Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

http://www.youtube.com/watch?v...

21:00 tol a menők.. S.K 2012 és 2013 bajnok, GG Aki.
na mék kajálni ..ha már bálylint megy fürdeni...
bezzeg németbe nem lesz balcsi..majd jössz nyaralni ide két hétre

wagy te is már az úly fríível jössz a fórumba a lyöwő 7en
miért kell ilyet mondani...annak aki azt mondja szeret vásárolgatni...
mért kell engem bántani...
lelkileg terrorizálni...
miÉÉÉRT
azt is mondta...hogy én nagyon hasonlitok rá.. .
mondom ez igaz lenne.. akkor nekihajtok 90nel fék nélkül az első villanykarónak ...mert a haverjaimat is a sirba viszem mint dugovics tiFusz..az európai úniós haverját...a török gádzsót ...
de miért
Latod,mindig tanulsz vmi ujat.....nem kell lenezni az embereket
nem akartam..
nem akartam....
lya.
vacsinál meg mondja az ember hogy a krisz börcs...igy...meg úgy rámnéz..
amúgy ez a krisz börcs egy világszinten elismert extrémes...
ránéztem..
tényleg...
mondom jó hogy mondod..mert még sosem hallottam róla...
jó hogy az embernek vannak ilyen ismerősei akik felvilágosillyák.. fényt hoznak a homályomba csak olyan keveset.. a fekete lyuklyaim egyből elszíwlyák
mert két dolog van..vagy megcsiálod sé meghetünk tovább vagy késel 10 percet és jönnek a magyarázatok...
kidőlt elém egy ...himalálya...
lerugattátok előttem ..(és túl lankásan meg nem megy, mert most 7végén volt ilyen most a pösti izénél )csak a többiek meg utána lábletétel nélkül tudtak jönni..az volt a fhúrcsa

lényeg legyen hiszti.. van miről irni...
ah mindenki mindig mindent lsőre.. semi akció nem lnne.. akkro valamit qrwa szerul csinálnánk..és valszeg nem lennének jók a hajtások sem...
Ne magyarazkodj vik!hibaztal,kerjel szepen bocsanatot!
miket beszélsz.. ne hozz kellemetlen helyzetbe itt a többiek előtt ..és frent sosem vonom kétségbe..
megteszi azt mikor kilyön és magyarázkodik

már megent 0,5re értettél
nem a rezonátor miatt fogyaszt sokat.. vagy ezt irtam vóna..
igazániból amit akartál irni az nem a triálokon lévő konfúzor diffúzor.. hanem az hogy van gázlnegés a sima csőben is ami visszatartja a kipufi résznél a sima levegő benzin kiáramlását a hengerből ami a fogyasztást illetve a a hengertöltés 6ásfokát javitja...
te ketsegbe vonod ferenc enduropapa kinyilatkoztatasat?
haza ne vidd a friss szerzemenyt
na elmentem a strandra locsizni...
Vik rezonátor célja nem csak a bizonyos fordulatszám tartományban elért teljesitmény fokozás, hanem a gázlengés által , a kipufogoba veszteségként kiáramló benzin-levegő keverék vissza terelése ...

amugy a triál kipufogonak is van konfuzor-középrész-difuzor elrendezése, csak nem anyira radikális mint egy krossz motoron...
és mellesleg anélkül nem fog kevesebbet enni a 2t, szoval ne irj zöldeket lécci...
mert még a végén a hozzá nem értők elkezdik leszerelni a rezokat és raknak rá colos csövet merthogy amiatt eszik sokat , itt olvasták...

én régota mondogatom a jo megoldás a 2t motor szerkezeti ujragondolása lenne, pl jobbos hűtő nem lenne helyette a balos lenne dupla olyan vastag, a rezot meg rögtön fel lehetne huzni első kanyar után a jobbos hűtő helyére...

nyilván nem fogyna annyi alkatrész ami nem biztos hogy jo a gyárnak, kipufogo gyártoknak...
ha megjelenik az injektoros 2t ugyis fogják variálni az elrendezéseket mint az ossa-n...
ez amúgy nem vickes...
mert a pofon nem fizikai terror...hanem ..lelki...
pont mint itt a fórum
sosem értettem ezt a kisajátítósdit...
meg a pofozkodást sem...bár már az enyém sem pofonszűz
mit csináljak.. kajálok és jön kikelve magából cséphadarózva...én meg ülök...két cséphadarás között helyrebillent a fejéban a sok mosatlant elöblitő mosogatólé ...
de nem vagyok rá büszke...ha úlyra megtörténne...valszeg nem várnám meg a második cséphadarót

de nix baj..ezek a nőises nők már csak ilyenek.. én meg amolyan...békésbocimaci... ..az első ütésig
és csak annyit mondtam neki...ha még egyszer megütteted magad velem elválok a picsába...

azóta volt már ilyen kérdésem is...
figyu ha megütlek elválunk. ..mert akkor már kapod is a pofont
na megnéztem a forma egyet...
illetve az elejét.. meg a befutóból láttam ..izét...
de meg ne kérdezze valaki ki lett az első három mert arra nm emlékszem.. talán sumakker nyert... menszel a második.. és szenna a harmadik...
de ezt nehogy megfogadjátok a következő futamra.. mert ...

manka...
ezt muszály volt ideirni.. a biróság miattt..mert 3 hónap mulva mikor a sok méregtől kiészül a gyomra és gyomorvérzésben ekszitál...akkor ez a biróságon ..lyaú pont

rély.
teli van a axom hogy te va gy a legjobb rálydel akivel zsir találkozot valaha és még nem jöttél ki románba ..
te direrkt szopatsz minket

14-45 aki endúrózik ..az már csak is extrém lehet... bár zsir ebben is csalt 11%ot..mert azt mondod.. csak 14-50....
nem lehet már megbizni benne sem...11%... az sirokon a 91..méter helyett...101m..azzal már imán nyert volna a freeride 350 szewendélyzilyével...ki tudja...kamu az egész ember....
lehet szegény patyi sem kapott emi reklúzert.. meg jakszi sem gumit csak falaz neki ....meg én sem tőle kaptam a rigát..hanem ..csak a tenger mosta ki a partra seggednél

zsir ..mondjá valamit...regiment előtt két 7tel...bontós akkortól ér rálya
nekem volt egy ismerős csaj aki ezt szoszerint megcsinálta...

hatalmas sztori volt, csávo valami focista volt, és a csajjal összeveszekedtek valamin a csávo pedig megpofozta a csajt.... erre a csaj csak anyit mondott neki fogsz te még egyszer elaludni....

na ez a csaj meg is csinálta, mikor a csávo elaludt ugy elverte sodrofával, hogy jajj... betartotta amit igért... ez volt nála a szakitás..
amúgy nem bántanám akkor sem
ez jó
én meg csak annyit mondok,oké...nem szólok bele kivelmithogyan...de egyszer a nagy emberek is lefekszenek aludni
Azert szepen kiderulnek itt a dolgok.....ki ,mit kapott....engem meg a devai tura benzinpenzeert is naponta hivogattal
télleg..
és egy frírályd reklúzzal..akkor az mindent visz..nEEm
a jogtalan előny a világ legyjobbfree ide re fejlesztett motorja...járviksz elmehet a faxba
patyi beszponzoráltad egy ilyan qplungal.. ami az álmom...
én meg hogy örültem a kis ingyé rigádnak...patyi meg a 70 ezres Qplungal...
nem gondolnám hogy lelépet vele...én már ismerem régről.. bár még sosem láttam ...
de igy látatlanba rábiznám az sx 525öt... csak küldjön előre 8kilót a számlámra ...mert a fórumbarátcsHÁg mindenek felett...

zsir grat..elbasztad a reklúz vételemet...mert ha nem irja lée patyi hogy hogy szuperál akor nekem nem lesz.. ugyhogy ebben is TE vagy a hibás . .
szerintem meg kifejezetten egy 300 kéne paúer szelep nélkül.. és !a lényeg hogy nó rezó mint a trilyálokon sem!
ugrana is...lenne 35 lóerő is és akkor a fogyasztást is kordában tudnák tartani...