Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pedig az egy dedós teló
Jo is lenne jol beloni sujnak megfeleloen ...nekem sachs van de ezek sokat nem konyitanak hozza...most olyan mint a pix betet..puha ha ugratsz ,ha kozepes tempot megyek akkor fel ut,nem csilapitja ki....majd Patrick hatha tud valami jobbat kezdeni vele..
van itt minden,mint a búcsuban
Adok,ha kell
zarándot nagyon megszorta az eső.. talán még most is esik a belső részeken.....a hegyben!....tegnap délután is..ma is..és holnapra is mutatja
ugy hogy nem lesz por...
bontós visszalépett... ezek után gyanÚs hogy goldenenek sem lesz jó, csoresz holnap délelőtt megtudja hogy mi lesz..de neki van kedve....nekem is lenne
rob úr egy nappal későbbre mondta...
hogy állsz hozzá ember?
Holnap d.u.megyek ,hogy az elso tellokkal valamit csinaljunk,mert nagyon nem jol viselkednek.....majd utanna egy kis teszt is koveti remelhetoleg...
Saját Kezüleg szalag... persze a hilti szalag a hétköznapi por nép álltal használt verzio...
kaffé...
hatarozottan fejlodsz
ilyenben nem tudok gondolkozni..
de perforált lemezből..amiből a kipufi beleseje is van..abból lett.. profibb mint ktm éknél még ralymud is beszerelné...ha egy dezert ígül nulla 50est a fejéhez szegeznének...csőretöltve.. és orditva hogy csináld vagy megdöglessz geci...

össze is szereltem..
bontós csak a háló kéne, de az nagyon..mert anőélkül a hűtőm védtelen
a háló + a kis kötegelők ami kellenek hozzá...azt reggel fel is tudom szerelni amig kávéztok
o sztem a hilti szalagra gondolt

az sk szalag ,pl regen zsiguli,stb vizcsovet szoritottak vele,sokkal jobb mint az aba bilincs
Mi az SK szalag lényege? Sosem hallottam róla.

Ötlet: a power tape helyett, a csapágyboltokban lehet kapni vízvezeték szerelők által használt hasonló méretű és funkciójú szalagot, ami profi minőség, kb 10X jobb, mint a barkácsboltos power tape.
aluba nem lehet lezerrel,m visszaverodik rola,vizzel kivagatni
majdnem kihagytam hogy természetesen lézerrel belegravirozva a Kronreif Trunkenpolz Mattighofen ...

nehogymár Ernst, és Hans kimaradjanak a jobol...
eleg lenne csak szalba csiszolni
kis alu akksi tarto, persze le elokszálva narancs színűre, kis gumi bizbaszokal, meg csingilingivel...
ha van benne annyi hely akkor rá tudja tekerni...
egy kis alu akksitarto konzolban nem is gondolkodtok?egybol a hilti szalag
látod bakker..
ere vannak a lyaú barátok ..mert erre nem is gondoltam..és hogy mégy nyóc ezreléket sem kértél...szerintem azért mert már benned van az a nyóc ezrelék....

sx nek nix hel a gyúltásnál hanem rátekercselik...valamelyikre...
de ez már több sx ben is világit illetve hajtja a ventit

amúgy az lesz..sk szalag....hogy ez fejembe nem jutott volna...majd megnézem csütörtökön..ha persze ezek megvárnak...
mondjuk szali reggel úgy is tankol ..meg kenyeret süt a pékségben.. szóval akkor ez is belefér
akksi tarto helyett a 8-as sk-szalag, meghajtod amilyenre kell és oda csavarozod azt annyi...
nekem réges régen egy távoli galaxisban a kx 500 igy volt megoldva, volt a gyujtáson egy üres hely, itthon kerestem a ládában egy régi valami dt 125 alap lapot arrol leszedtem a világito tekercset és simán rácsavaroztam, két vezetékel meg egy kapcsoloval direktbe bekötöttem a lámpába.... se feszabályzo, se kondi sesemmi...
anyi volt hogy alapjáraton ilyen gyenge sárgás fénye volt, de utána világitott hibátlanul, égő is birta.... lehetett vele este haza jönni...
gyanús hogy az egész...

rélymud...
ez csak polyén volt..
abban amit irtam.. hogy 8.8saról nem egyből a 8.8as menetes szár szakitószilárdsága ugrott be...

csütörtök
robúr is lehet jönne a 7végén ha akkor megyünk...
csütrötököm...nekem még kell csinálnom egy aksitartót...a többi már kész.. kapcsoló mehg a be vezetékelés.. csak egy aksitartó kell az aksinak és mehet a menet...
de azt holnap nem tudom megcsinálni..
Miben csalodtal bennem megint?
szerintem a fél élete el lett baszva azzal a tüzzel....

amugy megkerestem neten ezt a holmit, lofaszt volt ez veterán gyűjtemény, hanem 2 hektáron kint a sivatagban egy oriási motor bonto...