Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

NA, most fejeztem be a melót megyek
Rikizuzda mi lett veletek tegnap a "versenynapon"? Megoldódott a hűtőkupak kérdés? Hogy csináltad meg?
riki. mielőtt butaságot beszélnél. patt helyzet elé állítotad magad a szituval. és bennünket is. ha bármelyikőnknél van hűtősapka pluszban elhiheted ,hogy odaadjuk! nem gondolod komolyan hogy ott szobrozunk veled amíg kitalálsz erre valami okosat. a videón meg ne sértődj meg . csak hülyéskedtünk. szerintem képtelenség azt rendesen megoldani más eszközökkel. mi egyfolytában szopókban mentünk . szana szét forraltad volna a vized ha egy nejlonnal lekötözött sapkahellyel jössz velünk. ne haragudj de nem tehettünk mást. konkrétan én nem is szólaltam meg mert ötletem se volt ,hogy lehetne egy hűtősapkát készíteni a helyszinen azokból az anyagokból ami nálunk volt!

el is csodálkoztunk hogy a picsába mentetek el mégis motorozni ,mikor visszaértünk az autóhoz. vili fel hívot de ki voltál kapcsolva .
A mai keplet alapjan:dew+ronis ok,a tobbi alavalo.
Sziasztok!
Nekem tegnap elég sok lejött, ki milyen ember is valójában!
Mármint a 4 figura közül!
balint multkor ondott vmi trukkot egyeniranyitasra nem?akor nem kell akksi
igazi öt szentes ventillátoroldal
beirtam hogy panaszonik ventillátor és találtam egy hasznos oldalt
http://www.arukereso.hu/ventil...
szivó ventui hátra kell.. de h 3cm nem magasabb akkor el is fér ahol a gyári...
az a kérdés hogy birja a vizet...
de ennek birni kéne...
azért ha hátul van..és mondjuk lemerül az aksi... akkor ez azt 100% semmi vizet nem zavar...
bár az a nagy ami elöl van vilinek..az sem sokat..szerintem...
csak az zavar hogy nagy aksi kéne hogy sokat birjon...mert iza hogy erős de fogyasztja is az áramot...
mondjuk egy 7,5 amperos aksi 6000ért nem vészes..... de az meg csak nagyobb mint egy 4,5 amperos..
na majd meglátjuk hogy melyik lesz...
sikerült lebeszélnem havert a szivacs belsőről(szerintem már másodjára)
szóval nincs gond(om)......
köszi az infókat!
ez jol néz ki. de nem mindegy hogy ha hátul van és előre fujja a szelet kis temponál nem tök mindegy ? komolyan kérdem.
szivó venti..
http://www.egumotors.hu/4522-e...
de ez ...háú meni amperos
most néztem..bontós..
az nem is 500as nexus.. robogó..az a pilyadzsó x8as
minden okés.. csak a 4,4 A azt kicsit sokallaom..ha lenne kisseb ammperos az lesz..de ha nem akkor ezt nem kapod vissza csak egy ötöst oszt törüld szemed szád
a ganyészóró!
na ennek örülök. . neked legalább nem csak tukmálta hanem el is küldte

amúgy faxa az gumi az tuti...
szalinak is az van...és labdacsokkal vagy 0,2 báron van.....ha nem kisseben...bütykök is jól állnak és nagyok..tapad is szépen..lapátol is szépen...
én most mislenyt vettem helyette...de az valami iszonyat hosszú életű... + 140mm széles ballonos...terül... füvesben is állatul kanyarodik......
lyakszi
ez az a pataki amit most találtál nem ahol a hóba is mentetek az egyik vidi kutyuval.. meg még a yz 250 küzdöttél benne...(6 perc körüli résznél az a hely...ahol mindég belecsúsztál a vályatba )felismertem

mondja robogóval foglalkozó haver...hogy csak a nagyrobikon van venti...
bálint...tipust mondj már melyik az ami olyan kicsi..1-2 amper áramfelvétellel(20-30W os)
De kier a keze:))mondta h kuld 1 et ...es meg olkdottuk...lassan felkerul a tesztelesre
dehonnem,a szeretet vegtelen te kis tudatlan
áá odáig nem ér ki a keze.
zsirtol kapta teeee
mennyiért szerezted a sport extreme t?
A nagyobbik
A kincseimmel...:
úgy lesz
Jóvanaz Pihegjetek ti is