Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

morgen

nincs másik, ez a bugati (igy hivjuk ) az exsogórnőmé...valamivel csak gurulgatni kell ugye...
mert akkor hogy is van ez?eladtad a motorodat,azt hittem nincs másik
grat
motorozni?nincs arra sajna időnk
meg aztán itt nem volt ám olyan jó idő,szakadt az eső napokig
már megkaptuk a kulcsokat,van teendő bőven
ma délben megyünk haza de holnap már indulunk is vissza
Sajnálom,hogy egy magyar sem jutott be a VB-re .Deeeee,a kis emberkém bejutott!#116 Harcsa Márk,Hajrááááá!
http://www.motocrossmx1.com/re...
kukucs neked is...

remélem te is motorozol sokat, mert én már szét ijesztgetem az autosokat minden nap... mondjuk megfigyeltem sok az udvarias autos meghallják a két arrow kipufot már huzodnak is le,

de én hogy unom ezt a folyton integetősdit...
kukuccs,szép estét Mindenkinek
kis raptorok... én is szeretem őket...
hy vik !
nem írtam mert nem tettem még bele...
vettem egy 300 exc-t...abba meg nem jó...
te már olyan művészien szarul írsz hogy ez nem lehet a véletlen műve
..
nem te hülye állat

ha nem veted volna észre .. az a porbléma..az a 10 ember akiről szóvan ..és olyan mint én. .annak a porblémálya...az a hejtelen írás
te ....lóköpő
vagy egy másik motoron
abból a 10-ből mind dagadt?
ron...
visszanéztem úlyra a gg fórumot..odáig hogy eladtad a gg 300...
de csak nem lát6om az úly géped képét
hol van...milyet vettél...tudom tÚdom fríírályd..de mégis hogy néz ki
na hály.
rályöttem...izazatok volt.. ahol 9millió motorosból százezer terepmotoros van..és abból mindösszesen...10nek van olyan gondja mint nekem...akkor qrwára kár volna otthagyni az ta a gané-riát

inkább csak jövök én is ..néha beirok két rövid sort...és sokkal okosabbnak 6ó leszek

z45678
há igy jártál...
de szerintem ezer motoros bontó van ahol kap6ol ilyet...
mondjuk aranyat akarnak érte...nem is keveset...

laca...igazad lehet...
de
Nem volt gond a galériával, mert a terepmotorosoknak biztosan hasznos lett volna, csak nem lehetett érteni mit akar mondani.
Látod én használok vesszőt meg pontot, lehet nem mindig helyesen de nagyjából érthető amit írok. Nem egy fél oldal egybefüggő szó halom.. Akkor most én vagyok a kötekedő troll?
Ja és nem csak én de többen is próbáltuk megfejteni az írás lényegét.
nem érti a nép a dolgot
pl ahol a profik azon agyalnak hogy 0,5 vagy 0,4 bar legyen a kerékben ott én végigcsattogok 3,5 báros nyomással
vagy épp nem, aztán szidom a motort mert egy nagy szar
múltkor 6 bar nyomással csavartam le egy napot, még anyáztam is hogy nagyon elszoktam a kisgéptől, aztán eszembe jutott hogy gumicsere után nem engedtem ki a felesleget
KIS CSODA
beleszerettem,,,, !
lokoto... persze ment az enyém is de olyan hosszu nyulosan, többet ártam egy 100-as robogotol... terepen tényleg lofasz, max a murvás kicit gödrös ut azon elmegy...
jajajajjj hát kitörölted.. . majd megszokod hogy ott a beszologatásokban mindenki okosabb mint te... kár hogy a nagy része nem is motorozik terepen.... viszont okos...
ÁÁÁÁÁÁÁÁ!
Az már a kertész géza öccséjéééé
Kösz már hívom is