zsir jah.
kicsikémet megvédem mert nincs hozzá gyári vázvédő.
s annyira szép, igaz Raayyyo nak ez sem lenne jó, kellene egy - 2 hát mig ki polirozzza.
De van egy jó hirem apám (rayyo) készül áldozatott tenni, jön velem a szopoba. utána 3 napig polirozunk.
http://www.bfakku.de/bf-batter...
Ebből a nagyobbik pörgeti az önindítódat is, de talán még elforgat akkora ventit is ami függőlegesen kiemel a patakmederből ha beszorulsz
Lehet az ára nem fog tetszeni.
jaxy , ha kolbászolnál sokat nagyfarönkösben, meg nagysziklásban azonnal térden könyörögnél egy fasza rezovédőért....
ne viccelödj már ilyesmivel hogy vastagabb a fala, a fő probléma mikor felütöd a derékig érő farönkön, és az első kanyarban felrogyik, utána eléri a jobbos hűtő alját....
pont pár napja is csináltam egy ilyen vissza huzatást a szomszéd srácnak... pedig ez itt nem is erdély....csak egy kis csirke wellnes boltba járos hobbi nyom...
a hűtőt sose nyomná szét ha tulnyomás van benne, max a vizcső durrana el...
nagy külőnbség nincs ... az erdő mélyén mindegyik szivás... hacsak nincs nálad toldo cső...
azért van ám különbség...
a 6,5 A aksi..2,3-2,5 kiló....
a 4,5A aksi 1,3..1,5 kiló...
kérdésem lenne...nekem nem esett még le... hogy miért arra a hűtőre van rakva a ventiamelyiken nix a hűtősapi...
mindlyárt még manka is lekalyabál hogy mekor a hülyeséget kérdezek..de miért ...
a hűtősapisra ha rakom..akkor mi van
logikám a sapisra tetetné vele a ventit.. hogy az ott kifejezetten az on dolgozzon...hogyha későn is kapcsolom be a ventit....mikor már szinte fúly...akkor az a nagy szél..big wind ventim egyből lehhűti az egész hűtőt és még ha nem is jár a motor...és megszünik a viz kiforrása....nem
mig ha a másikra akkor ha nem jár a motor.. akor az azért tovább szuszogja ki a vizet...nem
Na EZ IGEN! csak nálunk folyamatos ilyen fasa kis sziklás 1-2 km-en keresztűl és versenyzünk ki szopja fel magát elsőnek a végéig segítség nélkül! Sajna nálunk a motorban a víz hamarabb feladja mint mi, ezért kész a tea! Jó a terep nagyon tetszik KIRÁLY
Értem és minden ok, de mi azért főzünk teát mert ilyen helyen megyünk mint ők! http://youtu.be/K600r6loxH4 Itt nix víz a patakban és nagyobbak is a kavicsok! Ilyen helyen garantált 35 fokban a tea
ha holnap reggel 8 ig nem jön jobb alyánlat.. veszek hozzá 4,5 amperosat...
emezzel 1,5 órát fúlyt... ebből 1.20percnél kezdett lankadni...de másfánél kikapcsoltam.. ott még azért fúlyta a levegőt de már lassult kb 50% jár6ott...de még azzal ellég jól fúlyt...
15 perc pihi után úlyra bekapcsoltam... 5 percet norálisan fúlyt aztán megent lassut...
pár perc után úlkyr rátettem..megent tudott fúlyni pár percet...
ugyhogy ha nem egyenesen leszivatja a paraszt az aksit..hanem 10 perceket ráventillátorozik..simán 10-12 bekapcsolást elvan....ami azt jelenti...4-5 motorozás...a 4,5 A aksi is kibirja...
csak kissebb könyebb...
4-5 motorozás...az meg 1-2 hónap...ami meg + mutatj is hogy gyengül..lehet hallani de még akkor nem merül egyből ..ot még van...2-3 10perces bekapcsolása..szóval ..ez lesz ha reggel nyócig nem jöttök okosságokkal..
bontós mindjárt jövök...3 perc
https://www.facebook.com/group...
"Fiuk lányok sport társak, elnökök, motorosok !
Aki nem tudná Történelmet írunk, történelmet írunk mert első alkalom hogy........."