Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Itt mar minden baj,ha kicsit eros a motor,az a baj,ha nagyon akkor az.......
Bar en meg nem mentem ilyen frirajd szarral,de az a fek,futomu,ha kibirja a kemeny erdelyi lefeleket.....kizartnak tartom.

Mert zsir feca is jo haverem,de azt mondta,h hozzak egy 2m t ,es akkor probalhatom ki
Nem tudom mit tudhat az a friirajd,de hogy megfingatnam az is biztos.Itt vannak olyan oldalak,hogy a 300 as mekeg kifele 1 be is,alig tuk rajta maradni,vagy emel ki,vagy rugja le...na meg a 2 meteres hely gyorsitani a 2 m magas felmaszohoz,ahova kell egy kis nyomatek,onna atforditod az elejet es fel zorooba....na ha meg erobe kevesebb is,elmegy nem arrol van szo,de azert bele kellene rendesen qplungozni a dragaba.
Szoltam ,hogy hozzanak 1 S3 hengerfejet,mert az meg radob az erejere rendesen.Ha mar lud legyen joo kover
Szeva. Voltam nyaralni,és mire vissza jöttem,,,,,,csupa freeride..Szuper. Szóval. Ez a moci a legjobb választás extrém enduróra, ha nem vagy magasabb 170cm nél,és nem vagy vérprofi "Á"versenyző. Nem lesz xc 250 f ,mert 2M az ára. Simán vennék egy újat,ha 1.3M adnák. Meg még lehet veszek is, bármi lehet. Csak nincs kedvem megint egy új motorral gépészkedni,hogy olyan legyen mint én szeretném. Ezt már a ttr 230 megcsináltam.Erősebb rugó,elől sűrűbb olaj, karbi tuning,komplett rendszer,stb. Na így már nem volt olyan szar. A freeride ettől a széttungolt ttr től jobb . Sokkal jobb.De a 400ezer ft ás 1.5m között a váltószám,nem a sokkal,,hanem kurva drága. Megvárom a FREERIDE 250 KÉT TÉT. Hátha kicsit részingesebb lesz. Amúgy a tökéletes motor a számomra:::Hátha valami titokolvasó a KTM be dolgozik,,, 350 frreride, nem butitott motor,hanem egy 2szer akkora lendkerék.Így lenne tapadás,meg nem böffenne....48 as talószár.A rugóút maradhat.Elég a 25 cm. Feszes se kell csak merev legyen mint a fas.....Szóval jó kis gép. Hamar elfog terjedni nálunk is ,nem csak a világ többi részén. Azért elég gáz,hogy nincs Magyarországon egy olyan szalon ,ahol megtudnád nézni,estleg fordúlni vele....Biztos több találna gazdára. Ja és egy 8 litres tank. Én nem viszek a hátamon benzint,mert a motor is meg a sárkány is súlypont kormányzási szerkezet,és az 5 kg a hátamon igen csak hátráltató dolog. Tehát ha mondanom kell egy motort,akkor a Frreride a világ legjobb motorja.
Balyint,ha eladod a motorod,te is egy frirajdot veszel?
gonzó már elmondta... van rá lóvélya...
azért mert neked tetszik..még másnak nem muszály hogy behiccenjen a gatyába..nEEm

sajnos gonzónak van igaza...
aki nem tud nagy szerszámmla dolgozni jól..az majad a kicsivel próbálkozzon
nem elsőre ment fel...megdolgozott érte..akár csak mpi is...
csak bontós meg zari volt a köcsög..de én lementem hog bontós felvegye hogy is kell jönni ottt....
http://www.youtube.com/watch?v...

de legjobban a pöstiek szenvedtek meg vele... izé norcinak még rápraúbálni sem füllött a foga
de atti végül is nagyon kafi volt mert fel tudott jönni

goldentút itt ugy néz ki mint Conan a barbár mikor megkoronázták...
meg fáradt de belülről azért nem kicsit örül...
probald meg, engem nem lehet megsérteni csak az tudna akit szeretek.
illetve ha nagyon kellemetlen valki valami azt elkerülöm mert szeretem és türöm a fájdalmat, de sajna hosszú távon ... testem feladnááá.
Oldalra fordítottam a fejem, hogy az ész egy helyre kerüljön.

Nem akartam sértő lenni, mert besértődsz, úgy hogy még magaddal sem állsz szóba:-)

Szükség van rád.
huh ez nagyon filozofikus volt.
Feri!

Valljuk meg, aki bír dolgozni a nagy, erős, hosszú, feszes szerszámmal, és tehetsége is van hozzá, annak nem probléma a nagyobb dramaturgiai hatás.

Magamfajta semi contaktos, futottak még című résztvevőnek, előnyösebbnek tűnik az átlagos munkadarab.

Persze ez csak rám vonatkozik.
he Bontos hianyzol te fax. !
regimentre jötök ? toothal ?

mond meg neki hogy nem üllni kell a földön s varni másokra hanem egy hegy akkor van megbaszva ha 3x felmentel egyyebbként csak szerencse vooot
Gyerünk mindenki Regiment 13 erdelyi verseny Aug30-Szep 1 ig tart
az év legjobb versenye - zsir feri 2:23 tól !
http://youtu.be/JpHFAWB3Oj8
a pamperaba trial motor van az nagyon gyenge felejtsd el.
a gumit nem adom el. jo lesz beton fa proogra majd.
te az ott a ZSIR feri.
Mondtam már az fikázza a gépet aki men vele és akinek nincs lovéja megvenni ennyi. A gép nagyon jó. !
de persze én mivel nem itt szüleettem megmondom a tutit egyenesbe, a többi hallgatna és nem mondana semmit.
Nálam nincs semmi probléma! A fejembe a hangok is megmondták!
még hogy nem kapar. .van ebbe kraft..még emelete az elejét is
zsolti...
ez nem vickes itt háboró van...
disz iz ö vÓÓr
a 20éves hibátlantestű mutogatós csajok ellen...a gatya nálküli disznótestűek is azért nemvesznek fel alsót.. és tolják csipőre a gatyát hogy ne csak egyszerűen a pocakvillantós harcosok legyenek. .
hanem a köművesdekoltázzsal ellátott pocakvillantús harcos
nem tudni mi a harc végkifejlete, de a hányingerkeltésben...nálam már nyertek

zsir..bakker te köünnyebb vagy mint én...hol az a filigrán megjelenés
csapadékban gazdag..lehűtött levegős lyaúreggelt kÍwánok...
itt esik már lassan...fél négy óta.. és remélem még esni fog pár órát....
ráment a zarándra is...de ez kb 2-3 napig tart ki csak..aztán megent beindul a porzás
Mi ez,villanymotor
Villamos
ezt a pocak kiralyt nem ismeri vki?