Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

gartula..
nem lehet a család minden tagja zsir...........disznó
Tudtad hogy,Vili ingyen adja a haveroknak az alkatrészt! De csak a haveroknak, másnak dupláján hogy visszajöjjön a haveroknak adott ingyen költség Lehet csak ezért van ennyi haverom?
jól hangzik de túl bonyolult. se gombám( vagy csak nem tudok róla) se szabályzóm . simán megoldom valami kis vacakkal szerintem.
Jajj de empatikus vagy ferikem....amig nem mondtam,h hol a dagi,m h vmi tortent vele,nekktek fel sem tunt,h hianyzik!Aztan ,mikor megtalaltak,akkor kezdtel aggodni te!

de hagyjuk is,mert ugy sem erted,csak a sajat erdemeidet polirozod
akkor még jó hogy nem áltam neki faragni...mert épp mondom jó lesz..tol is mint barom..mondjuk épp majdnem túl nagy...meg feleslegessen olyan erős...mert lehet lefúlyta volna a tankot a hűtő mögül
akor keresem a kisssebb ventit...
pl egy 80as robogó..vagy valami konkrét tipust mondj már...plííz
mert egy fele akkora aksit akarok hozzá mit a gyári ktm aksi.. olyan kis csöpséget..kis könyűt... amivel 3-4 órát mehet.. az simán kibirna akor több hónapot is...mert motorozásonként...az zarándba 1-2 hely volt ahol be kel lassitanom különben megforr illetve megforna...de pl itt a sziklás felső részen ha nem akadna meg itt sem forna dfle.. már maúgy lehet a raptorháló is kisegitett volna...de már nem akarok kisérletezni..meg percekkel kitolni a forrást....mint a nagyobb hűtő meg nagy vizpumpa...ilye állóhelyes témában csak a menet szél ami segit..
és észrevettem ha nem állok meg a forrás kor sokkal könnyebb mert nem kell ott valami szar helyben támasztani a motort.. +lendületbő lsi kiesek
lyaly de vár-rom már...a másik hűtőre meg rakok akkor olyan raptprhálót...ugy duplán...

ami volt még ...
bointós az úly sikszel 0,2 alatti nyomással...nagyon tapadott a csúszós füves süppedősben...ott nekem a kemény rigám hátrány volt...,0,5 nek megdfelelő nyomású elfordulásmentes belsőt.. simán engedehete lejjebb mert közel sem volt a felkoppanás...sehol...tolt igysi jól..de éreztem ha laposabb lenne ott a sziklásban nem fogrog meg hanem feltol pikk pakk....de végül is igy sem volt nagy hiba..de 0,3 kell a rigába is...

GD től vett 40 alapjárati ff előszor szoptam hogy alig indult csak bazi nagy alapjártta.. aztán mondom ez nem jó..ennek a kissebb fúvókának tuti jónak kell lenni.. nagy nehezen a 1,5 levegő csavart vissza vettem 1 re...na onnantól épp ketyegő alapjáratta lsi indul.. mindég egyből...tűz forrón buksi helyzetből is.. és nem pörgött világtalanul..mint eddig a 42 fúvókával.. hanem szépen duruzsolt .
román-x
szerintem az ilyenek kurvára feleslegesek, halálos is lehet meg akár a nykát is kitörheti
nekem pl most 2 milió jól jönne. de tudnék örülni 200 ezerneek is. plánee ha semmit se kell érte csinálnom.
Szali a gyári KTM index kapcsolo, én azt használom.
balra indexelve megy a venti középen kikapcsolja, jobbra kapcsolva a gomba (hő) irányítja a ventit. s erős strapa biró.
s nem drága.
bálint. tudsz valami fasza kapcsolót ami nem nagy és masszív? mármint beszerzési helyet. ez a riszatós aksi jó? vagy csak 5 centes ?

amúgy pont azért merem kint hagyni lezáratlanul a motorom. kutyának nem kéne. még ha esetleg rá is szánja magát valaki ,hogy ellopja .. ha beindítja és ráül 100 méter múlva tuti elhajítja. nem kell messzire keresni..
dehogy nem,mindenkinek megvan az ara,kinek kevesebb,kinek tobb
nem is a srac teljesitmenyevel van a gond
irigység.
Mint mondtam Dew és Ron az a két ember aki eddig nem futott bele a csapdámba.... játékomba... igaz még van egy két ember akit nem ismertek s akinek volt szava neve és böcsülete. !
de minden embernek van gyengéje ha ki akarod ismerni terheld meg egy picit, mivel lehet terhelni pénzel és munkával, vagy akár egyél vagy aludj vele, meg tudod ki is. Irgy e vagy önző e....
emlékszel a Debreceni srácra aki kin volt Déván az erdőben, este 10-ig az erdőben Rayyy, s mondtam meg kellene várni.... te könyelmüen haza akartál menni, idézem szavaid "a szervező azt mondta nincs semmi baja menjünk haza...." azt korházba kellet vinni. ...

Nálam Déw és Ron felszerepeltek. ...
hülye... engem nem lehet megvenni te...

az mindig elismerésre mélto ha egy fiatal srácnak van célja, és küzd is érte....
kösz. 65 srácból nem semmi, s tudván első egyéni versenye.
s a hülye edző azt mondta neki még 5ik sem lehet, mekkora fasz.

s meggyöztem a fiut ha hisz magában mindenre képes !
bal kézen..
nekem is ba kézen van a ventillátor kapcsoloja.... mikor látom hogy kelleni fog benyomom azt annyi...
én nem hagylak ott de velem többet nem jösz ha ilyen hiszti levágódik !
ferfi az férfi mindehnhol, lányokat nem viszünk ilyen helyekre. !
vagy tisztázzuk előtte ki ki...
latom eladtad magad egy gg fektarcsaert

kaptal gumit is ?
ritkán megyek valakivel.... ez van.
ezt már a cigok se vinnék el a kuka mellöl..
Nem tudom,h ki terjeszti a remhirt,h ram varni kell....?

egyebkent,ha valakivel megyek,nyilvan bevarom......intelligencianak hivjak
hatalmas gratula a gyermekednek....

én utálok futni.... ááá soha inkább egyenek meg az oroszlánok... bármi más mozgást imádok, gőrkori, jégkori, bicigli ,minden jöhet, de futni nem!
Hat persze,h szalonnas a talaj,mi mas lenne
én nem bántalak Réjj.... max otthagylak az erdőben ha nem, jössz,
Szeretnem büszkén jelenteni Házos Tamás fiam első serdülő 600 méteres futó versenyén ami egyben magyar Országos Bajnoki volt, második lett. 1:37:32 vel. gratulálok neki, heti 5 nap edzés, sok munka és hit van benne.

http://www.masz.hu/images/stor...