Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

huh LIKE-olom szali gépét wazz. !
vizes robogokon vannak fasza kis ventik, enyém is az... pár ezerért megkapod a bontoban.... persze nem Villinél...
Na jol van, mindig bantotok

A motoromra majd vigyazok en,de kuuuurrvara mennek mar veletek romaniazni.Nem hiszem el ,h itt szopok ....
elég rövidke lett. pedig a kézvédőmet is bemutattam rajta. talán az egyetlen eddigi jól sikerül munkáim egyike. remek darab! bár az a kurva rezóvédő állapodna már meg. folyton szopat. mondjuk rohadt nagyokat védett már. most dolgozok az evo 3 on. szombatra kész lesz remélem.
azt hiszem 5mmx5mm saválló háló.
és én eltolva raktam duplán. úgy drótoztam össze vékony dróttal ,hogy eltolva essenek a négyzetrácsok. előtte méretre vágtam kisflexel. és ráidomítottam a hűtőre. majd körbe kötegelőztem szakosan 2 helyen. 100x jobb mint a műanyag fos gyári valami. és nem rakodik tele kosszal sem.
ventin én is agyalok. kis zselés akkisit beteszem a légszűrőházba a helyére és felrakok 1 db jo minőségű ventit. lehet én gyárit szerzek. lapos és erős és tartós. kapcsolóval működtetem abban a néhány percben amikor kritikus a helyzet. ha egy motorozást kibír töltés nélkül, már az pont elég.
ez hogy nem jöhetsz ez vicc vót...
most indulok érted.....és már megyünk is
rély..
hogy lássad már hogy nem csak a te motorod olyan csilli villi
na ezért nem jöhetsz velünk rommá-niába ..mert rommá karszolnád a gépet...
http://youtu.be/yWULVGKRKdM
hát igen...1amper...
na az már azért nem szivja le az aksit egy óra alatt..
nekem is olyan kéne ..nem egy böing ventillátor
egy amper egy kicsi kis 4 amperós aksival.. több hónapig sem kéne rátölteni
20millió magyarul tudó elég
nekem két ventim van fent darabja 1 amper sziv s olyat tol beszarsz.
nem kell több...már igy is túl sokan vannak
hülye wagy de ezt ne csak kérdeztem...
ha a krómot nézem..az egész hozzá szaúlásaom pirossal aláhúzva..mert a thai szólást nem lyaúl kezeli a gép
bontós..lemértem...
nexus venti...4,4 amper vesz fel üzem közben..szoval dúrván 52w-os...
ami azt jelenti... egy sima 4 amperórás aksival.. 1óra.. jó kicsit csaltam de minden ventisnek az aksilya felé húz a matekja...főleg ha nix töltés és majd esténként kell tölteni az aksit..szóval valami kis akisi is elég..mert pl tegnap ha 5 ercet kellet volna mennie..mikor megszorultam...de számoljunk 10 percet...
meg hogy több szopóban...ahol eddig szétfőztem...akkor legyen...30 perc...
amúgy meg mocskosul tolja a levegőt... lehet kisseb venti is jó lenne... a kisrobókon mekkora az a venti..bálint.. hogy emlékszel.. mert ez azért nem kicsi.. épp csak felszerelhetem.. ahogy méregettem..mert a nagy felfogatástól teljessen nem lehet most bepróbálni...ugyhogy nagyon méregettem...végül is elfér...és nagyon tolja a levegőt...+ igazándiból ugy néztem..ha nem megy sem álja jobban a levegő utját mint a gyári terelő...
ami a másik hűtőn az olyan lesz mint szalinak

szali..millen méretű neked a hálód.. likak meg ilyesmi...
szóval kb kibir majd ..
a másik a zsrtv nyilatkoztatott tedd fel már !
barátod megsúgta lesz és van...
elnézzük, de a "hozzászólás elküldése" gomb megnyomása előtt ha a google chrome-ot használod az pirossal aláhúzza a hibáid fiam, csak jobb gomb s fel ajánlja a javítást. s máris jobb meg megtisztelsz minket a könnyebb olvasásához, érted... sokan lapoznak rajtad emiatt pedig lehetne több szurkolod ha picit többet fordítanál az írásaidra zsirtv ?
bakker...
gondolat jön..
billntyHű pattog..hiba ugrik..visszaolvasás..
csak mikor már elküldtem
talaj..
az valami fenomenális hog odaérünk és mindenhol látszófdik hogy esett kissé sáros.. patakokban jön a viz mocskosul...
fű altalaj süppedős...
nagyon fini levegő...20..22fok ...itthon volt kb 35 fok segged és környékén

egy kis emlék rély.. hogy érezd mitha ott lettél..vóna..meg fren..neked is üzent goldentút
http://youtu.be/OkiRwLa6MQQ
http://www.youtube.com/watch?v...
s mit lihegsz teeee.
a másik kicsit írhatnál olvashatóbban mert nehéz megfejteni az irásod teee.
ami még volt és nem élekelte meg balsai..vagy balassy bálylint
az hogy bontós serkó kapott faxa ventilátort meg műanyag védőhálóÍZÉT ...
na az élet bontóst igazolta...
de 110%ban...
ugyhogy itt a nexus 500veni a garagéban..felpróbáltoam mostmár hogy hogy állna..meg hogy működik hogy fúly.. de tolja a levegőt mocskossul...
az a szitu hogy szalinak a védőlye az a hálóü az nagyon kafi....mert előtte azért hamarabb megrotyogott mint az 525...de mostanság..hogy az a csirkehálóba panirozott hűtőlye van...azóta talán még egyszre sem fort meg...
de én már unom...kicsit...ugyhogy csa ka tökélyletes megoldás kell...a venti...de nem izé venti...szálymítógépé...mert amit zsirtól kaptam.. pongyoriba még januárban...az bontósnál half motorozást sem birt.. aztán...bontós vett másikat pécé boltban.. az egy mosást nem birt...aztán ez a robogó venti ez ..ez birja...+hogy előről van!fúlyni 100% nagyoibbat tud mint szivni egy venti...ezt tüó tapasztalatok is igazolják mikor ki a karlyuk szivni a füstöt az nem megy csak szneved.. de ha befúllyuk a fress levegőt.. az olyan szépen kitolja maga előtt a füstöt hogy ihaj...
szoval bontósé tolja rá a levegőt...ésa csirke műanyag háló az ahogy rávan rakva.. mindenre...eltartha a hűtőtől magát mindenhol..tehát ha egy olyan ág beszúr ami a sima terelőt eltöri...az igaz hogy elnyormorítja a málóüt..de mivel nem tud átszórni és 3..5c van a hűtő előtt ezért.. nix semmilyne konfliktus...
falevél témában is király..mert gyakorlatilag az alsó részére.. sohaa büdösrothadt életben nem tud felrakodni..mert az 45fokos szögben áll visszafelé.. szóval az is képtelenség...
szóval bontós kap egy tsillagos ötöst rálya ...én meg a szabadon futó lyára
mert szerkó ugy indul mint parancsolat
na .. itt egy vidix
mert nem csak egy béna tolytoly vagyok aki csak irt és sirt..mert háború..meg béke... de nincs róla képe
bontós meg goldentút meg a nagy sziklás vég a piros 3szögön ktm 4t hangutánzással egybekötve
http://youtu.be/lBPS0s4XaME
pedig szeret olvasni...
hallod felolvastam csajomnak igy reggeli kávéhoz az ágyban.. sokat röhögött...

azt nem mondom hogy egy regényt is elolvasna tőled, de még egy kis novellát sem, viszont jol szorakoztunk..

Köszönjük Viktor!
nem olwasztotok..figyelmesen engem.. persze a hibáim..persze egyből szúrja a szemeteket..mert azok vagytok..szemetek
mert nem jól áll a szemetek...

ott van egyből felette a 199788 hozzá szaúlásomban a korreksön

nem baj nix hari...
mocskos állatok

másnak nix történet az életéből.... .miért ..mert silányneki
én h nem voltam szabálytalan s ilyen van akkor elmondom neki ugyan olyan tolvaj mint az aki a zsbemre vagy az ingoságomra hajt.
s elmondom neki ne engem vadásszon hanem a sok rablot meg tolvajt.

u.e. amikor a trifist latom gusztustalanul meg állva valahol kiszalok és elmondom neki hogy most a pénzemre hajt meg egy tolvaj. elszegyilik maguk és lépnek mindig.
de persze csak akkor ha nem voltam szablytalan. ami ritka... nálam...
Viktor Tolsztoj ...Háboru és Béke összesitett kiadás...