Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a moci mikor sanyi men vele nem vol teljesen elengedve, szándekosan mert bejáratos volt.
most meg let teljesen nyitva és nagyon durva, olyan mint egy exc 350 nem vicc. durva jó.
lett rá vásárolva power commander és auto tune, szoval majd minden magátol hangolodik.
nem tud be menni alá mert körbe van szilozva uram.
több ilyet sináltam már és jó lett.
kösz azért. Ron bá. simogasd meg nevembe kis Ronist olyan édes.
Sziasztok
egy kis segítséget kérnék tőletek.
kb 4* 2h motorozás után eltűnt 3- 3,5 dl hűtővizem.
ennek egy része a túlfolyón távozott, láttam a nyomát hogy csöpörészett.
tudtok valami tippet mondani, mit nézzek meg
Holnap megnézem, hogy melegítés közben rotyog e a víz.
esetleg a kupak is lehet tettes?! vagy valami miatt túlnyomás lehet?!

motor ec300 2002es.
üdv
na léptem..
mert nekem megcsinálta a saját fórumom a sportmotor. ..
a nagydarab béna kiszopatott irigykedős motorosok fórumát
vizsont.. kitaláltam valamit..
amit eddig még nem valósitottatok meg..(ülönben nem lennétek már a fórumon)
zsir...
szolj a sportmotornak hogy csináljon freeride 350 fórumot..
oda tolhatoda firirálydokosságokat.. fejleszthetitek a vedátokat..pont mint a drz 400asok annó...
egy igazi fán klubb
figyu..
ha őszintét mondasz ..vigyáz..nem leszel haver
csak fészesen...
kúrva jó..
ügyes vagy...
nekem is kell ilyen tanktáska.. csak nagyobb...

ne izéljetek..gyakorolnom kell. mert a való életbe is csak ez visz előrébb...
zsir.. jól nézel ki.. fogytál...
(mik vannak még mindjárt megnézem fészen)
ja tök ügyes vagy..sokat fejlődtél(=eddig sem voltál valami nagy ász de lófaszt sem tudsz még a motorodról meg hogy hogy kéne kezelni az ilyen szitukat)
mert ezzel is hülyére szopatsz majd.. nem jösz föl egyenesen csak oldalazva
http://www.youtube.com/watch?v...

kérlek szali..ne szopass ki
jó fej vagy ..ne alázz meg kérlek
ez nem volt szép..
mikor szopatsz hülyére..amikor egy szar kendát állitok a mitasz eksztrémed mellé...
ez igaz...
de már csenel van...
mikor szopatszki...
mikor kicsalsz a kékpatakból jobbra fel.. és ugatsz a többieknek hogy haladjanak már...
vagy mikor az ottó szépben kicsalsz balra szikla fölé...
az biztos..kikerülésben verhetetlen vagy lásd pisztolyost is...csak én léptem fel szembe...csaló
http://youtu.be/nbK-bA-6wrY
kedves izé...
ki mondta egy szóval is hogy szaliról beszéltem...
szalinak egy ilyen téma nem is lenne téma...mert megoldja

frírálydról meg nem értem a híztit...
nekem is a kedveneszem..brandallyer nekem 108 kilós margának fejlesztette...
már letettem a foglalót...
ugy hogy nekem ne irigykeddjél se te se a szali haverod.. .jó

egy két kérdeésem lenne...
mi a retek az a nagy táska... plusz súly mert a 105 kiló az ..kevés
nem értem egy redi tu rész 2014es verdáról beszélünk.. vagy ez nem redi tú kész
ilyen bénák lennének a ktm mérnökök..vagy akkor ez már egy seven days-i...

amúgy zsir emondom..
két féel ember ban.. egyik aki megmondja szemtől pofába a véleményét..a valófrankót.....a maik meg csak a hátamögött RÖHÖG...
na én ez a hátamögött-röhögőtől elhányom magam...
a való az hogy aki oda kimegy az börtönbe megy.. a saját börtönébe.. hajszolja a lét...ezt izés is tudj...és itt mindenki(nem az ajtósról beszélek...akinek nem inge ne vegye fel az ötszentest )

szóval zsir...
én sajnálom hogy gyagyás..ahogy irtad ..kimegy és nem lesz itt mindég mikor hajtunk...
ami neked számit.. az hogy kint még több ideje lesz fent lenni fészen.. és te ennek örülsz a legjobban.. ami
én csak hajtani szerettem vele...
ö meg csak telefonon egyeztetni hogy mikor tudok hozzá menni dolgozni...ha épp szorult a hurok mert tuti... csak nálam szarabb munkaerőt talált...(ami azért valljuk be ..nem könnyű )
de a lényeg mindenkinek meg van miért szereti a másikat..
de egy dolgot tuti nem mond6ok el magamról.. azt hogy irigy lennék...valami külföldi unkahelyére.. atmosz kazánjára ..vagy motoros tudására...vagy új motorjára....

egy dolgot tudok..de az t nagyon...a kis bilibe vihart csinálni
nem próbáltam még. hol próbáltam volna és mikor? nem hülyék fejlesztették ezt a motort. a blokk kiválo, a váz kiváló, biztos vannak kissebb hibái. ennek ellenére ilyenem lesz. ha eddig tudtam menni egy 2004 sx 250 essel akkor majd ezzel is elboldogulok. ha meg nem akkor így jártam. legrosszabb esteben becserélem majd akkor mikor ez aktuális lesz egy 300 as 2 t endúróra. vagy felgyujtom a gecibe.

amiben még egészen biztos vagyok. viktor . téged ezzel is hülyére szopatlak majd , bármijen fos is lesz.
egy valamit ne felejts el. 120 kilós behemót vagy. ez már jobb nem lesz. sosem leszel már kis filigrán szöcske. egyre tohonyább disznó leszel ahogy telik feletted az idő. én meg úgy néz ki beálltam erre a 82 kilóra amennyi 20 éve vagyok. a freeridot meg igaz dagadék brandauer fejlesztette de kb az én sújomra kalibrálták a szerkezetét.

ami zsír feri védőit illeti az maga a gyalázat. az a karbon szörnyedvény az ugyan mire jó? tán az oldalán húzod a motort? egy jó kézvédő ,egy jó blokk védő és kész. a többi meg le van szarva. ezzel a logikával be kellett volna önteni az egész motort műgyantás karbonszövetbe.
A benzin levegő arányt műszerrel hangoltátok össze, mint az ausztrál pasa teljesítmény padi mérésén alul látszik, vagy csak feltöltöttetek egy másik térképet, hogy hátha jó lesz?

Sanyó veleszületett testi hátránya(i) ellenére ügyes motoros, és jó tesztpilóta, gyengének találta a géped.

Az ausztrál pasasnak 35-36 lóerőt mértek hátsókeréken, annak elgének kell lennie.-szerintem, valami nem jól van még nálad.
komoly lett... én azt a karbon burkolatot érzem teljesen felesleges kacatnak... bemegy alá a folyékony sár, ott beszárad azt csiszol...olyan szarul fog kinézni alatta mint atom..
FR 350 irigy-rider blokk védő S.K tervezve készítve
én is mondtam neki nehogy megvegye próba nélkül mert sirás lesz a vége.
én már tudom mit kell tenni ütöképes enduro legyen.

szoval szali próbáld ki elöször.
szerintem nem korrek dolog a személyes dolgokat viccből vagy iróniábol ki kotyogni, igy a nyilvánoság elé tenni ki.
ami más ember személyes gondja s meg ossza veled szerintem maradjon is kettőtők közt.
kicsit gyerekes ovodás irigykedős és röhelyes ez a dolog itt.
más ember ezért anyázik és fenyegett.

én csak megjegyzem ha kordés gyagáys akkor te vagy hülye vagy amiben biztos vagyok nem, vagy önző és irigy vagy a lenti irásod ezt bizonyitja, s ne haragudj itélkezem feleted de itt ez ugynéz ki divat.

hogy folytasd irigykedést felrakom a legujabb blok védő fejlesztést, és a tank táskát amivel készülök sirokba lábon a kis irigy-rájddal.
szellemi fogyatékos.
jó reggelt.

bontős ennek örülök nagyon.. ...meg az is ha nem ölted meg azt aki este feltartott a forgalomba

ember.
csak hogy a komolyságot lásd irásaimban itt a seven days es..izé
http://termek.auchan.hu/peksut...
na itt az álmom..
ezzel fekszek kelek...
de szeptemberig... nem rendelek mert csak a 14es kell
http://youtu.be/n2eUucG4gwU
ember...
ne kapd fel az ötszentest
azt akarom hogy frírálydod legyen... ..értsd már meg
imádom szerelni...ezt érteni kell...a gumival.. csak azért irom ide..mert pár ember.. érdeklődik....van akik 600km ről

én örülök..illetve mi...a tsapatod hogy végre vége a vergődésednek itthon és megtalálod a békét és a jól megérdemelt munkádért a pénzt kint...
bár eddig senki nem tett arra hogy 3 hétnél tovább kihuzzátok kint...persze ez titkos...a 1.. illetve 2 hét a favorit...4 hét szóba sem jött...
én szúrkolok neked...sőt itt mindenki.. hogy végre találd már meg magad...mert rossz nézni ahogy itt vergődsz...sok sok hónap óta hogy mész nem mész...
mindenki szurkol neked. . de mondom a 3 hétre azért nem fogadna senki

nyugodj meg...
vidd ki a sx 300 osz hajtcsatok szabadnapjaitokon...ne csak tervezd.. motorozz is...
ha meg jössz az úly fríí vel...majd megnézzük.. és ha csúnyán megaláztatásban érezzük magunkat...hidd el.. már rendelJÜK is a 2014es rálydokat...mondjuk nekem nem kell gagyi gyári..csak fasztori részinges sziksz..nem is..inkább szeven délyzes kell
Próbáltad már?
a másik. hónapok óta vergődsz ezzel a kókányolással. álítom napi 5 órát motort szerelsz. a motorod mégis borzalmasan néz ki . a gumijaiddal folyton szopsz és azt is napi 3 x cseréled kb. mi értelme van ennek?

én annó megvettem krisztől a labdacsokat 10 ért. azóta használom. mikor gumit cserélek bekenem őket oszt csokolom. lapul is defektem sincs el se fordul semmi. ki érti ezt?
én nem beszéltem sem veled sem ottóval a freeride ról. engem nem tudsz se te se más eltántorítani attól amit kitalálok vagy kiagyalok. nekem 100% bejön a freeride és ha törik ha szakad még idén lesz egy a pajta alatt.
hát a legjobb gumi az tutti..
ezt mondtam én is...
a patakokban a lóerőgyárakat
hűát van olyan hogy gázkar meg motorkarkaktrisztika.. ha nem húzom..pl a ktem nem megy mint a barom...csak folyik...de ha odacsavarom neki...megy mint barom...
stilus ember motor...ferinek frirálydel
ennyi