szóval ez a négy verzió van a sima belső kiváltására...
ami kiszúrós defektet kaphat ..
kicsipőset a sziklásban ha lapos..
illetve ha lapos még el is fordul és kiszakad a szelep..
de ha meg kemény akkor meg leszopja magát vele a paraszt a helyből felfelé elindulósban zorrósban...a süppedős talajokban.. a sziklás patakokban...
gyakorlatilag..9-10cm átmérőlyű gumilabda...csak kint vagy 2 euró darabja...
miből a 22..24 az közel 50 ályró...
a múz...
a tyúkbél(tublis)
van a belsőszelepse belső(saját BEVÁLT fejlesztés..)
és van ez a labdacs...de pl krisztihány...neki nem jött be szerinte nem tapad..de szalinak meg fullossan jól műkszik(ezt látjuk is )
na elolvastam amit irtam...
egy szót sem lehet érteni belőle mint az esetek 34 %ban
lényeg...fogja egy belsőt...fúlyd fel 0,4 bárra..(vastag belsőnél..kb 9,0cm átmérő)
tedd le a földre.. majd lépjél rá egy kinalyi tÍpusú puhattalpű papuccsal...
mi történik.....
teljessen összenyomódik és gyakrolatlag full akadálymentessen lepasziriztad a lábad alá...koppig...
körben pedig a nyomás növekedés..jelentéktelen...ez azt jelenti...
sziklán mész odaküldöd a 0,4 egy és a felninkopog a szikla...
labdacs...
gyakorlatilag...a labdacs mérttéig..ami kb 9...10cmés épp anniy levegő van benne hogy ne essen össsze a labdacs...
tehát ...0,1...
fogd azt a puhapöcs keménységű golyót...tedd le a földre.. és lépj rá...cipőben...
lehetsz akár mekkora tohonya barom...nem célzok a 100kiló feletti hasitacsi kilátszik tipusú rálydelokra de az a kis labda a 0,1 bár os nyomásával...nem fog összemenni..kb 1..2cm magassan ott guringáz6ol rajta..de az istenért sem tudod jobban össznyomni....miért...
mert a térfogat teljes mérteében ..ahol odacasapódna a köhöz...ott a levegőnek nix szökési útvonala mint a belsőnél..ott levegő kényszrűen a kis gömbön belül marad... és mivel erős ez a kis gumilabda..ezértsen nem nyúlik szét ..se nem szakad....csakutt van..és gyakorlatilag az 0,1 bár sem emngedi hogy a szikla odabassza a felnit hogy kicsipje a belsőt..mert a levegő.. ott már a talpad alatt..akkor már nem is 0,1 báros...hanem sokkalta több..de a gumi mégis lapul....mint az állat...de mégsem koppan fel!
na eddig ezt a mechnizmust nem értettem...de most hogy a bontós beszrzett labdacsokat..és összeraktuk..kielemeztük... mos t esett le csak...
a végső megoldás..a a labdacs..persze 15ezerért kéne a faxomnak se...+
ha véletlen ..egy két kiszúrós szöhget kapol..a 21..24 labdacsból még bőven van elég hogy tartson...
szóval...ez még egy fokkal jobb mint az én belső szelepes megoldásom...ami mondjuk ingyé van...bontóséknak..3 motorozás..3 szelepszakadás..az meg az ért 9 rugó...
na mindegy.. frírályd fejlesztések itt is vannak
szali...
figyu...
ha nem engednek el ...bezárnak estére egy ..lukszus szobába.. nagy tévével..meg két frigóval feltöltve ...lilatehéncsokisval meg mindennel...és mégis úgy érzed fogságból nem tudsz önerődből szabadulni..
szóllyá a gg forumon(álijas..fríírályd fórumon) és küldjük az interpoliszt..ésd kiszabaditanak a lughszusbörtönből...
mondjuk nem igérem hogy lesz akkor úly frirálydod.. 2 7 alatt
ja....
csak is akkro ha full szpongyoiba tudok menni...de pl goldenfulll fész ..még sem indul...olyan magyarázattal.. hogy akkor nekem sem lenne muszály mert én már a hecán bizonitottam hogy egy 2,fél perces pályán lehet 15 percet is eltölteni szóval nekem ...nekem lenne kibúlyó...
egyszerűen béna vok...
de nem lesz...mert azért sem adtam fel hecát sem..mert kemény is vok...mint a 3 napos libazsiros kenyér
a labdacsok azok titkos hogy honnan jött...mert mint mondta molyan infót nem kell felrakni hogy 1000ft egy hátsó gumi ha nem tudja itt mindenki beszerezni...csak nekem ezer...
szóval labdacs sincs több...
de a labdacs...az maga a csoda...
már értem hogy mia csiziója...
miért nem kopog az a felni mi már eleve lapos guminak néz ki..0,1..0,2 nek de mégsem kopog a sziklákon....
mert az a nyomás ami belsőnél habenyomódik a kerék..az belsőnél felüre szalad ... és engedi felkoppannni a dolgokat..az a labdacsnál... nem tud elszaladni... max 3 cm re..s éezért nem kopog még full0,1 bárnál sem
miga a belő 0,2 vel már nagyon könnyn kopog...a köveken...ez meg a kis ladacsban ot maradó levegő miatt..nem tud...
te mint néző s tv s leszel ot szerintem. én alapból leszarom ami nem hegyek közt van s endúró. szurkolok majd nektek azért. egyebek mellett 700 km re vagyok melózok és szabad napom sincs egyenlőre azt se tudom mikor engednek haza 4-5 napra szeretnék majd abból 2 nap tuti románia lesz ha összejön. 2 nap utazásra megy el egy nap meg kajakozás. nem férne bele semmilyen tekintetben egy sik terepi extreme . mégha odáig lennék ism érte.
esetleg valami csoda folytán a regimentre szivesen kimennék mint résztvevő . de ahoz kéne legalább 6-7 szabadnap hogy a motort felkészítsem és össze birjam magam kapni valamelyest. plusz másra is jusson idő ne csak a 4 napra ami elmenne a versenyre. de szerintem nem engednek haza ennyi időre pláne nem akkor amikor én akarom. ugyanakkor lesz itt egy 2 napos ec szerűség . egy nap prolog aztán másnap 2 óra veretés körpályán ami nem szar. ful hegyekben mint románia. majd lássssuk haza birok e menni a motorért egyáltalán.vagy ez vagy az se.
en ott leszek, tegnap beszeltem Miksivel azt mondja te full sponzoriba vagy bordányra... svalami félelmet vél benned felfeedzni azért nem akarodzol jönni.
figy én ott leszek s te is. szali is fosik elkalapálják grill, gyuszo, petö és sokan mások is ott lesznek, románbol is jön Mani (Gyenes Emanual) tegnap is ott volt.
szoval sokan lesznek, pénz dijas lesz a verseny szoval aki nem jön az...
vagy félsz vagy félsz...
aki téged látott se felejt. osztrák népviselet parasztgyatya , hatalmas bendő ami kilóg a póló alól. jellegzetes kampós orr. széles mosoly ami néha már már érdekes is mintha be lenne tolva valami a popsiba . széles terpeszben járás s közben hangos üvöltözés mindenkinek. a motorozás még csak eztán jön. jó vagy zsír tudsz élni.
frííferi...
szerintem 0,5re értetted szalit..
épp azt mondja nem jó a tükör ..te ..ö..kör
nehogy izé legyen ez csak egy ötszentes...jó mész gec...nagyon...(ilyen mondataim végén úgy érzem.. nem is áll távol tőlem a hazugság csodálatos fészes bugyra )
gonzó...
ez nem volt szép...
mert hiányos volt...
ilyen felajánlást már többen kaptunk...150..nekem 100...ron meg csak 80 rélynek meg azt a párezres déwát hánytorolgatja
nem lehet ezt a tsávót kiismerni.. hazugságok tengerén kikor kibukik a habok fölé...azért van ahova eljutnak a dolgok...
de hogy vetítreni a multipálázákban sem tudnak nagyobbat.. a száz 100-alék
zsir...
remélem beszélsz mpi vel...és 1 7 múlva itt közvetited goldentút nagy futamát a bordányi racéról
ma megyünk ki bontóssal...oszt pályaizé lesz...
hozza az úly labdacsos hádtcshó kerekét...(ugy volt vele az utolsó 3 hajtás lapos gumival.. a nap közepén meg kiszakadó szeleppel...már megunta...a 15ezeréert vásárolt labdacsok meg tuti jók lesznek...csak kicsit furcsáltm a darabszámot..
de ez titkos volt...de ittt a fórumon semmi nem marad6 titokben bonti...az hogy kiszakad a szelep..azt muszály tudni ronnak...mert nem hiszik el hogy nálunk ha hátsó defekt akkor az belsőcserés volt...de nekem is megoldódott..neked is...
Akármennyire csodálatos volt, a szokásos all inclusíve meghívásra még aludjál egyet:-)
zsirferi
[78] 2012. november 16. 21:00
Fiuk ez a öreg roka csöndes szerény de nagyon tud, zsigerből tolja.
minden tud. s nem akárhogy, nem is beszélve e forum egyik örzője...
minden tiszteletem a tiéd Ronis.... huh ez már nagyon nyálas mi...
mocija is csodásan van összerakva... kis gasgas...
ROnis maga is erdekes olyan mint egy vastag tölgyfa, határozott, érdekes volt kezet fogni vele szemébe nézni mivel csak a forumból ismertem s kiváncsi voltam kivel lesz szerencsém gurulni, remélem hosszu jó motoros viszonyunk lesz. hajra ROnis - alias Jarvis.
Iylen motoros területtel én Jarvis helyében rettegnék.
zsirferi
[1] 2012. november 16. 21:16
Ronis,
bárhova akarsz menni vendégem vagy mig velem jösz.
erdélybe ha van idöd csak a nevezést kell fizetned a többiben vendégem vagy javaslom a may 10-dikei EnduroPanorámát (Déva)
az életed próbája.
zsirferi
[2] 2012. december 15. 13:07
Ron,
gec irjad mar az egyenleget ...
lasan összejön a deva sponzoriba...
szolj ha elérted a 80e Ft mert annyi az ennyi..
Ezen van olajhűtő Bammeg, nekem ez nagyon baba,minden szinten Még a picsámat sem ültem el
Az viszont igaz,hogy a motorjaim v2,az autóim v6-osak,de ez nem véletlen
ami kiszúrós defektet kaphat ..
kicsipőset a sziklásban ha lapos..
illetve ha lapos még el is fordul és kiszakad a szelep..
de ha meg kemény akkor meg leszopja magát vele a paraszt a helyből felfelé elindulósban zorrósban...a süppedős talajokban.. a sziklás patakokban...
ugyhog ezért van ez a vergődés....