Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én valahogy nem vagyok ilyen lelkes ma
De haza nem viheted ,tudod!
na megyek megnézem a kis csirkéket...
én benzint se teszek bele.. tudod ugy milyen keveset eszik?
friiGabi..láttam nyomtad a freitagot barátnővel a sogorok friiwald-jában...
en friii huzom a gazt...de igy nem is fogyaszt annyit mint az állítás előtt
nekem a micsodámal szokott ez lenni.. hogy a végére megizmosodik...
sanyiazerős... ezt mondom én is mindig... joval nagyobb lendkerékben lenne a titok, egy igénytelen300-as 2t blokkal , jol eltekert bevédett rezoval
nekem is így van..ahol megindul,ott mar nem nagy kunszt mert mar kihúztam a belet,vagyis nem indul meg,hanem a végére meg izmosodik
nekem folyamatosra van rakva nincs benne sehol lyuk, és plusz megindulás sem...

motorozz mindig 80% felett friiii?
lovas sztori pont aktuális... ma délutáni...

hiv haver menjek már el vele motoros bejárásra mert 3 napos lovas turát vinne ,és nem igazán ismeri azon a részen az utat...
olyan rémrmx-e van mint Hovátünt DéVID-nek... na hiv hogy valami baj van mert folyik belőle valami, de nagyon és mindenhol......hát befigyelt egy kisebb karburátor reparatur, de azon kivűl éppen csak a bele nem logott ki.. pár km alatt elhagyta volna a szép new berugokart , hátso fék pedál lent fogott a földön , meg hasonlok...

mindegy közben rendelt három pizzát, amit befalt a társaság és sokat röhögtünk milyen egy lovas gyerek gazdátlan motorja... olyan kötőfék nélküli
én meg most freengottam egy jó hangosat. később kimegyek és kinyitom a free gidert hátha van benne frees salata. elvégre fereeitag van.
Ron..akartam kerdezni,hogy neked a power nyitasa hogy van beallitva?mikor nyit,vagy fokozatosan?
Nekem allitottunk de fel van tolva hogy 80 % gaznal nyilik ki telyesen es sokszor nem akar nyitani,mert sokat megyek alatta...
de igy sokkal motorozhatobb...esetleg vissza allitanek egy kis kotya legyen...
réj.. veszek egy friii-gos ategot..
Ronba...te is megzakkantal?el akarod adni a gizgazt?mi a fasz..te is izirajderes akarsz lenni?vagy lovat veszel?
ez deszép egy röptetés... adnék rá 9,5 pontot...mondjuk a menekülő fejek is ott vannak a szeren.....
jo estét frigörlök, - frimenek,és frirájdok...
Ott aztán a kerítésen fogott a gumi akkorát,mint a zőld festék.
A sok okos meg nézi mint a vett malac.
ez a sirok nem lehetett rossz
Az,hogy jo eros az nem baj,ha van ero van nyomatek
En maradok a gassnal,igenytelen jo motor,foleg ha egy kicsit tuningolod..mi a fasznak rapallni egy kas penzt egy narancsra,amibe megint szelepek vannak meg precizios dolgok.2T!egyszeru mint a faek!,csak motorozni kell tudni vele.Ha van ero minden van,kezelni kell tudni es kesz!

..Na akkor mikor es hol probalunk ki egy friirajdot..szerelmes lettem bele
Én már csak az egyéb költségekre lennék kíváncsi a freeride-al kapcsolatban? Mikor és mennyi olaj? Dugó, szelep stb. csere...
Biztosan jó motor amire kitalálták, de sok embernek többcélú motor kell! Második vagy harmadik motornak én is elfogadnám!
Nekem ilyen motor kellene,amelyik így bír porolni.
Nem ám akármilyen.
Ez a domboldalon úgy felmegy ,hogy csak ülni kell rajta,na meg rágyújtani egy cigire.