Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

de például nekem anno a crf 450 r-ek amiböl volt 3 db az évek alatt , egyik sem evett valami hude keveset... kb pont anyit kajáltak mint a mostani gasgas 300....
ott valami karburálos bajság van....

arányaiban ahol egy 450 4t eszik 3 litert ott a 300 2t kb 4,5-5 litert.... kb cirka...
Jól mentél gratula!
300 a tiéd is? Nyilatkozz már a GG fogyasztásáról.
2:30 tol az elso kor utan...
persze de ezt itt ne feszegesd mert itt ebbe a fórumba a kétték esznek kevesebbet sokkal ....

szewasztok kurvák ..mizuu ?
Sziasztok!
Aki képben van 300as 2t-kkel, fogyasztásra mondjon már valami hozzávetőlegeset.
Az normális hogy ugyanazon távon 450exc-be 3litert kellett utántankolni a 300exc-be meg 8at?
Villi pont az a baj hogy rugalmas... ha az elötted menő motoros ellövi a követ ez pont rugalmasan beengedi egészen a hűtő bordáig, mint egy foci hálo.... ott meg azonnal ki lyukasztja ...

és akkor az erősebb ágakrol már ne is szoljunk.... szoval felejtős...

szerintem cseréld ki fém hálora...
Reggelt! Vagy beköpték volna a legyek! Az a riadós zselés aksi jól hangzik Vik. nem is drága. Fijúúk hát ez a háló hogy műanyag attó még nem rossz, me nem szunyog háló, hanem ketrecháló, kézzel el sem lehet szákítáni! Vik, sőt képzeld nyúlketrec háló, jó lenne neked is az 5nyuszira és maradt is ki annyi
mennyetek dÓgozni...
nekem menni kel egy skoda ottáviából kitaposni a gázpedált.. és ebből még vizsgázni is kell...
mert egy itten azt hiszik...egy 20tonnás teherautót is úgy kel vezetni mint egy 1tonnnás oktáviát
hály.

ron.ezt megnézem mert olyan aghsi kell ..8ezreléket majd küldöm...
riasztó boltba .
bemék a bÓtba aszt az eladó elriaszat egy cshupakaba spralywel

na majd megnéztem it a környéken hol riogatnak a legjobban oszt ott a helyem...

ez fazsa ez a kép...
de hogy kerültem a legközepére... .
ja ott van mindenki..szétszorva... még ferinélküli "...ci" szaihaver is
mert akkor még ránktalált.. de aztán megette a sárga patak..ami...ami kifelyezetten...nem is motorosevő patak....legalább is a faterpatakhoz képest....
egy füves kis mező...shárga pitypangÓkkal a közepén...minta harmatos pinályú lányok szivják fel ott az embert...mig a faterpatakban... ott mocsok nagy fasza sziklás helyeken lehet visszazúgni a motor alá

képzeld ha eljut odáig...úgy lehet a következő zarándoláskor megtaláltuk volna a vaddisznó és az özike tetemek közöt .
I.Frenszisz-böl dél amerikai pápa lett, Vik feltámadt... mi ez itt vallási topik?
riasztor boltban kapsz ilyen pici kis zselés akksit amit eldugnak az autoba hogy tovább rinyáljon ha lekötik az akksit...
olyan 1500-2000 ft, kb fele akkora mint egy robogo akksi, és zselés zárt akár fejjel lefelé is beszerelheted a légszűrőházba...

nincs mit 8ezer...
Vik irjál valami reggeli értéket... igy kávéhoz
morgen... kaffe..
lyakszi... nem szar a helyek...

bontós..
a háló mérete jó...szinét leszarni..de műanyag... ez falevél elen jó...olyan háló keé mint szalinak... az a veloszi raptor elen védő háló...ami kissebb faágbeszúrást is ki tud még védeni...ez a tiéd ez mint ha ott sem lenne...
a múgy ha az anyaga nem izé lenne.. poli bucil micil...lenne nagyon király lenne...
az hogy zŐd... szard le az erdő is ződ ilyn kor nyáron..attól sem hányod el magad...nEEEEm .

megnézem hogyé muzsikál... meg hogy mekkora áramot vesz fel...és ha egy kisssabb aksi elbirja lesz.
na jo eccakat!
Jaj 2400 elmúlt megyek alunni. Csövi mindenkinek
Én baloldalt a legszélén ülök kék pólóban! Látod nix mani
Ja és ugyancsak nagy menő Csorba Áki (ő valóban titokolvasó) de az nem baj
Ja és Miksi Peti is ott van, sixday menő!
Én tűzgyújtónak mennek el, hogy Vik ne unatkozzon soha Jó neked, mi szombaton megyünk hozzájuk. Ezen a képen felismerhető a szali, vik, bontós, goldentut...stb . Zarándi bagázs, ez a mult szombati fotó
jaaajj ne is mondd,en el vk havazva meg holnapra

most talalkoztam egy imre nevezetu taggal,hivott motorozni holnap reggel 9.....

mondom ti sosem dogoztok?

miert nem vizoltonak mentunk?
Látod csak mi nem dolgozunk holnap, a többiek már szunyókálnak! Az a baj hogy minden reggel 7-kor kelek, de 24.00-ig nem tudok lefeküdni soha
Főleg a megbízhatóságra, a motor műszaki és védelmi tartozékainak funkcioi a fontosok, a szépség és a design a legutolsó szempont, mert én 1 kísérletező fiúka vagyok aki úgy gondolja hogy a lehetetlennek látszó 10méteres sziklafalat is meg lehet csinálni, és a csúcstól fél méterre derül ki hogy mégsem lehet megcsinálni! Na ilyenkor a visszaesés után csak felállítom a csúnya mocimat és előveszem a TAJ kártyámat De csak azért nem lesz baja mert szép dolgokból olcsón nem lehet megvédeni semmitől. Ami ér valamit azok méregdrága dolgok, arra pedig nix keret!