Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sok motorost meg neznek itt a patakba...ha valaki ki akarja probalni magat johet,megmutatom hol a terep...es felfele ez csak fokozodik,es tutti hogy kell segiteni bizonyos szakaszokon...na meg az alja jo csuszos taknyos....A gasra nem kell rezovedo,mert sokkal vastagabb a rezonak a fala mint a ktm-nek..ez nem jelenti azt,hogy nem csapod oda es tojpad be...de ahoghy betojpad ugy ki is lehet nyomatni siman.amugy meg kell a dognek meg + kilo ra..
Estét uraim!

Ha valakinek van egy 96-97 250-360-ig blokk közép otthon ami jó állapotú jelezzen!
Megbocsájtva! Nincs rezóvédőd így nem is lesz főzve soha semmi, mert az 1 rezóba kerülne
Azért nincs teafőzés mert sok a víz a patakban és kicsik a kövek, vagyis a kavicsok! Ez nem extrém olyan "erzberges" patakokat válassz az igen az extrém, ott ne félj nem lesz annyi teafiltered amennyit letudnál főzni.
Na akkóóó egíssígünkre!
szeretett volna reszeg lenni....a patak olyan,hogy gyalog is nehez felfele maszkalni...
éri ...bontok én is egyet ....
Ha utólag bontok egy sört,az még ér?
nem is bontottatok pezsgőt a kéccázezredik hozzászólásnál ?
Reszeg volt az operatorod?dulongel,m egy bolya
Nem tudom ti hogy motoroztok,hogy fozi a lekvart...a gass nekem olyan mint a yamaho...meg nem sikerult teat fozetni vele..sot meg kozel sem jartam,pedig az xtrem patak vallatta rendesen...de engem is...s s spircolt ki a viz belolem
http://youtu.be/kuqbViFnifU
Ja pont most vettem árút most nem tudom kifizetni! Bocsi
Vik megy még a venti? hol tartasz a matekban? Ha ez a venti marad meg veszel hozzá 1 vadi új aksit PONT 10.000ft-ba megáll! Mi a faszt agyalsz még vazze? 7.900ft-ból is kijön? Berágatsz azt kifizetem én az egész szart
jajajajajajajajajaj
hétközbe?
Jól van Riki örülök hogy meg tudtátok oldani ügyesen a sapit, nem semmi hogy végig bírta le a kalappal hogy ennek ellenére bevállaltad a hegymenetet. Én attól fostam volna ha úgy lezárod a dugóval, hogy nem tud hova tágulni, és szétnyomja a hűtőd 1 istenhátamögötti patakban 40km-re a kocsitól a semmi közepén! GRATULA a menetért. Mi bekavarodtunk 1olyan helyre ahol még Vik-nek is a szuper vastag nagy hűtő és a szuper nagy vízpumpa kereke sem volt elég ahhoz hogy ne forrjon fel a motorja ugyhogy lehet hogy így jobban jártatok, hogy mégsem együtt maradtunk mert ott nem tudom meddig lőtte volna fel a dugót? Minden rosszban van valami jó, Lehet pont így tudtad csak végigmotorozni a napot hogy ne legyen nagyobb gond. Azért én sajnálom hogy nem tudtunk együtt menni, legalább 1 darabig de hát a sors ezt dobta! A turbót meg ha van kint intézem
MNB-MAT 3615kl-04w-b49

4 e ft
hagyad már a gecibe. szétszereled azt a vakrozsdát. jó az úgy ne szerelgessed álandóan basztatod. vagy vegyél egy gyárit pont annyiba lesz mint a sok szar kokány ami nem is jó. körbetelefonálgatod a fél országot aztán veszel valami fost ami nem is jó. pont 2 x anyi lesz a telefonszámlád mint egy új gyári ventilátor. normális akumlátorral.
pc táp ventillátor nem jó?
azok 1 amper alattiak, de elég jól fújnak
néha ki lehet kukázni egész jókat lomtalanításkor
bili és csupakabra. hétvégén mehetnénk a mi kis hegyünkbe mert kurva jó esők voltak! most láttam videókat mai dátummal folyik le a viz mindenhol! hétvégéig simán kitart a sár! vagyis nem lesz por. szóval menni kéne. nekem jó akármelyik nap de még péntek is ha nagyon muszáj.
na hogy ne csak a szály karetély mennye... hogy mi mennyit fogyaszt...
bontós adott egy 6,5 amperós aksit.. mi fel van töltve...
már 20 perce megy...
majd kiderül...
ez kicsit szerintem ..sok.. mert kb úgy fúl hogy a garagében a 4 métere lévő ablaktáblának hullámzik az üvege

figyumá okosok...
ha itt mindenkinek 1-2 amperos ventily van.. tipust irjatok beszerzési helyet.. vagy akkor meg se szólaljatok..mert igy én is tudok. ..1.000.000 ért úly ktm szikszdélyzt 2014est
Ha nem írják oda akkor én sem tudom.
Végül is csak a lényeget hagyták ki, hogy mekkora telj. és mennyi levegőt szállít mennyi idő alatt
Elmaradt .Este még ellenőriztem és utánna valahol elmaradt
az sx 525 ről nem veszel le semilyne áramot.. ahoiz külön okosság kell a gyúlytásba...(rövid Ú és sima LY)
de nem is éredlkel már mert ha rendes teljesitményt akaunk alapjáraton is akkor kelll az aksi...

lyanó..
értem hogy W de ez pl hány vattt?
mert én nem látom..

de (ha már okositunk elektroteknikailag..) a válóáramot fe lle lehet transzformárlni.. de az egyenáramot előszor váltóárammá kell alakitanui hogy feszültséget tudjunk változtatni.. szóval azt mondom ha egyen áram ráz meg megsülsz ha meg váltóáram ráz meg megrázkódol...
de beledögleni mind a kettőbe léggé..szar...
na mostmár okosság van
Hova lett a hutosapkad egyebkent?

ha Asiawing lx 450 ed lenne,akko egy wc lanc lenne rajta,es nem veszne el