Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a precizség nem azonos a pontosságal.... elvégre egy géniusz számára az idő relativ fogalom...
Ha legközelebb látok,veszek neked egy olyan órát!
Van egy imerősöm,olyan hülye mindenhez mint a hatökör,de fejben bármit számol.Összead,kivon,átvált,áfát számol bármit.Aztán amúgy meg segghülye.
jó lenne néha egy kis segítség az agyamnak
én legalább nem szépítem a dolgot,a számolás nem az erősségem
Ja,kellene még kát hűtő takaró idom is.Nem kell réjféle karcmentes,csak ne legyenek átszakadva a csavarok.
Azt nem tudom hogy venni lehet-e még olyat,de én múltkor láttam egy srácon.Még rá is csodálkoztam.Ha tudom hogy neked ez az álmod,teszek rá a srácnak egy visszautasíthatatlan ajánlatot.
van még számológépes óra,milyen menő volt anno
Tényleg ósdi?Nálunk a faluba még tök menő akinek olyan van!Na meg azért nem akarom az ilyen drága cuccokkal elkapatni!
Akko ma buvaros karcossat adjal neki,a hetzenes mar osdi
Nálunk ugyanez volt.9-kor rajt,max 5 perc várakozás,semmi több.
Komolyan?Én utálok késni.Régebben minden órám sietett kerek 5 percet.
Most hatalmasat csalódtam benned.Múltkor is,de most megint!
nálam a pontosság az alap.....nálam a 10 óra az 10 óra,nem is szerettek velem motorozni sokan mert ha én azt mondtam hogy 3-kor indulás akkor én el is indultam,nem vártam én senkire
mindig azt mondtam,senki nem olyan fontos hogy én várjak rá
de ez a mai napig így van...nincs fél óra ide-vagy oda
nem mondod?én azt hittem hogy Te egy tök precíz emberke vagy és ez a pontosságra is értendő
Valami ilyesmire biztos,mert nem volt vele tisztába hogy mennyi az idő!
tezsvirem bármi mást kérhetsz... de a pontosság nem erényem...

amugy az a 1,5 ora az az én léptékemben csak röpke 10 perc...
szerintem pont arra vágyik
Én meg megígérem neki,hogy kap tőlem szpongyoriba egy hétzenélős kvarcórát!
Eladni is tudunk neked,de azzal legyél tisztába hogy az eladási ár 317 forint.Vagy esetleg van még német márkánk.Visszahozzák megint.Hallottál róla?
szegény ember az aki még ígérni sem tud
Ígérd meg,hogy nem az is elég,ha csak azt megígéred,hogy pontos leszel,nem fogsz késni!
az kell nekem is
Látszik rajtuk,hogy nagyon veszélyesek! Nem ismernek más vezényszavakat csak az ölj,támadj!
Nem kell forint,tökéletesen megfelel a juró is!250-be tudjuk is váltani!
Achtung , Achtung... veszélyesebbek mint aminek kinéznek, azonnal bokára mennek, és ha leereszkedsz a szintjükre szétnyalogatják meg harapdálják a fülcimpádat meg az orrodat... szoval durvák....
annyi pííízem nincsen
sőt,egy forintom sincs
Réjjel 300 ezerér bármit műkincsnek nyilvánítunk.Még igazolást is kapsz róla,hogy oda viszed ahová akarod!