mki ilyen helyeken megyünk ilyen társasággal.
olyan helyeken ahol a bolya ilyen helyekröl mert nem könyü ki jönni onnan kb 30 perc mig kiszenvednéd magad. s karc lenne a mocidon garantálom. http://youtu.be/bk5qHt0MxPk
neee sok a duma karcmentes versenyt, illetve pálya a crox pálya.
te nem csak nekem Imikének is mondtad te nem szereted a fa akadályokat, mi pedig nem szeretjük a crox pályát rakok fel egy pár képet mi hol mozgunk otthonosan értsd mi nem motorozunk eggyüt mig te nem alacsonyodsz le a por, sár és a akadályok leküzdésére.
szóval ilyen gurulok se porban se sárban se akadályok azok a bolyáknak valók. ügye nem haragszol.
lyaú késő délutánt mindenkinek...
na vége lett... a oktatásnak...végül is betud6juk egy napos taposd a gázt nem a tiéd a kocsi kiképzésnek... .
viszont a kezdőbb sofőröknek hasznos volt...mondjuk akik 10en éve vezetnek 15-20tonnás autókat kéklámpával.. azoknak ez a személyautó izé.. ez ...de a nem izéseknél voltak ám cifra dolgok..na neki tuti hasznos...egy ilyen vezéstechnikai tréning...nálunk meg figyelték hogy kell bolyák közé beállni rükverc padlógázon
na a múltkori menetnél én is csak fél litert hagytam a tankban..ami azt jelenti .. elfogyott 7,5 liter(eddig 6,5 volt a csúcs).. ami 75 kilcsinek felel meg
persze ezt titokolvasók nem élték át teljes szivvel..mivel egy óra késésben jöttek.. nekik csak 55 ugrott be... ..
mer aki sokat alszik. .. később kel
holnapra meg majd meglátjuk.. riki hivott hogy hova és mikor ...
kérdem mért ti...erre a válasz .. ők még nem tudják...
mondom akkor ezt megbeszéltük
bocsi ricsi pakoltam le kellett tennem
de biztos találkozunk... vagy sem..de az biztos...románokkal is...vagy sem..de az is biztos...
viszont bölényes környékén állunk meg.. lehetőleg a hegy lábánál...ez nem biztos ez csak valószinű
Ha valaki a Balatonra szeretne jönni neki ajánlom fel jöhet hozzánk! http://szallas.hu/sipos-apartm...
motorosoknak kedvezmény csak az ajánlat kérésnél írjátok bele hogy motoros vagy pedig a sportmotoron láttátok a hirdetésem így +kedvezményt kaptok
vili . készu van a pakolás. tettem föl plusz benyákat de még reggel tankolnom kell két flakonba is, 3 perc lesz . reggelit is vennem kell. gyertek a ház elé ahol a csecsemő üvölt. de ne előttem álljatok meg hanem a közös bejáró-val szemben ahol kitolom a motort. (2 házzal visszább) azokat a szomszédokat leszarom ha felébrednek. szóval nem megyek ki a cukrászdához!
Hehhe dehogy beszélem rá. Jó hogy van a csapatba egy ilyen gép, még a végén én is beleszeretek. Legutóbb cseréltünk egy szakaszon de nagyon tetszik, régen 2t-ztem már és egy 300ast mindig is ki akartam próbálni.
Gyere már most vasárnap nem érsz rá?
mondjad neki,h adja el gyorsan ,mert van is rá vevő...
nem győzi majd tankolni,meg cipelheti magával a 2,5es pepsis kupában a bengát! szóval beszéld rá adja el! Nekem!
am üdv nektek!
jövő 7en motorra pattannék, lehet megint felétek venném az irányt, május 1 óta nem ültem gépen... hétfőn veszek vmi kínai kerékcsapágyat,fékbetétet beteszem, telókat bepattintom,aztán menetre kész a gép
na és aznap le is beszélem a 300ról az embert
Koszi!...En egy picit feltem a hasatol,de nem zabas jargany...vagyis..ha hard enduro es kinozod akkor megeszi,de megeszi a 4 T is siman..maskepp pedig....nem veszem eszre a diferenciat.en ugy szamolom,hogy 10 km 1 liter .En 1 tankal ami 9 liter mentem 130 km is,de mentem 75 is.ez terep fuggo.Nekem a felfuggesztes ami nem igazan a leg tetszetosebb de maskepp egy szavam sem lehet ra.Egy kiraly gep...dobom,vetem...minden,allitom gyujtom,es megyek.Igenytelen eros nyomatekos...mi kell meg,hogy ne is egyen...hat nem is eszik sokat,csak amit behuzol neki
Nekem tavaly még EC300 volt, idén EXC450. Fogyasztás? GasGas-on nem volt semmi műszerke, de kb a szokott körön evett 5-6 litert. Na ennyit az EXC is simán bepuszilt, kicsit kevesebbre számítottam (Full akra- nyitott, 178ff, 3-ik rovátka, OBDTN tű) 75-85km alatt tartalékra szívta a tankot (6 litert elpöffentett), szoftlájt terephasználaton. Akitől vettem is azt mondta, hogy nem eszik kevesebbet nála a 450, mint a haverja 300-asa. Azóta kendácsoltam rajta, hogy normalizálódjon a helyzet, 4T ne egyen már annyit, hisz azért vettem 3 vs 8 lityi, ott valami nagyon nem van jól
Ahha!
Majd mondom neki karburálgassa, ha csak meg nem jelenik itt...
Nem az enyém a motor, csak mentem vele és nagyon tetszik. Még az is lehet egyszer lecserélem valami 300asra a berget. De a fogyasztása az soknak tűnik nekem.
egy par fa belefer