Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszönöm szépen a választ!
zsír tv. kell még a lábtartó? letört az enyém egy annál is szarabb ótvar csonkot raktam fel ma ,ha nem kell már amit déván rátettél juttasd már el valahogy . kösz zsír.
az az xt754
Verd ki a fejedből ha nem akarsz agyvérzést kapni...
heló mindenki.
gasgas fse 450 ről tapasztalatokat tudtok írni?
mennyire szerviz igényes alkatrészek arany árban vannak e .
mennyire jó sm-ezésre.
előre is köszi
Mitas
Nem!biztosra sachs...sajnos..na de ez sem rosz
szerintem marzocchi az...
jo morgent... fasza motoros idő van...
nem. nem
jobbra kel kersni, s nem a cumi...
Itt jobban viriit
Igen..valaki ertelmes huzhatta ra...amugy tenyleg sachs,csak Wp matricaval
Wp matrica a telón !
Na megyek aludni a szerelmemmel!
Jó nektek, én még most is melózom! jövő hét eleje?
Ezzel a ventivel nem fog senki megelőzni, mert mikor elmennének melletted, egyszerűen visszaszívod őket és kész!
Szerintem nekem van itthon egy nagyobb ventilátorom.
Persze csak ha kell.
A Ktm-be kérheted az alábbi cikkszámok szerint.
Cikkszám kopó lamella 8db:78032011000
Legbelső kopó lamella 1db:78032111100
Acél lamella 7db:78032010100
Acél lamella, legbelső 1 db:78032010200
Köszi mester...olaj is enyi volt beletoltve..550- ml...de ki vessunk belole egy picit hatha puhul meg egy picit
én meg motoroztam egészen idáig.... teszteltem egy 09-es racing 300 gas-t.. fuuu dejo volt...
500-550 ml..izlés szerint, és 7,5-10-es olaj... nincs mit nyolcezer... csak neked, csak most
oké beszéltem goldennel. lemondták a holnapot, mostanáig csináltam a védőm de kell még neki a holnap délelőtt, hogy jó legyen és végleges az evo 3 as rezóvédőm. kaját se volt időm veni se benzint elpakolni. holnap mindent elintézek és nekem ok a péntek. holnbap úgy is melóznom kell még. szóval nekem jó apéntek, de szombat vagy vasárnap is jó lehet ha gixer van. várom a hajtást.
Le akarsz pattintani miii ...megdumaljuk 2009 es gasba raktak..van rajta elofeszites allito...
Ez attól is függ milyen típus Amúgy meg titok nálam is
Csikabá...mond el nekem 4 xem közt,hogy menyi olaj jár 1 szárba....a tokom teke van az itteni fos nagy mesterektõl.Mindenki
ugat,hogy jo mesterek...
Ha nem laknál fény évekre tõlem eddig már tõbször berugtunk volna..