Emlékezz mikor kipróbáltuk Robúr új gépet, le sem akartál szállni rólla. Makkoscipőben ugráltál vele a kombájngumin, oda-vissza. Akkor milyen kételyeid vannak még?
Amit meg mondtam telefonon, hogy vásárlásnál fennálló pár tízezer forintos árkülönbség, 10X-esen térül meg az eladásnál-mert te olyat is szoktál-hetente kétszer.
figy Jonny-t Walker láttam egy ilyen 250 el menni s nem rossz aszongya.
második lett vele a Angol Enxuro bajnokságon a nagy 450 honda bunko angol után.
figy oylat vegyél ami neked tetszik. és amitől lázba jösz.
én rájöttem a nagy crox váz nekem nem kell nekem a kis béka kell amivel mindig fent vagyok és fent várok mindenkire, de hogy ne legyek ünnep ronto le szoktam menni és egy párszor megcsinálom ami másoknak 1x sikerül csak.
Nem a súlya miatt cseréltem le, csak azért, mert a 2 ütem annyira bejön nekem .... Hogy csak na. Amúgy ha 4T ről van szó, csak az 5nyusi5, de viccen kívül !
még jó hogy bordányba nem hallgatott rád...és magalá gyűrt...igy az alázást rajtad hajtogatta végre
szemét mocsok motor ..pedig itt aztán extrém volt..meg lassú
Ekkora nagy szám ez a 350. ? Mert én is motorvásárlás előtt vagyok,és nem tudom hogy exc 250 f vagy 350 f. Nem gondolnám,hogy kevés lenne a nyomaték a 250 be,főleg az én 70 kg . Van valaki ilyet hajt.? Mert most már jó lenne tudni mit akarok,,,Jövő héten tolom be a szalonba az sxf 250 et,,amit amúgy a fiamnak vettem,,és na. Amúgy ez a szar berugós cross motor is megálta a helyét,mindehol elment ,meg felment ahol a nagy 300 asok,,, csak az a a fránya rugdosás...
jo a pirelli ha már gurul a motor de a pirelli indulaskor me, fog ugy meg mitn a mitas. szerintem tul puha a karkasz és elhajlanak a butykok indulaskor ami a mitasra ne, igaz.
Viszont a mits nagy temponal csuzsik. a pirelli nem. s mivel nalam nincs tempo ezert mitasz .
de most a freevel mindenkit alázok lehet a 4t komolyan szoval zari ha 1x letalalok a zaránd hisztibe meg foglak alazni csunyán... a freevel.
ne ne..postára ne add...
mer úgy járok mint a mitasz extrémmel...
megeszi a postás
nem soká itt a redzsiment...majd lehozod oszt mikor dumcsizunk átcsúsztatod az asztal alatt...
redzsire itt nem nagyon pörgöt a dolog..de...de utána héten..valamikor 2 napra már...jobban rázúmolt bontós is meg golden is...
ott a nyom...frissen és bejáratva...kényelmeséknek...jó az is nekem meg a legjobb
kafi a hely
valami rémlik... lehet, hogy...
olyan seszinű kopott nyakú?...mert akkor az a kedvenc motoros felsőm...
kordésnak meg ne dobáld az 5 centeseket..mert te is megkapod..oszt ... . .
nem mehetsz ki hozzá öszterelyhbe
úgy jársz mint itt mi mindannyian.....kitagad a bandából...mi a seggedi banda már sosem lehetünk az öszterelyhi banda tagjai...ez fályt mindenkinek reggel a mosónál
amúgy csak bele akarsz kötni azokba akik 1...2..3....6 évvel fiatalabnnak akarják eladni gaszgaszt...vagy venni is akarsz motort
csak nem te is valami...350exc?
mert it hogy mindenki a hályd endúlyós brigád 4t lett...ottó is konkrétan bekulázott...a 2t től...vagyis inkább..ugy mondom rályöt hogy 4t nem szar...a trakciója ami sokkal másabb...mindenki látta hogy én 4t vel megyek ott ahol ök is...mert eddig meg mindenki 2t fan volt...aztán golden...mikor felvitte egyszer csanád 1492 motorját...akkor érezte hogy milyen könnyed dolog ez a 4t...nem sokkal később..bontós egy 350sx-f el mondta hogy pl neki a duplaszklás mekkora mumus...a 2t vel.. és egy yidegen 350 4t vel meg vagy 3szor egymás után csont nélkül felment...aztán következő hajtáson...saját 2tvel..megint csak küzködött...szóval nála ekkor ért be a négy té a képbe...
lett is...
bontós egyből beugrott a küzdős endúróból a lányos fan könnyed endúróba...pedig a sercó 510es nem is a legsjnálydigabb gép..mert telitankolva jócskán 128 kiló(ktm exc 525 123kiló!)és mégis bontós tényleg nagyot lépett egyből...
aztán jöt mpi...
egy 350sx-f szintén...és egyből ügyesebb lett...
jöt is egyből a 350exc- kettő a csapatba mert ..csoresz sem birta tovább a 300as nyergében...
most csandi is egy exc 350et lovagol már az exc 300 meg eladó sorba került...
de ami a lelkemnek nagyon jól esett hogy csoresz mikor segitet berakni a buszba a motort..mondja hogy milyen könnyű ez a ktm sx 525 merzt ez is csak 5 kilóval könnyebb mint egy exc 350 ami aztán nem egy nehéz verda...
ugyhog 4t itt az isten is...
ugyhogy..akkor vajjá színt...milyen motort nézegetsz
pedig az összes i-rom-ányomnak annak kéne lenni..de csak kevés ami betalál....legalább akkora költő vagyok mint nyomasek bobó...vagy mint anyám kacsái...mert például a japán kacsája állandóan költ
ÁááÁ....
én nem az a része vagyok...
én a fing és fan vagyok
ini...
te hogy a rákba nem csatlakoztál még takácsék pont komhoz
szerintem amúgy ez is eghsztrém end gyűró...mert ide is kell ám a a tudás...ja egy dácsilya már nem megy el amúgy ez a dácsilya ez jó...nagyon jó...
de most még motorra ülni sem volt kedvem,kivagyok mint a kutya