hÚ
ez szép...
nagyon szép...
bakkaer komolyan begondolkoztam...a betonkeverőben eltöltött 1,5 éve a kis ktm sx 525 nek kivette a fényét..ez meg millen fényes
de kb 6 hónap múlva ugyan úgy nézne ki mint a mostni
mert aki betonkeverőben edzi a motorjait annka a betonkeverő fíling...még az úly motorlyára is lyellemző lesz
kicsit kissebre vesze ma szelephézgokat...olyan csöndes lesz hogy bexarsz...20w-60 olaj neki...még halkabb a blokk..aztán az első a olajcsere után...már akkor basz6od
amit én hajtottam én újitottam fel.. másfél éve..még ha bele is raktam...150üzórát...az 400 mellé..még akkor is megbiz6óbbna tartom mint egy szréndszert(stranger=idegen)
nekemis megfordult már a fejemben amit írtál de azért meg lehet állapítani szerintem hogy milyen, de ha szépen megkérem zoozee t szerintem eljön velem és ő megmondj a tutit
ettől fosok én is
mert már hallottam olyanról hogy megveszik a motort, az összes gyári idom megy a polcra, műszerek, gumi stbstb aztán 2-3 év pályázás után eladják 10-12 üzemórával mondván hogy nincs ideje rá........
aztán csodálkozik az új vevő hogy még 100óra sincs benne aztán már hullik széjjel
bontós...
hivtalak...fontos lett volna...
ottót is hivtam..vele meg nem lett volna fontos...csak hivtam..mert ő is kopasz...
de azért ha észleled hogy hivtalak...a telefonodon mint nem fogadott hivás jelentkezne...az nem téves ...meg elromlott a telefonod aztán össze vissza irogatja a nem fogadott hivásokat......hanem tényleg...wágod
csak nehogy úgy járj az ugyan olyan tipus csak nem 9 éves hanem 7.. mit rikizuzda...
h jól tudom...azzal kezdte hogy pár ora után csunya hangja lett és ...szét kellett azt is húzni...
nem tudom...
én pl az enyémet ...egy 2007 ért..ami x üzemórás...kivülről patika..cska épp mondjuk 3 évig versenyeztek vele szuperlotyóban...ami kivülről a blokkon meg semmi nem látszik....visszarakja az eredeti szpolylert ..meg a kárc mentes endúró kerekeket..kinézete patika.. üzemorába..189(mert pl az enyémben is annyi van...mert mikor megvettem egyből leszereltem )
aztán valójában meg a szuperlotyó pont a blokknak ad olyan igénybevételt...amitől mentsem meg az isten...
ugyhogy ha úgy érzet ezzel a lekednek jobb lesz..hajrá
minden szét rághat
lehet lenézek asszonyal megnézzük. !