Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

zsír. kösz a cuccot ! megleptél. fullos teszem fel a vasra hétvégére-. köszi.
mi a picsa ez? csapda? vagy ufó?
erre gondolsz? :D
wellness 5.1 new verziot kapott... elég durcásan sok lett benne a fa... és a közepén a tavalyi enduro verseny győztese figyel egy kandiszno koponya formájában...
Ferikem,le vagy maradva egy 10-15 evet.
Danke schön, herr Direktor...
A szent gumi. Felétek krokodil, felénk ganyészóró.
olyan a mintája mint a krokodil hátán a stoplik ...itt mifelénk úgyis hívják...
amúgy széplátvány....
pl.rajtnál mikor egy másik motoron van....

pont olyan mint a "jóindulatú "daganat .... az az amikor nem neked van ..
ez a gumi...brutál..csak kár hogy a látványon kivül nem tud semmit
zsir itt üzenetek egymásnak...találjátok meg a közös (bolond)gombátokat
http://youtu.be/E89_DV-sV6g
régen emlékeztek mikor kisgyerekek voltunk... najó neeem is ....
vagy emlékeztek mikor régen még szegények voltunk ...olyan mintha ma lett volna

ilyen crossgumit lehetett a nagy DR ólommadarakra kapni 17 -esbe onnan a tapasztalat .... ezért lehet, hogy a 650- es dr -rel szar volt crossozni ? jövőre olyannal megy cairoli
lyaly de örülök hogy megent egymásra találtatok...
ilyen ez a szerelem...de azt azért tudjad...csak rólad volt szó bontósnál...a túrára csak olajat hoz6sz...zsirt nem .....motorozni akarunk...nem fészbukdumcsizni ...meg törjön kezem folyon vérem...de azon a 30cm es szikladarabon akkor sem tudok felmenni

beteg.... hát az egy nagy szopatás (öt szentes)
nem jó az semmire...mert egy idő után csak elnyújtaj gumit és kitépi a szelepet...

lárszal való motorozást triállal lesz
ezen befostam. van azért aki késztetést érez rá ,hogy minden szart felrakjon mint élményt és képes azt hinni másnak nincs is.
Jó az a c-02, persze somogyba. Én pl. sziklás helyeket csak a natgeo-n láttam. Bár most váltottam, mert tegnap a helyi gumi turkálóba olyan gyöngyszemre akadtam. Halálosan komolyan mondom, ezentúl csak innen veszek gumit. Valami Bridzssztón . A lényeg, hogy brutális, nagy a bütyökmagassága, eléggé nagy köztük a hézag, oldaltartása szerintem frankó. És a lényeg, hogy a bütykök nincsenek lesarkosodva, nincs megvágva, nincs rajta sérülés és a köpeny belső része is tuti. És 4 db sasorrú mátyás királyért elhozhattam...
oké
írtam facebookon !
jajjezt tényleg akartam is írni..bocs...ezt a frissmitasgumit nem próbáltam ...úgyhogy arról nemírtam vedd úgy... a többire viszont pont igaz ...
amúgy szoktam motorozni is néha óvatosan de csak így vidéki gyengénlátó szinten ...csak nem nyomom fel megfilmesítve a paraolimpiáimat ....de azért van olyan hogy megyek.... sőőt jövök is
ezt neked Raaay

Ezt érdemes végig nézni ez a Cigo amit mond minden jó bazz
a legjobb rész a 15:50 Palikot fikázza.
http://www.youtube.com/watch?f...
zsir toljad te fehér cigo.
fészen rájöttem mi a hiszti te meg köztem ... majd megbeszéljük... de nem itt.
amúgy most megyünk kengurut etetni a hegyekbe . jólesz már várom. most még pihenünk. meló után vagyunk cimbivel. várjuk hogy kicsit eláljon a szél. mert a kenguruk ijenkor el vanak bujva a sziklásba. holnap megyünk enöckl el triálozni meg valami spanyollal.
ha beszélsz vele kérlek kérdezd meg van e még? akkor ujra beszedetem ervinnel a pénzt és elhozzuk nekik . ne ragadjon a nyakukon. de adjanak rendes árat. ne emelgesse kétnaponta a megbeszélt ár után!
1 értek veled egyre töbször te fax.
gumi marad 35 mert tulaj haverem s kérdte elfog e fogyni év végére.
s mondtam biztos nekem fog még kelleni.
Igaz eddig 1 sem kopot el még csak megforditottam.
aki ment a xt754 mindenki beleszeretett, Imike megfogalmazása szerint nem 1x megmentette, Grill gabi is ezt mondta a EF08-ról.
van még? hu akkor szeretnek a gumások.
majd hazafelé bemék érte és kiviszem a románoknak. tudod akik kértek hozd le nekik de nem fért be. nem baj had várjanak majd elfogy . én csak 20 at rendeltem de abból 10 en párat már elhoztam. mindegy leszarom.
elsőnek nekem is ef 08 van és még nem volt ijen fasza gumim soha! sixdays lofasz pézkidobás ehez képest! sport extreme ről ne is beszéljünk. az önmagáért beszél. persze fos hát. gyorokon minden nagy menő úgy rakta a motorjára mintha kötelezték volna rá. biztos mert szar. persze csakis a szilikonzsíros belsővel amit itt olvastak valami betegtől napjába 3 x hogy nem fordul el.

zsír. kizárt ,hogy rajtuk maradtak volna a sport extremek! csak akiket én ismerek 2 essével rendelték pár naponta. kb 3 x elfogyott az már nem hinném ,hogy beragadt. vagy mégis? mond meg nekik ne szidjanak. akik vettek pár darabokat majd mind én küldetm rájuk. lényegtelen hogy nem én hoztam el személyesen hanem mások apránként.
neked ezt bazz, szabalyok minek... egésznap lehetne szabályosan polirozni a mtorokat mi ? sár nem lehetne a crox pályán porsem, s a gumi bütyke sem kophatna....
http://www.youtube.com/watch?f...