Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

halihóóóóóó
én nem kaptam tőle gumit.se ilyet,se olyat
nem is néztem hogy ezt pont a doktor ur irta...
ez az etikátlan előny, de jol hangzik...
persze én nem vagyok profi, csak boltba járos hobbista...

amugy ezt a hátsofék a kuplung alatt dolgot pont ez ilyen elgurulásos dolog miatt gondoltam...szerintem az olyan profiknak mint doktor ur haverja a Mike Szigethy-nek is azért van fenn....
A rekluse-nak, egy hátránya van, ha leállítod a motort a hegyoldalban, a hátsó kereket nem fogja a blokk, szabadon forog. Nehezebb felállítani, mert elgurul-gat, szóval meg kell szokni.

De a többi 90%-ban előny.

Olyan finoman csúsztatja indulásnál a kuplungot, ahogy kézzel lehetetlen.

Mindenhol egyel magasabb fokozatban tudsz közlekedni.

Kis sebességű hegymászásnál, határon motorozva a motor nem böffen le, hanem néha automatikusan bele-belecsúsztat.

Szóval a kezdőknek nagy segítség, a profiknál etikátlan előny:-)
ez a rekluse nekem is izgatja a fantazim...meg esetleg egy baloldalra felrakott hátso fék... esetleg egy babakocsi, vagy egy-két swinger party...

jahh hogy azok már rég megvoltak... ááá qavington...
lyaú reggelt...

bontós.
ezzel a csajjal.. vagy ...pasiWal
ez a izé...ez nálam nem gyürné a lepedőt.. szerintem túl sok ralyongónál sem.. viszont....viszont a betont azt fel tudná gyűrni az útsza végén

zsir...
a kétszáz157hozzászólásban..nem arra gondoltam..
arra hogy...az úly felkészitett frirálydal... legalább nem alázol meg minket segged és környékieket...az alfődi kártyhawár tímet...
mert ahogy levetem ...ez a gép ez dúrwán csúnyán mindenkit megaláz...rálydeltől független...ül...
és itt mi az öreg szarlyinkal...szali...2004 ..enyém...one lyírz lyánger...2005...bontós...2007....a legiflyabb az goldentútnak van..de még az is csak k9 es....
szóval megköszönjük ha nem jössz le királykodni... ide közén... megalázni itt minket a hegyben....
mindég küldünk vidit.. csak hogy érezd hogy szeretnek...a segged és környékiek

jakszi...
bizti király lehet egy olyan reklúzizé...ha tibcsi is ellyő...akkor tuti elkérem tőle..a 300exc vit reklúz-t....
erre készülök egy éve, hogy elkérem...praúba céllyából..... csak mikor az sx 525 a 6almáb kerit.. mikor közel van hozzám...a hegyoldalt....akkor már az van.....6almába kerit mert állandóan lenyűgöz ...szóval igy nem tudom kipraúbálni..soha
De ra tudsz kuplungolni,ha akarsz,vagy ha csusztatni akarsz,de maskeppen valtasnal nem kuszaj huzzal,es ha 6 ba allsz meg sem all meg a motor,kuplung nelkul rakod 1 be es huzod a gazt es mar el is mentel.
Vik ezzel összedurnád a lepedőt?
na tessék erről beszéltem
Beteszem a családist Überelni lehet!
keresem
várly.
veszem
amúgy..nem tudom..ez a zsir ez egy gumiosztogató..izé..
már szinte mindenki akit ismerek kapott tőle gumit..illetve gumikat...
ha stilusával nem is legumizással fogja meg a barátokat ....
már lassan a forma egybe is küld gumikat...
mindjárt beraklya rálykönek nocsilyát és a háttérben ott vigyorog igazmondó lyuhász....mutat a kocsira hogy mi is a kakukk tolyás...
Most hívtalak telefonon. Süket vagy ?
az 6gyán..de a siró nyüszitő qplungal ..akkor mi van..reklúzernál nem nyüsszög
Nem is tudsz kuplungolni ?
amúgy nem értem..
miért kakuktolyás az hogy lyakszi is kapott egyet...
te kaptál anó rigát.. én is.. déwed is ..meg még a fax se tudja hányan.. sk is kapott tőle már gumi...ron is..tárcsát ...meg kenyeret meg ételt..rélyt meg vitte hozta dévára...bontós kapott tőle 7000res ventit...ami 546ft és 0,4 motorozást birt ki...
most akko mi van?az jelentkezzen már aki nem kapott még tukmálóstól semmit...
mert majd intézkedik a fórum ...küldjön már neki is valamit

nem értem...
hogy jön ez ide kakuktolyás...
akor 7végére sk nem hozza. . hál a istennek
megent jó hajtunk...
Voltam az Oreg szakinal,aki megmutatta a tellom ugyet s bajat,olajat csereltunk,beallitottuk forma de a tobbi mar rajtam mulik a finom allitasok...meg a power nyitasat is beallitotta mert mikor nyitott akkor rugta le magat es tul paraszt volt...azt is tudom ,hogy kell beallitani es most telyesen mas a paripa,jo a futomu,egyenletes nyomatek....na de ki probalatam az o paripajat.....hat isteni...Ohlins elol hatul,reklus,S3....elvezet volt vele menni...de ahoz kepest az enyem se rosz,ha lenne 1 rekus akkor mar kiraly lenne.Elol hamarosna kapok Ohlins tagokat elegge elfogadhato arba ....na de vidi..

http://youtu.be/eGL1ZdK596Y
kész az evo 3 as szerelt rezóvédő. cserélhető betétekkel ,hogy jó legyen különféle rezókhoz is és ne kelljen lépten nyomon hegesztőhöz járnom. ha sérül egy tag kicsavarozom és beteszem az új darabot. remélem szombaton már kipróbálhatom? mert ma is meg holnap is mentünk volna . de mégsem......
az volt a kakukktojás ,hogy jaxi is kapott egy mitas sport extremet pongyoriba zs tv től. és ezt kellett kitalálni .
zstv a jótevőnk. móst jókat eszik a havasok lankáin gleccserek peremén .
7végén majd meglátjuk...
elfordulásra érzéketlen belső fölé felraktam a egy nyú mislenytraktortgumát...csak leengedtem...0,2re...mert ez úgy kivánja...(robúrék 0,15 jártak vele..tyúkbéllel...)
ventillátor is fent...

jövő 7 elején meg mudpataki barátom közreműködésével.. megtekercselik a gyújtásomat... mit ahogy ádámnak is az sx 525én van....amivel hajtja a ventillátort..aksi nélkül a gyári sx gyújtásalapja

hogyan lehet kideriteni hogy az ember nek miért a legjobb barátja és leghűségesebb társa a kuyta.. az asszonyához képest is....
válasz...
csukd be mind a kettőt egy órára a kocsi csomagtartójába ...és mikor kiengeded..
nézd meg melyik örül neked jobban
nem értem..
mér nem oda való... a mitasz...

vagy nem értem.. ez olyan kakuk-tolyás...izé...

de hála izstennek hogy valaki kitalálta már..mert szegény zsirszegény...már teljessen kész volt hogy senki nem találja ki a kitalál6atlant....

mi van veled zsóti...már rég olvastam töled...
ezek szerint a dunát kivezetted már a garagéból