bontós gumilya hoihetetlen.. hogy fűrészeli a fákat a 0,9 báros múzzal is
beteg jó az a mitasz...még jó hogy vettem úly mislenyt...de szerinem a racéra.. kell egy úly mitasz is
ember.
anti reklám nem kell..
igy is elég nehéz összehozni egy ilyen volumenű racét...és kifejezetten ütös lett a pálya...5...7....1 kört már volt aki ment..de nem én mert én ott sem voltam...
az egy kör a végén az 10 akart lenni csak szegény kapott egy odabaszós defektet..a kocssik közti átugrás rövid lett..és a leérkezőhöz nagyon oda lett küldve a felni...ki is csipte...
szegény srác..holnap szerelheti a defektet...de biztos hogy ilyen racéra nem a 0,3 báros gumi nyomás a megfelelő ..inkább a 0,5...0,6
a beruósegéd fogaskeréknél kilazult a csavar kmozdult a tengely és széátrepesztette a blokkot...
ilyen problémáról sosem hallottam
bakker a 380 igy kezdte...
de nekem szerencsénm volt. ki tudta fúrni 19 re a 18 kinyúlt furatot.. még repedés nem volt.. vágott bele hátra egy 7 menetet.. azt meghúzta mint atom..és után jó lett...
de ha ezt nem kapod el a repedés előtt....akkor blokk iz óver
Ha épít neki egy elől hátul lamellált boxot, akkor nem mindenképpen.
Egy labirint szerű rendszert a belsejébe és szinte csak akkor tud elázni, ha beborulnak vele a patakba. Unatkoztam, rajzolgattam, elméletben működnie kéne, koncentráltabban szívná le a meleget is, az viszont kérdés, hogy van-e akkora hely amekkorát igényel
Bocs a belepofázásért
Igazad van ! A kuplung hisztim nem oldodott meg nagyon,visit mint a kis kurva ha 2 vagy 3 ba megcsusztatom rendesbol,felugrasnal vagy csusztatasnal.....de hadd visitson a kis kurva, le sem szarom mar ott tartok.Ha kell lamella cserelem,de eddig ok.
A teja fozessel..hat ezt nem foztem meg,de kitudja.Szeptember fjaman rakok ra S3 hengersapkat azzal meg anyira sem kene eloforduljon.Mondom ez a fozes ez sok mindentol fugg,de legfokeppen a pilotatol!Nekem mostanaba az a problem,hogy a tarcsaim lilulnak ki a sok meg nagy tempos befeleknel,ahol 1 vagy 2 kilot ereszkedsz befele .
Siman egy szamitogep ventivel is meg tudnam oldani a huteset a motornak...de minek ha 1 elore nem kell...ha majd oda kerulok akkor ...
A masik,hogy a telen remelem kerul zsee ra es rakok muzt hatul...eltart 3 evet is ha vigyazol ra es tisztitod...az mar megerte,nem vered szet a felnit es no defekt,meg foroghat a picsaba...
Ja es meg egy fucking problem,hogy kell bele benzin ,es a mi legnagyobb szopas hogy olaj is ...
hát igen..ha hamarabb jön bontós ezzela venti megoldással....hogy 4000 előről!leszarni hogy ki mit mond hogy csak a gyári venti a jó hátulról...szóval ez a megoldás jobb a gyáritól...jobban fújja le a hőt. .mint bármilyen elszivóventi sziv
és bontós kitaposta... én aksura megcsináltam..szali láta hogy ez maga a jogtalan előny....lett is neki egyből
mondja azt valaki hogy nem egymás seggéből szivjuk ki a megoldásokat...
ezt a lavinát nálunk bontós inditotta ...
és onnantól hogy nem 80 rugó hanem csak a 10% 20% ..számomra onnantól lett érdekes ez...
bálint..megkövezlek... de az ...védő nélkül..fályni fog
hát ez van....
de valahogy a tökéletesre törtekedvén...80rugóba számolta ma ventit...
a legolcsóbb verzió...7000ft lett volna...(4000 venti meg 2500 aksi..meg 300ft a kábelezés.
viszont msot a tökéletes megoldásom ... a töltötekercses venti hála zsótinak... meg van egy 20asból...
a nagy vizkerék az jól jön az alapjárati lassú ventinek...de a hüttő..az jó lett volna a gyári...
de a fejlesztések...nincsenek kikövezett úton járatva...
ja hogy van gyári megoldás...2012 ben 2 milla szikszdélyz a kotla hamika....
azért ettől olcsóbban kell megoldani. .csóróéknál
az anyagot megizetni...10% a többi az észt kell kifizetni..és az ötletek a legdrágább dolgok a világon...
mert ha kitalálol valami t és beválik.. csilliárdos leszel...
lásd ..bill géct
emlékszem mit össze pofáztam hogy csak a ventillátor ér valamit szopoban, mivel állsz egy helyben és csakis az fogja lerántani a hőt a hűtő felületéröl....
te meg állandoan osztottad a hülyeségedet hogy a nagyobb vizkerék az isten, meg hasonlo zöldségek... na gyorsan boruljál térdre azt kövessél meg....
jó reggelt.
rély ez szerintem hülyeség....főleg azért mert a profikkal együtt akarnak inditani ..
lehet hogy azért mert már bizonyitotam..a hecán hogy ott ahol mindenki végig megy 2...3...de még a másodosztály is...5 perc alatt...és még egy babakocsi nő szoptatós idővel együtt sem tölt el többet 10 percnél...
szóval én ott .. 15 percig maszírozom a motort ....hol a retekbe inditanának ha nem ott
egyáltalán azt nem értem.. mért vannak odáig hogy inditsanak...még goldentúttól is elfogadták azt hogy...inkább elbúlyik egy sörsátor mögé a büfékocsik árnyékába , hogy ő csinálja a büfetet...
na mindegy...
amúgy van kedvem az egészhez...ma is megyünk kitaposni az ösvényt.... a tanyától a raktárig
lyakszi.
amin pörgés van...
meg foglalkoztatja erre felé a motorosokat..
az az hogyha van valamivel..többször is nyűgjük..akkor azt próbálják megoldani..hogy ne a géppel keljen küzdeni..a hegyben..hanem csak az ott ránk leslkedő élményekkel
szóval...
volt forrás gondunk...régóta bénázás volt vele...de megoldódott(bálint hamarabb megoldota ..de neki már akkor fortyogott a gasgasz mikor még 2008-9 ben ide járt hozzánk...és akkor még a mieink...azt sem tudták mi az hogy ..rotyog a water...mióta ezek racerkodnak ..azóta gond ez..mert előttem mindég sokat pihentünk..és nem fortak meg a mocskok...de most hogy nem hagyjuj fel...igy ez a probléma halmozottabban jelentkezett...ezért megoldást kellett produkálni...
ez a gumi...ez is azért születet..mert nekünk...mostanság...ez a szelepszakadás volt a nyűglődés tárgya...
szalinak .mert ő volt az első aki 18asssal járt...már hamarabb tele lett a fasza...de neki az olcsó labdaccsal könnyen meg is oldódott...
nem irom le hogy menniyért kapta misikétől a 3 garnitúrát....(ha leirnám meg is ölne)
szóval neki ez megoldódott...és a szikszdélyz használata óta nekünk is meggyűlta a bajunk a dolgokkal...mert az a kis bütyük csak akkor tol ha lapul...de akkor nagyon lánctalpal a sziklás patakokban is.....
az elfordulást az leszarjuk...csak birja ki a napot..de mostanság..nem birta...na ekkor lett a belsőszelepes gumi megvalósitva...
mert mint mondottam szökség volt rálya...legutoljára akkor mikor a nagy hegyben..voltunk és az ellenkezőleg elbeállitott szelepforgásból... átment 5 perc alatt a másik irányba...ezért felfújtam amennyire csak lehetett(0,5)de igy is épp nem tépte ki...
ha neked nem forog el...hát neki ne álj darabolni meg minden lófasz...mert amúgy a nyomásváltoztatás szempontjából meg körülményes...ez CSAK a szelepkiszakadós hisztire jó...de arra nagyon...kicsipődős kilyukadósat..meg mint mondottam.. 4-5 vissazmenőleg nam kaptam..tunk!...
nálunk ez volt a problem ..ezzel foglalkoztunk...
neked is volt a gg nél valami nyűg...nEEm
ja de kuplung nyekegés...
ezt olvastuk 2 hétig...élyt nappallá téve fúrtatok faragtatok...de senkit ne mzavart.. sőt örömmel láttuk hogy jó megoldát hoztatok a problémára...
(mert a probléma azért van ..hogy megoldjuk! és nem azért hogy elhátráljunk előle!ezáltal okosabbak és rugalmasabbak leszünk...ez az evolúcio egyik mozgató rugója)
lényeg...
szalinak akkor megjött a megoldás...ugy...
nekem pár hónapja....igy...
bontósék most küzdenek vele...igy...de mondom kapott muzt ha minden igaz mert mint mondtam a boltból már felvásárolták az összes belsőt 3 7 alatt
a jó megoldás az ha kissebbe vagy az agyalással mintha megvennéga a gyári részinges megoldást.. lásd nálatok sem 300eurós s3 részing kosáral oldódott meg...hanem schufnirészing fúrógéppel..ingyé...
nekem nem a 15 ezres labdacs helyett...a szelep levágásával..ingyé....
bontosék..(amúgy le a kalappal hogy majdnem jó lett... )hát ök már benne vanak a gyári labdacs árban )
de nem gáz csak oldódjon már végre meg..mert már untam szerelni a defekteket
és a legutolsó motorozáson hogy....4 ebből kettőt megég csak csak...de ha a szelep is kiszakad.. akkor meg szerelni sem kell.. bár frirálydomon van véletlen! egy tartalék vékony 18as belső
Na mi a harci helyzet a fórumon? Most állok neki titokolvasni, mert egy ideig nem leszek itthon. És a 200 forintos nokiámon nincs internet.
Ja izé, már régen elkezdtem volna, csak itt a helyi madafaka romák elkezdtek balhézni, de még hogy. Azok a buzik azzal szórakoznak egy ideje, hogy az utcán sétáltatják a pitbulljukat és ha nem tetszik nekik a pofád, akkor rád uszítják, persze oldott pórázzal és szájkosár nélkül. Most egy kiskutyát szétkapott meg egy 14 éves kislányt megkapott, ő kórházba van. A rendőröket persze értesítettük, de úgy is megússzák.....
robogos ventillátor vizállo és pár ezer ft