnak az már extrém
az endúrózás igazándiból erdőn-mezőn való ténfergést jelent, de nem kerüli ki az ember ha épp valami elékerül
aztán mint minden egyre vadabb és vadabb lett....
én azt mondom ahol egy dacia elmegy az még endúró ahol már nem az extrém
bár egy aszfaltosnak már a murva is lehet extrém kategória
Endúrózni szerintem se valami jó. Mondjuk tegnap a DRZ-s gyereknek egyik percről a másikra önállő életre kelta motorja. Hol leállt magától, hol volt világítása hol nap. A végén tolni kellet.
No de ez a 80 ezer is a használattól függ. Ha én vettem az SX-et 380ért, ami 2002 es és patent, akkor egy XR-ért max 250.
na de az xr4 megkerüli a földet legalább 2x mire kileheli a lelkét, így nézve nem is sok az az 500pénz
mondjuk ha már megkerülte másfélszer akkor már sok az az 500.......
enyémben 80ezre felett van, és most van határon benne a gyári dugó, de még 1-2 rúgásra indul télen is
bár én nem kérnék érte 5 kilót, max 4-et
Most egy kicsit bánom hogy nem vagyok allergiás a parlagfűre.Legalább kicsit be lenne dugulva az orrom! Vagy át kellene mennem a benzinkútra egy csomag wunderbaumér?
hogy jön ez ide? nem értem. ki szeret kit? ez amolyan viktoros árulkodósdinak hallik.
hazajöttem a mociért. ma indulok vissza már várom hogy hajtsak ott legalább majd rá leszek kényszerülve újra pályázgatni.
amúgy szerintem imádsz mások nevével dobálózni.. peti ezt mondta ,ottó ezt mondta ,bontós ezt mondta azt gondolja stbstbb.... van neked saját gondolatod héjjj?
majd teszek föl vidiket mint eddig is oly sokat.
dobj egy kis szart cserébe had örüljenek a titokjancsik.
néztem az elöbb itt a gázgáz hirdetéseket... hát mit mondjak van egy pár komoly matematikus csávo...
06-os papiroknélkül, ami inkább 05-lesz 750...
de az a lámpa papirok minden nélküli 04-esnek mondot ,bár inkább 02-03 lesz az is 700-ért.... na az már rendesen üti a vicc kategoriát...
nem baj ha titokban olvassák a gazdáik, legalább kicsit észhez térnek.... vagy nem de az biztos...
de itt a legbrutálisabb hegyre mászós vidi..amit még vagy 4 éve láttam először és úlyra megvan...
ez csak egy ktm mx 500
kenny hamil http://youtu.be/ZVuLqFPP7oM
ahol már nem megy el az lkt sem ,kb ott kezdődik az enduro...