Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkora pojáca kérdéssel fordulok hozátok, hogy a pofám leszakad.

Kerestem a neten, de mivel békebeli gépem van meg szar net, ezért nincs googlém. Komolyan,, ha bírom a guglit, akkor azt írja, hogy ilyen oldal nincs... Szóval kerstem, de nem találtam.

Kérdés, hogy kb. mennyi hajtóműolaj kell egy 02-es SX 250-be?
illatos a pina meg a virág feri!

http://youtu.be/lbc5GIbvffk
én igen macskákkal...
tiszták illatosak
Háhá
Állatokkal hálsz Ronbá?
Most már mindent tudok! Köszönet nektek!
Volt szitu mikor estem is emiatt. Farönkön át akartam rántani az elejét hirtelen gázzal, ehelyett szépen beleböffentem orral.
Mondjuk kapott nagyobb főfúvókát meg alapjáratit, azóta jobb a helyzet sokkal.
Kár, hogy csak most olvasom, mert én nem tudtam rendesen belőni az 5nyuszi5 karbiját. Kis fordulaton állandóan befulladt. A gyorsítót állítottuk mindenhogyan, rugót cseréltünk de semmi változás.
Na mindegy, a többivel az új tulaj foglalkozik én meg élvezem a tömény 2ütemet!
nekem tetszik.
köszi!
látod az t a KÉK rugódarabkát..nem a zöldet!ami elöl van.. a kéket!
az a kis müanyag bütymürütty mögött van...
ovaltossal zégert le.. kibillenteni a pumpamechanizmus tolórúdjától...ott ovatossan huznivonni vagy mit kell..énbénáuztam vele vagy 10 percet és még igy is majdnem...
aztán akkor már hozzáférsz kék rugóhoz...
abból a végéből kell visszahajlitani ami a müanyaghoz csatlakozik...azt hiszem én 3-4 mm.-rel visszább hajlitottam ki derékszögben..igy ez erősebb lett..sokkal jobban is tolja ba a benzint...nem torpan be kis fordulatról gázrántásra.. de nem is beönti a benzint mintha ledrótoznád...
az sxs rugó is csak kicsit erősebb...
amúgy endúróba nnem is baj ha nem olyan hirtelen.. de azért ha adok egy gázt alapról ne gondolkozzon már akkorát...hogy becsuklik és 1 sec múlva megy mint a hülye...
ugy azzal a kis 3-4m hamarabbi kigörbitésnél..pont olan lesz hogy gyönyörűen veszi a lapot egyből..de nem ugrik ki gázrántásra a kezeid kötül
nyÍÍhahaha
nagy LIKE dew-nek szeretjük.
én az anti polusa is.
tudom csak zarit a freeride forumon basztatom te...

szerintem ez a zari fuvagoja..
Feri!

Ez egy porlasztó.
mi ez funyiro motor ?
felébresztettek a kiscsirkék.. összehangolt támadást intéztek az ágyrol lelogo lábujjaim ellen...
jo reggelt
jó reggelt hétalvók
AZ Akra dobhoz mindenképpen át kell programozni, mert szarabb lesz mint volt.
Vik erről mesélhetnél bővebben!
Pl. hogy mennyit érdemes lecsippantani belőle?
A gonzo féle megoldást nem értem hogy mit mivel kellene összekötni mert alapvetően hülye vagyok a karbihoz, de a rugót tudom hol van.
Most készül az irodámba az új bútor, itt van a terv! Király nem? Már alig várom hogy kész legyen!
Az a hét az jó! Vik lelle mellé,vagy a melle mellé? Addig nézegetjük ezeket, így lehet sérülésmentesen tanulni!