Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

beelőzött..még ez az előbb nem vót itt
jó napot
jakszi...
ez dúrva egy hely ...a haverod szerint...
a videó alapján teljessen máshogy élte meg ..ugyan azt ..mint te

beszelétem a sráccal aki sirokról elhozta a lóvét.. úgy hogy közbe nem rabolt ki senkit
a felfutóra szánt lóvét...a ki a legmagasabbra felfutó...
bár ez szubjektív.. legalább is odakinn hadnagyjaúzsi meglátásásra van bizva...
mondtam is krisznek...figyu.. szerintem zsir 98 ment ...te meg jó ha a 90be belevert a számláló...de hadnagyúr aztmondta neked ..95 ..szegény feri(aki nem az anyagi helyzete miat szegényferi..)
szóval frí...csúnyán jobb volt...a fríírálydal

viszont azt is mondta krisztihány...hogy a következő gépe frírályd lsz.. csak kell rá másik fék..meg telezkóp..meg egy erősebb motor bele...
há mondon addig fejlesztitek szegény 2014es redi tú rész motort hogy egy 525- ös frirályd lesz belőle...mint nekem is van

lényeg a lényegben.. kriszenk tetszik...
de krisznek volt gondolata 525 is venni..mikor látta az enyémet
ugyhog bocsi krisz.. a te véleményed...it dázönt metter
Hill Climb jelentés

Elsö hely S.K, második Hollo Bence s nem 525-el mert eladta, 3 egyébb
4 GG Áki.
Első nap péntek GG Áki nyerte a edzés napot, második nap ö vezette a végső döntöig ahol, S.K okosan 95 ig felment, 100 senkinek nem volt meg, mivel csak a 1,5 méter magas sziklán keresztül lehetett csak, nem volt kerülési lehetőség.
Számok, 85 métere a szikla perem széle kvali alap, 90 méter a szikla perem felett, Legjobb magaság S.K és GG Áki 95 méter, Hollo bence 94.
Sajna minden évben több talajt mos le a Siroki feljáróról az eső és a 85 méternél lévő szikla perem egyre magasabb, ez évben is 30 centit nővekedett a glecserekkel ellentétben világszerte.
A verseny jó volt, a csapat is.
Kicsi békám nagy meglepetést okozott mert hang és sebesség nélkül röhögve könnyedén fel kapaszkodot a 91 méterig, mindenki meglepődve nézte, se kipörgés se hiszti csak ment ment és ment fel a 105 kilos tohonya ZsirFerivel a hátán.
Páran kinek volt hitele ki is próbálta s volt is aki kb 50 perc motorozás után sem akart leszálni róla (S.K) azt mondta kurva jó kis motor. S nem birta le venni rola a szmét én se róla.
Csajok meg minden volt kint csak ránéztél egy csajra és bele ült az öledbe volt hiszti pia meg minden, oriási élmény ez a sirok.
Ne lepödjetek meg ha most sok Freeride lesz hirtelen az enduros menetekben.
Életemben nem volt ilyen jó motorom.
A Budapest - Sirok lábon motorozás pedig 85 km volt és 3,5 literrel teljseitette a kis Fr 350, mindenhol csodásan ment, a menet negyed magunkban szuper volt, tervezünk még egy párat, mert csodálatos helyeken mentünk.
ez de durva egy motoros találkozo... gondolom tetőfokára hágott a hangulat
Akkor egyszerűen csak dobd fel őket ide
Luxemburg:motorostalálkozó a legelőn
megjegyzem,a nyomokból és szagból ítélve ott nemrég még tehenek legeltek
második kép:ők voltak a nézőközönség,ez az udvar is hozzátartozott a találkozó területéhez
viszont van pár érdekes fotóm a mai napról
2 motoros talit is meglátogattunk,de be kell látnom hogy a motoros találkozó itt nem az ami otthon.itt a kert végében összgyűlik 20-30 motoros és jól érzik magukat
pár képet keresek,bár már facebookon van akinek tetszettek itt biztos lesz aki lehurrog
én ugyan nem küldözgetek senkinek semmit
Jaj,de nagy a szatok!asszony megutdna ,lenne kapsz
Csatlakozom az ötlethez!
Dobd le a textilt
Aztán küldd el a képeket hogy biztos ne fázzunk mi se
nem csak ott,itt is
nekem az új rugó is megfelel
javítani meg úgyse most kell hanem majd télen, legalább lesz indok miért nem érsz rá havat lapátolni
Ha,nem szerelhető(hanem át kell alakítani) akkor nagyon gondold át,mert nem 2 píz.A rugót bontottba vadássza meg maga,max új rendelésben tudok seggejtetni,a többit a gazdira bízom.Időm nyulla,kb- 20 évben vagyok ebben a pillanatban
bontott is szar.....
huszonpár év alatt mind kapott az arcba nem keveset
Mennék én is,csak kibebaszott meleg van
na azt el is hiszem
nem így fogalmaznék de mostanában nem volt nagyon idő kikapcsolódni.és kíváncsi vagyok itt milyen a motorostalálkozó.itt van majdnemcsak helyben,nehogy mááá ne menjünk el.párom kollégái is jönnek,jó lesz a társaság.eszünk-iszunk-szórakozunk egyet
Me má csömöröm van tőle
Mé, ki vagytok rá éhezve?
Te meg miért F1-et nézel?mi az hogy nem dolgozol a telók meg csak sorakoznak a műhelyben?
már ránk fér egy jó kis motoros délután-este
Hajráá
nagylelkűen felajánlottam,segítek kicserélni a fékbetéteket meg a tárcsákat a mondeón
leszedni még csakcsak segítettem,de visszarakni már nem
na de mindjárt kész és akkor irány ma a motorostalálkozóóóóó