Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jó.
még jó hogy vannak itt okosok is.
Feltéve, ha porlasztós a motorod.
A kipufogó nem oldja meg a kérdést, mert nem azzal van összefüggésben.

A probléma és ezért a megoldás is a szívóoldalon van. Kb 5.-ft ból megoldható.

A gyorsítópumpa vezérlőjét és a pillangószelep vezérlőjét össze kell kötegelőzni a porlasztónál, hogy ne legyen benne a gyári rugós "késleltetés" ami időben elnyújtva spricceli be a gyorsítónak rendelkezésére álló üzemanyagmennyiséget.

Ezzel a megoldással, -egyéb jó beállításokkal- úgy fogja venni a lapot a géped, mint egy befecskendezős. -(mivel gyakorlatilag az lesz:-) Nem fog leböffenni alacsony fordulatú üzemnél, hirtelen teljesgázadásnál.

Ha nagyon igényes akarsz lenni a merge racing forgalmaz a gyáritól eltérő erősségű rugót. -ugyanezen hatás, jó drágán.
Én azért vettem a motort,mert jelentkezni fogok póstásnak.
Erre a célra szerintem meg fog felelni ,az újságot,leveleket kihordani.
Mindezek előtt korán reggel még a bótba menni is jó.
tejért,kenyérért.
Szerintem itt az akra dobnak nagy szerepe lessz.
Egyik kaputól a másikig.
És majd ha évek múlva belejövök a motorozásba,akkor irány a legelő,szalammenet a tehenek közt.
az lehet segít majd ,de kicsi rá az esély. ha mégis így lesz és nem segít az akra. akkor sajnos meg kell tanulni motorozni .
Akkor ez a befulladás,ez nem hiba,hanem kevés volt a gáz.
Mert az enyém is alapról hirtelen gázra képes befulladni.
Most egy akaradobbal megpróbálom kiküszöbölni ezt a jelenséget.
Ha ez nem segít,akkor át kell programozni?
a petya motorja...hát visszazúgott ..mert lefulladt.. mint hallani a is a videlyón...azért fulladt le..mert a bal ondalon lévő kart nem huzogattta összhangaban a jobboldalon lévő markolat csavargatásával...ami szoros öszefüggésben va na motorkarkteruisztikával..meg azzal hogy egy frírálydal nem járt volna így
vagy ami még megmentete volna az a reklúzer kupli...
A pisztolyos feljárón mi lett a Peti motorjával?
Lefulladt?
350-VAGY 450-ES?
Ez miféle jelenség,mert az enyém is csinál ilyet.
amúgy garatula.. üdvözlünk a gaszgaszfrírálydos.... ktm öregcsótánytulajdonosok klubbjában...
használd egész..séggel
hály.
vémpusz..nem akarlak elkeseriteni..de 2003
az már egybeidomos a segge...narancs az egész tank mindenlófasz...
2002 48as a teló csúszószára...
de ahogy nézem...ez még a 43 első teló..ami max 2001...de nem gáz...
amúgy hidrokuplis.. mert az 1999től már az mondjuk a telót asszem 2000 forditott...
Hülye aki olyat vesz. Csak a 2T !
Kar volt megvenned,most a freeride a slager
Szervusztok fórumosok !

Na, eddig titokolvasásba raktam magam, elkezdtem mostanába éjjel-nappal melózni és az embernek ereje nem volt írni, csak az egérrel kattintani. Na, mindegy, ma sikerült megvennem egy 250-es SX-et ! A PDS szem kuka, de 380 nem volt érte sok szerintem + járt hozzá egy narancs idomszett ! 2003-as a verda ! Ma délután tesztelem, este jelentkezem a hírekkel.
na igy kell a srában Zari nem fejel lefele

szegény kis GG ez a srác hires EC bajnok és igy szereti a motorját.

az van hogy van egy olljan motor..ami 50kiló sincs..és 60-80 lóerősek..sem fék sem váltó nix benne...mer nem kell egyik sem egy lyaú motorhoz..hátsó rugóstagszerelést vállalok...(mer az sincs benne... )
ja és a tankja..alig 1 liter
ja és 4t...500ccm
és felmászik minden hova..d főleg a palánkra
http://youtu.be/4tdDsIAc7DM
milyen fék? normális vagy ? az plussz súly teeeeee....

ugy nyomom mint a helyi bmx-es kissrácok ohne fék, no para matrica a vázon, mellete felirat, ha mégis parázol csukd be a szemed..
meggondoltam.... kettőt veszek... és olyan gyujtás-fékpadnyomatékgőrbét töltetek rá, hogy rajta lesz az egész havasalfőld...
aztán majd csak pillogtok hogy szökkenő szarvasként röppenek felfelé az alpok tetejéig... noo...
simán veszek egy frimotort, csak a lottot kell megnyernem hozzá...
fríírályderek
jo reggelt fritopik, mi a helyzet rájder fronton...
jaÚ reggelt fríírálydelek

ennél képnél csak is a nézőknek meg a fotónak lehetett a produkció...mert különben ..mi lehet az alapelképzelés

na mentem egy fríível...a legjobb gép a világon...
nix nála jobb...aki nem ezt mondja az hülye(nem tisztm jlzőt használni rályuk ..és nem is fogok(ezt feritől nyaltamel ezt a dumát..köcsögjó )
mikor ezt mondja az ember az a legnagyobb álszent duma.. mert már ezzel úgy leirja a parasztot . ..

lényeg lényegben....akinek nincs az hülye...
...
bálint...
széttakecolod azt a gépet..állandóan szegény paÚert szereled...
0,5 re trélyfát....eladásra nem jó az a 80%....
mert azt tudod ugye ..hogy az úlyfríírályd amit akarsz venni...az redi tú kész...csak pár százast kell rádobj..a futóműre meg hogy legyen fék...amúgy aféket nem is értem..az minek ..csak lassilya a menetet...meg még pluszszszszsz súly is

beszéltem a srácokkal..az útcánkban is...és mindenki olyat vesz...már le is vannak rendelve...gyakorlatilag narancsba borultak az almafák
mert free almafa az lehet narancsa neEEm..mert csak szabad...fríí
inkább csirke rabló fenevadak, kisi orszlánok.
sok kár tunak tenni, s simán elnézzük nekik,,,,..

jah mondtam már a freeride a legjobb motor ?
alattunk lévő szomszédnál üvöltött a tv egész éjjel,mellettünk lévőnél a gyerek ordított....szóval igencsak álmosak vagyunk