Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

németbe tán tovább van iskola, ha jol tudom...
hááát. az durva lenne . viszont öt centesnek kifejezetten jó!

nembaj kivergődöm már azt a két hetet a 4 napos rancáig.
köszi a választ,miért hittem hogy még van pár hét,nem tudom
Szeretnéd ugye...
azért csak bele dőfted még a kést....olyan viktorosan..
morgen
na jó reggelt.

buksi...
mi ma is megyünk...
csak titokban...bontós nem akart terhelni ezzel a motorozásal...mert már ő is látja hogy kész vagy mint a matek lecke

de majd este elmeséli milyen volt...
na megyek mert indulnom kell
Az a szégyenfal Jaxy.
épp azt mondtam hogy leszarom ha most se megyünk.
holnap van utoljára tanitás... pontosabban a héten már nem is volt semmi, mert sport nap, meg kirándulás, holnap ballagásra gyakorolnak, vagy mi szösz...
http://www.youtube.com/watch?f...
o:10 nél mit ir a falon- az óra mellett...
délutáni motorozásnak keresztbe tett az eső
ki tudja hogy otthon kb meddig van tanítás az általános iskolákban?július szerintem....persze mindenhol eltérő lehet +- pár nap
bontósék miatt meg nem aggódom....a meleg miatt sem..szevezve lsz a mente a 2km magas hegybe ahol csak juniustó lehet menni mert ott olyan hideg van...de nyáron 38fokban meg ott fent..1000m felett pontossan 10 fokkal van hidegebb alapból mint itt..tehát ott 28 fok lesz...és 1000 az csak az induli magaság..onnan megy fel a dolog...2000m és fölé..ahol...meg 20 fok sincs
tavaj voltunk ott.. egy naposon is...sajna..25 fokba indultunk..mert akkor épp nem volt hőség azn a 7en..de fent a tetőn ahol vártuk a többieket ..szó szerint..fáztunk goldennel... bontóssal..mig mpi felért...
ugyhogy ha van akartat.. van hajtás ..ha löttyedt pöcs van .. van nyüszítés....
én meg a nyüszítést hanyagolnám...mert minek is...

persze tudom ha rankra mennénk úgy mennél 2-3-4-5-6-7 napra is.. de mi nem az a brigád vagyunk..minket ott nem várnak terülj terülj asztalkával..de ez a hely ez legalább olyan jó.. ha nem jobb .és nem kel 10huszon emberrel együtt sem hejtani...csak a megszokott brigád...ami azért ha nem döl össze a kártyaártím..azért ez jó brigád .
pontossan.. akarat hiányában siránkozó vénasszony lesz még a legkeményebbnek gondolt eghsztémekből is
ember.
pont úgy csinálja mit te szoktad...mint csodálkozol
ha sajnálsz valamit..tegyél azért hogy megváltozzon a helyzet... ha nem teszel semmit... ne siránkozz
menni van kedvem...de egyedül nem megyek...csak a füvesbe
viszont nem is siránkozok.. hogy lyaly..jaly...lyaj...jaj...van pár ember akivel szok együtt hajtni anélkül hogy egy büdös kukkot is beszélnénk magyarba... meg a hajtás alatt.....
de azok nem is siránkoznka hogy igy meg úgy...
vagy ne sirnánkozz..mint kislyány.. vagy legyél normális és kommunikálj ember módjára...ne rébuszokon fészbukokon meg fórumokon...
azon a készüléken amit vili sem vesz fel neked..mert bili pénteken az extrémpályára megy boriba megy...
mér nem mész te is oda...
ahogy ismerleh ez a nyüsztés is az lesz hogy milyen jót kajakoltál ..de mondom ezzel sincs gáz...kajakoljá,.csak ne irogasd hogy megnet nem volt aki kiment volna veled...
majd ha komunikálunk..legalább telefonon..komolyan veszlek...mert ide csak az ötcenteseket teszed
na ágyő.

zsir...
nem értelek.. de mivel közünk nem sok van egymáshoz.. ez nem is számit
Gabi ez az akarat hiány....

én tegnap délután is voltam kint este 8-ig igen jot kapirgáltam...

hogy érezzétek a törödést kis beszámolo ...
szoval iszonyat ideális talaj, kurva jo levegő se meleg-se hideg.... a nap besütött a fák között, a legnehezebb helyeken is felmentem elsőre, összekaristoltam amit csak tudtam, csináltam kis új nyomot , jol elfáradtam, többet nem tudok elmondani...

jahhh...és elfogyott kb 3-4 liter benzinem, nem tudom hogy ez sok-e avagy kevés , de mondjuk nem is érdekel mert leszarooom...
lájk ist like... sálálálááááá.. ..
lájkolom a lájkodot , ha lájkolod a lájkomot...
te Zari nevezd magad át Zari-525
s kérdem te 72 évesen is az 525 fogod ajnározni fiam... ?
hey ron zsir. tudom toljad.
nincs hiszti
örvendek van egy két ember akit megtudtam gyözni egy két dologról az életben.
viktor. vili nem veszi föl. ottó 100% nem jön most sem. gyanús hogy nem lesz ebből menetel holnap. visszatér a kánikula szombattól. lehet majd csak szeptemberben megyünk leghamarabb.
Frenszisz ..nem te tanítottad hogy onnan csak kivenni kell...

amugy meg "romaniacs" az én ismerősöm is, a faszbukon..
valahogy úgy