az az. csak gyere vele fel a köves sziklás fás hisztin kb 3 km hosszan tele bozottal. 32 fokban meg állás nélkül. ha megy akkor ultra free ha nem akkor csak boootba járos.
nekem van itthon egy csuf boltba járos honda lead 90, még a dinok idejéből... na azzal sem lehet soha völgylábat fogni... mindig a segged alatt van a gép.... most akkor az is friirájd?
tegnap egy ultra köves, fás teljesen járatlan feljáron, Dani területe kb 15 percet vártam ráááá... fort 3x a motorja én pedig kérdeztem mehetek tovább,,,
durva hogy soha nincs völgy láb vagy eldőlés a géppel mert a segged alat van végig. ezéet mindegy hol mész ha hsizti is van kezelhető a gép....
tegnap voltam mátrában olyan szinten le nyügözi az embereket, srác mondja, huh baz ez kurva jó gép, el is adom a motorjaim és vezsek egyet.
mondja 2 ből lezs egy jóó...
a srác aki mondta drz400 al megy kopot gumival ugy ahogy még senkit nem láttam. durva a gyerek.
majd lesz vidi amikor danival feljározunk olyan helyen ahol ki kel ugratni...
Sanyika nem, ö a 25 körül vel ment, mert a légszürö nem volt kiherélve a járatás miatt.
S.K. pedig igen ö már a 45-el ment.
a motor szenzácios olyan szinten alázok mindenkit a köves szopos vagy bármilyen feljáron hogy röhelyes, mindenki forr, meg megáll pihenni én pedig megyek megyek és megyek felfele.
ha még is áll helyben olyan helyeken elindul ahol álmodni sem mernél róla.
szerintem meg sűrűbb. nagyobb a viszkozitása. tehát jobban fogja a motort. a gépkönyv 10W30-at ír amúgy és azzal is használom csak ezt az olaj cserét mennék 10W40 el - csak nem önthetem ki ha már r
rosszat rendeltem...
SZevasztok. figyeljetek már. rendeltem a motoromba olajat (EC 300) . ugye 10W30 kell bele az is volt eddig csak el b-sztam a rendelést és 10W40-et rendeltem. ugye ez sűrűbb. bele rakjam vagy másabb lessz gondolok itt kuplung és stb ...
elvittük pofát sétéálni...
a hetven kilós vén marha(10 éves elmult) hogy tudja tolerálni hogy a biciklinál a pórázt nem én fogom hanem egy 23kilós kis men...
olyan sofistikált volt...
nagyon okos és türelmes...bakker..csak néztem...jó persze eleinte szologattam hogy lasan meg óvatosan...de a kuta nem hülye.. tudja hogy mia szitu...
mondujk ha én nem vagyok ott..akkor kb ..levegőnek nézné a gyereket...
de hogy én is ott vagyok...
+elfogadja hogy ez a kis izé .. ez is itt lakik....csak nem maradjanak egyedül az udvaron..mert...
egy ekkora gyerekben nem lehet megbizni...
pofa nem keresi a társaságát.. de pl tegnap okostóbi fiam mondja hogy megy oda pofázoz..és ezt belerakja a szájába..mert a fifi is belerakja a 20cm botot a kutya szájába...
hát ha sikerült volna a gondolatot odavinni a kutyához..most nem irogatnék ilyen boldogan...meg kéne egy másik gyerek.. meg egy kutya is
bakker..
csak én találom ki a fórumodat..de te meg megvalósitod
ron gratula..
és elárulod mi cél...
jó tudom tudom...frírályd..azaz ferirálydod lesz...de azt csak elmondod hogy 2013as öreg vagy már a tiéd is k14es lesz
az enyémet most simogattam meg a garagéba..mert egy hete hogy motoroztam vele...olajcsere lék-g-h-szűrő csere volt..a 7en..na meg a venti is működik...aksi nélkül
de ahogy nézem..még legalább egy 7 mire hozzájutok megent...
megvágta ma szikszdélyzt..flekszel...20 perc...és még nix meg alig több mint a fel...ja és tiszta retek fekete minden...+ez a szikszdélyz ez nekem eléggé kopik...szinte a fele bütyköt levágtam hogy a tetején maradjon éles rész...ja és 11mm magas..de ezt már többször nem kell megvágni...egy ilyne gumi..nagyon keveset bir..pedig azt mondták annó...ő ez a zarándba örök élet...
már akkor dobálták a zsir féle öt szenteseket..mikor még nem is volt ..zsír
bandita... jahh ilyenkor kint alszunk a teraszon balatoni panorámával, és ezek a kiscsirkék szoktak ébreszteni, hogy vagy a lábujjamat rágcsálják lelkesen, vagy a fejemen ugrálnak...
Ha partiba lesz egy exc-vel, nem számít, hogy annyiba fog megállni, mint egy 350exc.
ez után nem csak a csjok fordulnak meg hanem mindenki...
durva hogy soha nincs völgy láb vagy eldőlés a géppel mert a segged alat van végig. ezéet mindegy hol mész ha hsizti is van kezelhető a gép....
ügye tudjatok ez a freeride forum...
mondja 2 ből lezs egy jóó...
a srác aki mondta drz400 al megy kopot gumival ugy ahogy még senkit nem láttam. durva a gyerek.
majd lesz vidi amikor danival feljározunk olyan helyen ahol ki kel ugratni...
S.K. pedig igen ö már a 45-el ment.
a motor szenzácios olyan szinten alázok mindenkit a köves szopos vagy bármilyen feljáron hogy röhelyes, mindenki forr, meg megáll pihenni én pedig megyek megyek és megyek felfele.
ha még is áll helyben olyan helyeken elindul ahol álmodni sem mernél róla.
pc-vel még nem mértük mert az auto tune nem jőtt még meg.
rosszat rendeltem...
Nézd meg a gépkönyvet, mert nyárára lehet azt ajánlja.
Mivel a tartományon belül vagy, sőt a felső határt túl is teljesítetted, nem lesz vele gond-szerintem.
nevelem fel a kis freet.
linyo akkor mennyi az a annyi...nak a duplája...
http://indavideo.hu/video/Rend...
a hetven kilós vén marha(10 éves elmult) hogy tudja tolerálni hogy a biciklinál a pórázt nem én fogom hanem egy 23kilós kis men...
olyan sofistikált volt...
nagyon okos és türelmes...bakker..csak néztem...jó persze eleinte szologattam hogy lasan meg óvatosan...de a kuta nem hülye.. tudja hogy mia szitu...
mondujk ha én nem vagyok ott..akkor kb ..levegőnek nézné a gyereket...
de hogy én is ott vagyok...
+elfogadja hogy ez a kis izé .. ez is itt lakik....csak nem maradjanak egyedül az udvaron..mert...
egy ekkora gyerekben nem lehet megbizni...
pofa nem keresi a társaságát.. de pl tegnap okostóbi fiam mondja hogy megy oda pofázoz..és ezt belerakja a szájába..mert a fifi is belerakja a 20cm botot a kutya szájába...
hát ha sikerült volna a gondolatot odavinni a kutyához..most nem irogatnék ilyen boldogan...meg kéne egy másik gyerek.. meg egy kutya is
csak én találom ki a fórumodat..de te meg megvalósitod
ron gratula..
és elárulod mi cél...
jó tudom tudom...frírályd..azaz ferirálydod lesz...de azt csak elmondod hogy 2013as öreg vagy már a tiéd is k14es lesz
az enyémet most simogattam meg a garagéba..mert egy hete hogy motoroztam vele...olajcsere lék-g-h-szűrő csere volt..a 7en..na meg a venti is működik...aksi nélkül
de ahogy nézem..még legalább egy 7 mire hozzájutok megent...
megvágta ma szikszdélyzt..flekszel...20 perc...és még nix meg alig több mint a fel...ja és tiszta retek fekete minden...+ez a szikszdélyz ez nekem eléggé kopik...szinte a fele bütyköt levágtam hogy a tetején maradjon éles rész...ja és 11mm magas..de ezt már többször nem kell megvágni...egy ilyne gumi..nagyon keveset bir..pedig azt mondták annó...ő ez a zarándba örök élet...
már akkor dobálták a zsir féle öt szenteseket..mikor még nem is volt ..zsír
grat te tudsz ami nálad van az zsir... mi .. kutyik aszon...
kuták....
amugymeg motortalan lettem....
amugy van is mit imádni rajtuk, zabálni valo kis sátánok...