Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem meg nagyobb a faszooooooóóóóóóm
Azénapukámerősebb BIBIBÍÍÍÍ!
darazsak na,már lassan korrepetálásra szorulok magyarból
miből gondolták a drarzsak hogy az jó hely lesz nekik?
mennek a tehénkék az esti fejésre,ilyenkor megáll a forgalom
itt ez teljesen megszokott.a motorosok örültek neki a legjobban
na léptem szerelni...
robogoval meg hogy jártam, na az a vicc kategoria... épitettem a gyereknek szülinapjára egy tuningos robogot, háram napja basztatom, csak nem akar elindulni....már szétszedtem apro cafatokra főtengelyszinmeringtől kezdve mindent kicseréltem mégse megy...

na jött ezer éve szerelő haver neki beugrott rögtön, hogy "te..nem lyukas a kipufogo... " jahh fullon el volt tömödve bekötöztek a darazsak, nem lehetett rajta átfujni kompresszorral

bebasztam a tűzbe had égjen ki rendesen...
mindenki szeretné őket?
nem csoda
na az ilyen miatt bennem is felmenne a pumpa!bosszantó az egyszer biztos
jahh megy a tolakodásos keverés...
én régen sem voltam, szerintem ezután már biztos nem leszek...

hát hallod, mesélek tegnapi sztorit, beszarás k end h biztosito, tegnap vissza küldte az auto éves biztositási lovéját.. csak néztünk mint jenő a moziban, most akkor mifasz van.

se egy felszolito vagy bármilyen ajánlot levél, se semmi, csak hozta a postás a pénzt, csajom bement a káendhá bankhoz hogy most ez mi?
a nő azt mondta pár nappal később lett befizetve mint kéne, nade bazze ott lett befizetve a bankba, az a nő számolta ki , megnézte a gépen minden oké-e, erre annyit mondott az az agyhalott droid hogy biztos áátfedés- csuszás volt a két rendszerben azért nem látta ő a számitogépén....
akkor miért nem rakta vissza azonnal a számlára a lovét két nappal később , akkor azonnal tudta volna az ember valami nem stimel. ehelyett használta 2 honapig a lovét aztán vissza postázta levél nélkül... fasza egy elintézési mod!

milyen átfedés meg csuszás egy számitogépes rendszerbe...aha nekem meg tollas a hátam basszátok meg!

a lényeg 2 honapig biztositás nélkül autoztunk, ha megállit a rendőr és lekéri a nyilvántartást ott a helyszinen bevonja a forgalmit-rendszámot,meg kinyom egy 50 ezres feljelentést.. mellesleg jogosan...

kötni kellett új évközbeni biztositást 6 ezer ft-al drágábban az ő elbaszásuk miatt, de olyan levelet irok azt nem rakják zsebre, lesz benne ilyen kulcsszavak hogy fogyasztovédelem.. biztositási felügyelet-PSZÁF Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete.... majd kiváncsi leszek rá utána mit reagálnak ...
van már gazdája a 2 kis vérebnek?
fripeti .. első körben sapka aminek beájult a szelepe, második körben hengerfejes, de én az elsőre tennék pénzt...
én nem vagyok irigy
régebben az voltam,nem tagadom de ma már egyáltalán nem
publikusat?
minden szuper,minden a legjobb úton halad
van 34 fok és esik az eső,borzalmas idő van,elviselhetetlen.főleg hogy 2. napja ez megy és semmit nem hűl a levegő
hétvégén motorostalálkozózunk egyet de várom már,majd csinálok sok-sok fotót
Bendegúz 3. hete van már otthon,ma tűnt fel a szomszédoknak hogy nincs a gyerek,milyen csend van :) Ő vitt szerintem ebbe a házba egy kis életet szept. 1-én költözünk,tegnap írtuk meg a levelet hogy addig igényeljük igénybe venni az albérletet
Fiam amúgy éppen a Balcsin van,Csopakon.Élvezi a nyarat,úgy ki van nyalva a segge,na majd ha hazajön nem bírunk vele!
kukucs én is... mesélj valami publikusat, minden oké..
esetleg bevezetnénk a köztudatba a " buzi-e vagy" mondás után szabadon az "irigy-e vagy" kifejezést....

főszponzor az irigy honalj mirigy...
mint az oviban... te vagy az irigy...nem te irigyebb vagy, és ugyis megmondalak az apukámnak aki jol megveri a te apukádat...
kukuccs,élek ám még,nem vesztem el
Azéé mee irigy vagy és kész!
kedves zsir...
ird már meg hogy ki irigy itt ..és mire ..... és mi alapján mondod hogy irigy. ..(a logikályát...mert én nem értem és itt nem is tudom ki az akit irigynek mondanék...és nem is tudom hogy kire irigykedne... )
irigy ember ...kussol magának való egyedüli harcos...

itt ugy olyan nem nagyon van...
wagy ha nem jól látom..kérlek nyisd fel félhomályba vesző tudatom

zsir.. ha valamidet kipróbáltam volna..és tetszett is...de az sem miattad..az egy te 300 volt...na az tetszik...de pl a exc 300asok.. ugyan az mégsem mozgat kicsit sem...valamiért a berg az igen...
pedig nem kevéssel motorozom együtt.. meg a 350 sem ...vittem már de csak mert a tulaj mondta hogy na most akkor én jövök...illetve próbáljam már ki...de csak miata mentem vele...
ami nek a most a csúcs...nem irhatom ide mert irigykedés lesz j ó ez vick vót.. nem irigykedik rám senki az sx 525 miatt de nem is érti senki hogy egyáltalán mitől megy...
de ez van...
szaliék mindég is nyitottak voltak az új dolgokra..(haver..és motor téten egyaránt....nyitottak a felpörgésre a beleélésre.. 8ezt hivja az irodalom romatikusnk) én sokkal realistább vagyok..kevésbé álmodozó...és kissé elégedett teddy mackós tÍpus...
de ez van...
én már azzal elégedett leszek ha egyszer visszajön q gyújtásom és forgatja is a ventit pöpecül ahogy a másik sx 525 ön

ugyhogy zsir .. tegyé fel még képet meg vidit is...
mert fórum attól jó hogy van rajta valami...kis hizti...kis intrika... okosságok...szerelések(lásd gumi, venti, szali örök kuplungja)
szali is irja a abdacsos témát.. de tudni kell..neik is amig nem ált be ..ős is vergődött.. hogy 24 labdacs kell bele..vagy 23.. de mos t pl a 22 az a favoritja...
de az is ki lett kisérletezve..csak ő nem irta fel ide a vergődéseit...
én meg felraktam gumi szerelést..mert többen kérdezték..kérték..

de nix hari...

amúgy mikor megvetted a te 300ast akro az volt a legjobb...mondtad is ..meg mi is néztük hogy hogy jön operál a kis okosságokkal...a szanberg halálánál is ..meg a sárgavége feljárónál is...
most a frirályd da favorit...
na én ehez képest ..csak 5 éve az sx 525 nyaldosom...de ezért kérlek.. kérlek ne nevezz már irigynek.. mert a többi verdát ..a többike úly verdáit nem próbálgatom nem nézegetem..vagy ez az irigység...
mert akkor tévedtem...
te most itt irigykedés megy nem merem.. teee..
de a ösztönöm zsigerem küzd és arcoskodni fog...

persze Dr úr, lesz majd loerő gorbe meg minden.
eddig fasza a gép. s elég erős.
Ezt akkor nem mondtad.

Én is csodálkoztam, mert a blokk 350 exc, vasszelepekkel, , szóval a teljesítménye 90%-át elvileg kellene tudni.

Meg az ausztrál tulaj is 35-36 lóerős térképet töltött fel, ami bőven elég.

Ha helyzetbe kerülsz, töltsél már fel, egy két mindnyájunkat zavarba hozó videót.-ahol a freeride-ot, kened-vágod, mint kani a kocát.
s hozzá lehet tenni pioca is...

fel ne ved a 5 centest teeee.
nagy LIKE jo a dumád te fax fehér cigány.
meg bölcsültél. ha kell a gép kiprobálhatod, de 1 dolgot garnatálok amikor leszálsz róla remegni fog kezed lábad. s félek nem adod vissza. igy csak 1 liter benya lesz benne. nehoyg elkötsd teeee...