Helo!
Ez itt a blick vagy bors vagy kiskegyed magazin téma gyüjtő topick vagy csak ubi szezon van oszt csinájjátok a feszkó t evvel a Zaris témával,pedig csak nyaral szegény oszt nincs internet közelben/szerintem/.
itt voltál és nem jöttél erre... na szégyelheted magadat...
amugymeg nem szabad elhinni amit terjesztenek.. az itteni kövek mind gumi bevonatuak...a fákon pedig biztonsági hlo van... szinte öröm bele ugrani fejjel...
van van, s megyek mediazok majd de nem versenyzek mint mondtam csak végig megyek az A versenyen.
Van B persze s nagyon kedves hely. Múlt évben is nagyon szép volt.
Zari itt a kuplungját megtépte.
kivétel amikor nem teeeee.
de vissza jősz mindig...
Zari is visszaa tér ha csak nem vették fel valami nagy multiba millios fizetéssel és ép videot vág, vagy valami lyáreggeles mesét ír a kistérségi gyerekeknek.
Vagy most komolyan, csoda szép fiával foglalkozik ami szerintem nemesebb feladat mit itt sok 5 centes közt és ennyi mocsok közt időnket vesztegetni...
lesz Regiment13 Aug 31 iratkoz be az a év legjobb versenye brutál szép és jó. Ha le esik az éső van is hiszti.
a magyar EC nagyon jó, nem vicc, s nem 3 kör hanem 10 is tudd lenni egy 2 órás, az kemény.
egyre jobbak a pályák van extrem szakasz és komoly enduro rész, a crox részen pedig te is arathatnál.
én akire kiváncsi lennék az Csika mit produkálna egy EC-n a Hondával.
én sértettem be a piocázással vagy szali vagy mind ketten hogy rámésztunk a gumi 5 centessel.
Szerintem most Kordés alias riga nyüszögtető, nagyon kegyetlen tud lenni, igaz Zari nagyon rámészot, munka ügyíröl és személyes dolgairól irt.
Igaz ez itt folyamatosan megy.
De igaza van Csikának meg Ronbá nak is ez a forum értéke abban van egy igazi téboly, bárkit el lehet küldeni bárhova és barmikor el lehet mondani barmit barkinek.
Az biztos itt egy 5-6 tag de inkább Zari és Ron mondhatok a forum igazi téboly iz teremtöinek, ha ezek eltünnek akkor a téboly bezárodik.
Hogy Zari nem ir olyan szempontból jobb most valami hasznosat csinál s nem a billi gombokat basztatja, nekem hianyzik az a fasz,
s elmondom csak az igazság fáj - vagy ha olyantól kapjuk akit szeretünk tisztelünk. de attol még azok maradunk akik vagyunk.
hajra Zari dobja ide valami szaftos "lyau regölt" dumát fiam.
Villi minden tiszteletem a tiéd, sőt én kimondottan birlak téged, de ez igy egy hűjeség.... nem kicsi hanem nagy..és igen...pontos j-vel....
lehet dobok egy emilt Ádám fő sportmotor gurunak hogy nevezze már át a topikot gasgas pink panther vs hello kitty-re...
ki sértődőtt be kin? és most elbujdokolt, vagy nem vagy mivan? és éljenek a titok olvasok, akik sose irtak le egy árva bötüt se, de ezek szerint a háttérböl mindent ők irányitanak... áááá öreg fütyi vagyok én már ehez hogy megértsem
Zsoci nem indul a Romaniacs-on?