Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

fiam hazament a nyáriszünetre Magyarországra.4-5 hétig ott lesz,majd meglátjuk hogy bírja,bírjuk egyenlőre nagyon jó hogy csend van,de ez tudom hogy max. 3 nap,utána már nagyon fog hiányozni
Ókosodni kell,me lemaradok a tecsnikában
oké,értettem
szakmai, titok
és mit fogsz tanulni?mihez kell?
áááá, max 2 órát csenben leszek,felmérem a gyengéiket
a tanárok szerintem agyonütnek téged ott
meddig bírják majd?1 hónap?2?
öregszel...ennyi
Bammeg,én hova álljak? Me má kijártam ezt az iskolát,de szeptibe kezdek egy újat Eszem megáll
thnx...
nagyon jó az endúró..nagyon jó ha jó helyen megy a mantet 23 fokban első osztályú talajjal..de az hogy jó arcokal vagy ..egész nap.. az megfizethetetlen..
többire ott a lyuró kárd mester kád
Nagyon jo tudom szerettek. Jo a vidi a lejobb duma otto e de az egesz csapat jo. Grat.
mer tjól megférnek ott is a vegyes csoportba vannak a kiscsoportosok is a középsősök is meg a nagycsoportosok is...
góing tú de ovi
figyu..-te nagy ajántékozló vagy...tudjuk.. itt meg sok a köcsög tudjuk..de azért nyugodjunk már meg...
nem irod ide hogy ron és dév kivételével mindenki köcsög...te meg az érték vagy.. szerintem nem kezdik a sárdobálást a középsősök...
a kiscsoport meg sem mer szólalni.. a nagycsoportosok meg okosak...
tiszta mint a gyerekem ovában...
mert a gyerekem pont olyan helyre jár az oviban ..mint mi itt a fórumon..a vegyes csoportba .
térdig lyárunk a lábgomba
ha a hánytorgatásos szardobálás el sem kezdődik.. ki a nagyobb köcsog...ölö...
a motoros dolgok jöhetnek cenzúra nélkül..

sajnos kevéas a motorozás közbeni.. de azért ez a nap is a miénk volt
itt a összefoglaló dvd
http://youtu.be/xn1wi27M0k4
Polir muhelyt nyithatnal s latom megy a regi ertek teremtes most nincs panasz Zari nem?
Tele van vele a kert!Ki se lehet irtani!
Akkor simán jöhetsz.Én is ugyanúgy csóró kis pöcs vagyok!
Nekem ma nem tudom miért ,de recsegve pattognak és úgy fájnak az izületeim,mintha összevissza törtem volna magam.Reccsen csak úgy azt majd be szarok,1-2 óra kienged,kezdi máshol.Lehet túlfeszítettek a húrjaim
Az utóbbi 4 évben 1 centit sem
Kösziiiii
Rikizuzda mi lett veletek tegnap a versenynapon? Megoldódott a hűtőkupak kérdés? Hogy csináltad meg?
méé nem motoroztok,strandoltok ilyenkor,vasárnap délután?
én már voltam ma motorozni bibííí
mondjuk eddig is csak garázs dísznek használtad... 1 métert nem mentél vele soha...