Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jahh meg ma este van Alsoőrsőn az LGT koncert annyi a nép ott motorral nem tudtam átmenni...
oké köszönöm , akkor tudunk menni , még bobozás után , mert az csak 10-ig van
11-kor még sokan vannak, éjfélkor már ritkul a tömeg...
szia drágaságom köszi az van jó az idő
de jó nektek,érezzétek jól magatokat
a fotókat már nézem is
köszönöm szépen az infot és általában meddig tart , esténként ?
csok ... persze hogy van, majdnem 1 honapig tart mondjuk a fűredi sokkal nagyobb, de az csak olyanak valo akinek nincs tömeg iszonya
előbb írtam , utána olvastam mit írtál köszi , megyünk előbb bobozni , utána úgy néz ki megyünk
dejo kis művészfilm.. tök faszák a szinek, kedvem támadt a buzatáblában egy jo nagy sexre... persze egy ruhátlan hölgyel...
Szia drága . ne haragudj , hogy zavarlak , itt vagyunk fűzfőn , és kérdezném , hogy ma Almádiba van bor fesztivál ?
davon... felslegesen aggodsz... a csapágyakat ugyis keni az olaj oszt annyi... a megfelelő helyre tettél c3-at a többi meg nem sokat oszt... hogy 8 golyo vagy 9
na mi a pálya hapsikák.. készül a friirájd gyalázo verda...
Sziasztok,
Vásároltam egy rakat csapágyat, és jó szokásomhoz híven, megint utólag kattogok azon, vajon biztos jó csapágyakat vettem-e… Be még nem szereltem…
Tudna valaki abban segíteni, hogy az NTN csapágyaknál mit jelöl „JR” „JR2” „CJR2” és az „LU” rövidítések?
SKF csapágyakat vettem (csak azért mert arra volt kedvezmény), főtengelyhez és a balansz tengelyhez C3, a többi sima…
De a hajtás tengelyén levő NTN itt van az LU pl 8 golyós, az SKF pedig 9 golyós… Szóval elbizonytalanodtam…
A főtengelyen van a JR2 és a CJR2..
Illetve még egy kérdésem lenne, nem tudtok JÓ gépműhelyt hengerfúráshoz, és ránézetnék a főtengelyre is.

én is itt vagyok, gyere borfesztelni...
küldtem fényképeket
most Balatonon vagyunk
morgen ftiiiföld..
DE aranyos vagy,h igy aggodsz!
Hallo!
Mindenki motorozik?

Kész a regiment nyom
Szombaton teszt +vasárnap is
Jól szétkaparom a 250 sxf-el hogy nehezebb legyen nektek
Ma volttam az aunerba es nem lattam a motorod ott azert kerdeztem.
Jovobheten at megyek megnezem a shercot.
Kivancsi leszek mikor latlak rajta.
egyre hárdabb dolgok mennek a hárdendúró frírályder fórumon
csika úr kezelésbe vette az első futóművemet, kiváncsi leszek rá milyen lesz, várom hogy megérkezzen
na én most elbúcsúzom,vissza kell szoknunk a korán kelésre,a fél 8-ra hétfőtől suli,nem lehet már sokáig henteregni majd reggelente
ééés kész a húsleves
nappal nincs időm főzőcskézni csak este
mennyi ilyen van!
amugymeg soha életemben nem hordtam orát, szoval bármilyet vehettek, a szekrény mélyén végzi....