Én is többet olvasom a fórumot mint írok ez igaz, de csak azért mert amihez nem tudok, vagy nem akarok hozzászólni arra nem is írok, ami nem biztos hogy baj. Akkor én most mi lennék? Titokolvasó vagy OKOS?
Szerintem a titokolvasó, titokban olvas, és hogy titokban maradjon az ő titok olvasása, ezért titokban NEM is ÍR, vagyis titokban marad titkossága, és nem is basztat meg szól be senkinek! Ami JÓ! Namármost aki innen elüldözte a basztatásaival meg vaauuuzgatásaival az sz.tem nem titokolvasó lehetett, hanem olyan valaki vagy valakik akikkel állandó konfliktusba kerülhetett itt és ment a pocskondiázás! Szerintem a titokolvasó, titokban olvas, és hogy titokban maradjon az ő titok olvasása, ezért titokban NEM is ÍR, vagyis titokban marad titkossága, és nem is basztat meg szól be senkinek! Ami JÓ! Namármost aki innen elüldözte a basztatásaival meg vaauuuzgatásaival az sz.tem nem titokolvasó lehetett, hanem olyan valaki vagy valakik akikkel állandó konfliktusba kerülhetett itt és ment a pocskondiázás! Vagy rosszúl látom? Kíváncsi vagyok ki mit gondol erről?
Gyerekek, nincs több mese! Sajnos azt kell mondanom, elvesztettétek a színesebbnél színesebb sztorikat! Fel kell fogni hogy mostantól csak az egérszürke igazságokat kell olvasgatni!
Hali mindenkinek! A "főnöke" csak azt mondta neki,hogy csak olyanoknak írjon akik megérdemlik! De mivel ez a fórum is mindenkinek publikus, és vannak olyanok is akik nem érdemlik meg, ezért inkább nem ír! Jól csinálod VIK! Csak így tovább! Inkább maradj titokolvasó és nem fikáz meg "vauuuz" le mindenki! Tisztelet a kivételnek!
mesélek én neked nagy mesemondosdit ha azt akarod... tegnap motorkáztunk a chiken line wellnesben, és a srác aki velem volt otthagyott a picsába és elment...
aztán mégse ment haza , pedig már azt hittem, de megtaláltam egy bokor mögött...az elején
a telefonos a binladen opcio... arra kell lőni a vállrol indithatot amerre a nyil mutat...
amugy a big A-380-ak ott repkednek Debrecen- Nyiregyháza felett le az arabokhoz... és mind arab olaj országé...jol bevásároltak belőle a nemrég még kecskepásztorok...
amugy ha már repülés , szerintem te ismered ezt az oldalt, szerintem tök érdekes...
rá lehet nagyitani bármelyik tájegységre, vagy országra is, ha a repcsire rákattintasz minden adatot kihoz rola, honnan-hová stb...
http://www.aunergyor.hu/cross-...
aztán mégse ment haza , pedig már azt hittem, de megtaláltam egy bokor mögött...az elején
gyere elő titok olvaso Ogre... isszuk szavaidat...
félelmetes holmi... turista verziban 853-utast szállit+ csomagok, a felszállási max terhelhetősége 650 tonna
és az ára 300 MILLIO EURO.
amugy a big A-380-ak ott repkednek Debrecen- Nyiregyháza felett le az arabokhoz... és mind arab olaj országé...jol bevásároltak belőle a nemrég még kecskepásztorok...
rá lehet nagyitani bármelyik tájegységre, vagy országra is, ha a repcsire rákattintasz minden adatot kihoz rola, honnan-hová stb...
http://www.flightradar24.com/
számomra az a félelmetes hogy vannak olyan országok afrikában, ázsiban stb ahol naponta 1 gép sincs levegőben, itt meg százával röpködnek...
http://youtu.be/EPswjzrTuzw