épp a gumishoz akarom vele hajtani mert nem akarok avval kínlódni, meg nincs is annyi vasam
sima gumit megszerelem, akár a mezőn is. igazándiból azt sem értem hogy hobbi szintem mi értelme van a szivacsnak
ilyen kis nyápic gyerek egyszer jött haza kb 20 km távon defektes elsővel aztán rinyál azóta, de pótbelsőt nem visz magával mert nehéz
hajtsd el a picsába. kár vele vergődni úgysem fizeti meg a melódat csak a drága szarra van pénze megvenni te meg rakd fel ingyen. mondjad neki nem mered felrakni vagy azt hogy nem értessz hozzá . jobban jársz mert ha kiszaggatod vagy eltéped a drótot még te leszel a világ hülyéje!rosszabb esetben vetet veled egy másikat. nincs mit 10 ezer.
gumis kérdés
egy átlagos autógumis aki még sosem látott mousse(vagy mipicsa a neve ennek a szivacsnak) fel tudja tenni avval a géppel amivel az autógumikat szereli?
láttam a jutubon hogy egy egyszerű keretes biszbasszal meg 6-8 szerelővassal 2 perc a művelet, de ilyen nincs sehol
haver meg már az agyamra megy evvel a szivacsos szarral
Én még meghívlak motorozni is! Azt nem merem garantálni hogy meg is szeretlek,de motorozni jöhetsz.Pakold össze az összes cuccot,és gyere. Barátod vagyok,az utolsó filléredig!
az túl sok..
kapsz érte kis mosolygást ..ha az jó..megegyeztünk...
a szeretet az nix ilyen oltshon...pösti megyében ...budai villa + Q7es..nem is ...inkább 8as
plusz teljes költségek örök életre..és már megy is a szeretet..
hogy mért ilyne drága...
ha oltsóbban megkapnád..nem becsülnéd meg rendessen..de ha lyó sokba kerül..mindjárt jobban vigyázol rálya..illetve rélye
eleve nem lehet gépen szerelni csak állványon specko szerelő vassal, amugy szana szét fogja tépkedni a zsir új mousse-t....