a csoportos hisztinek amit bedobott Kordés szerinted lenne értelme ?
igaz aratnátok a romcsik közt...
de nem megyünk inkább egy szük (s nem pina) társaság eg keményet valahol. ?
igaz midenek van értelme ha jó a társaság.
5centes fiam! Meg is magyarázom miért. Ha te erre ráülsz beleér a hátsó sárvédő a kerékbe úgy mög nöm mögy! Köszi az üdv.-öt át adom goldennak is. Még annyit az Zariról, mondtuk neki hogy az az igazi haver aki a szart is a szemedbe mondja, mert bizony nem bántásból hanem építő jelleggel mondjuk! Na de itt lép életbe hogy "nem mindegy ki mondja"! Ha tényleg a tiéd ez a moci gratula ezt nem lesz nehéz emelgetni, én is nézegetem régóta sztem jó választás!
jah es persze menjunk de zsir senki nem tud semmit szerintem ez iylen szali féle 5 centest még a S.K is benyelte meg sokan.
elég ide bedobsz valami lerágot mocsingot s sokan ráizgulnak egyből...
De Viller,
szép és okos müvel írás ide nem illet az ilyen mert le turták volna a ganéba...
de most más szelek fulynak Teeee.
Szoval én téged is meg goldentooth ot is imádom, aki Zarinak baratja nem lehet rossz ember. A mondásod jó, én is azt mondom mondmeg kivel jársz megmondom ki vagy ! S igen én azt mondom azzal foglalkoz akit szeretsz Viktort szeretjük bármnyire elme bajosak vagyunk szeretjük egymás s akiket szeretünk azokal érdemes fogallkozni.
Akit nem leszarjuk. Ezért irtam a piocát rá... s fogom is kritizálni mig a hibáit ki nem javitja s a rám irotakat is megfogadom kivétel amikor nem.
Szali kordés is bölcsül, igaz most nem rég nagyon csufosan ketten berántotuk egy gigantikus 5centessel Zarit, s lehet betelt a pohár.
De nem baj most lesz ideje fiával, aszonnal meg olyan dolgokkal foglalkozni ami jobban megéri mint ez a téboly.
Villi imádlak és üdvözlöm a aranyfogu kutyát.
Olyan kijelölt útvonal mint a versenyeken csak ez nem verseny hanem valami baráti 100-200 fő indulásával "háziverseny". igazából olyan lesz mint egy verseny csak nem hivatalos!
Heló-hali mindenkinek! Szeva ZSÍR! Én is imádlak! Most értem haza a melóból, nálam nincs "hiszti" engem senki nem tud felhúzni és nem sértődök meg semmin, talán az a 45-év az utcán az megedzett ezt ZSÍRFERKÓ is tudja, én csak a gondolataimat írtam le hogy miért nincs Zarándög! Még csak annyit PONT sz.rok-rá ki mit mond, én mindenkit szeretek és üdvözlök, ha ismerem azért ha nem azért Van 1 szlogenem, "Nem az a lényeg hogy mit mondanak rád (pl.qvaanyd) , hanem az hogy ki mondja" Ígyvan ZSír,vagy nem ígyvan? ZSír menjünk stane de vale-ra? Hétvége? Szali te mikor mész és kivel mert lehet tudok menni én is
igaz aratnátok a romcsik közt...
de nem megyünk inkább egy szük (s nem pina) társaság eg keményet valahol. ?
igaz midenek van értelme ha jó a társaság.
fiam ?
kiprobálnám
Grat hozzá!
Mi van a két ütemmel?
Azt mondtad az a tuti!
döntsétek el 5cent vagy nem! szavazatok !
elég ide bedobsz valami lerágot mocsingot s sokan ráizgulnak egyből...
szép és okos müvel írás ide nem illet az ilyen mert le turták volna a ganéba...
de most más szelek fulynak Teeee.
Szoval én téged is meg goldentooth ot is imádom, aki Zarinak baratja nem lehet rossz ember. A mondásod jó, én is azt mondom mondmeg kivel jársz megmondom ki vagy ! S igen én azt mondom azzal foglalkoz akit szeretsz Viktort szeretjük bármnyire elme bajosak vagyunk szeretjük egymás s akiket szeretünk azokal érdemes fogallkozni.
Akit nem leszarjuk. Ezért irtam a piocát rá... s fogom is kritizálni mig a hibáit ki nem javitja s a rám irotakat is megfogadom kivétel amikor nem.
Szali kordés is bölcsül, igaz most nem rég nagyon csufosan ketten berántotuk egy gigantikus 5centessel Zarit, s lehet betelt a pohár.
De nem baj most lesz ideje fiával, aszonnal meg olyan dolgokkal foglalkozni ami jobban megéri mint ez a téboly.
Villi imádlak és üdvözlöm a aranyfogu kutyát.
A rikizuzda skype címre jelezz már hogy te vagy,néha lenne kérdésem hozzád
http://www.redbullromaniacs.co...