Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

morgen béby, együtt kelünk..
jo reggelt..
jó reggelt
Nem te mondtad, hogy szereted a viccet, csak nem érted? Vagy érted de nem szereted? Már nem emlékszem pontosan
(komolyan gondoltad, hogy azt gondolom, hogy a folyóparti csávók nem láttak még ázott agyagot? )

Na de, hogy jön ide a majális, a "szeretet ünnepe"?
Hiszen csak mi madjarok szeretünk dolgozni...
Nezted Vik mit mond a szeretetro gino?hat peldat vehetnel rola
a fészből kivenni kell a dolgokat..egy zsiros gyerek megmondta..nem izsmered
jók a pogramok..csak... 0.23 kor megmondja a tuttit
hogy én semmit nem tudok a száraz agyagról
hát itt van tesség ha az agyagot megformázod...raksz rá két fület..majd kiszárad...és tessék..a srác megmondja:
http://youtu.be/rEv1Rx52f4Q
zsír. nem látom a kemény endúrós csapat dolgait a fészen. lófaszt se ad be . mondjuk ettől még van élet .
he ron ezeket a fészről lopod fiam....
Jaaa,da jo lenne menni veletek....
pénteken muszáj menni! ha jön vili ha nem ,mert tökéletes lesz az erdő és aznap ráérek. hétvégén meg már 30 fok lesz szóval azt ne várjuk meg. péntek go!
Megértem a felháborodásodat, de elárulom neked, hogy a száraz agyaggal nincs gond, szóval semmit nem tudsz róla
hát nem
lyól látod.. agyaggal még sosem volt dolgom:

az utolsó sort rélynek irtam..bocsex.
mert ti olyanok vagytok mint a tezsvirek...wéded rélyt..ami szimpi..
mert itt a forumon csak az számit mennyen a duma..akikkle együt hajtok azok nem fórumolnak.. jó sk meg bontós meg szali néhanéha.. ugyhogy szövegelni muszály valakivel...
az hogy még nem mentünk egyeütt sokszor jó..mert igy lehet csak a másikat oltani..rély engem ..én meg..
és ennek igy is kell maradni...
ugyan úgy mint a dföldvári haverekkel...
a jó motorozáshoz mindenkinek az kell hogy nem legyünk egymásnak útban..de a szöveg meg kell a fórumon
Ezt nekem írtad? Mert az én verdáim nem karcmentesek, pedig arra törekednék...
Látom nem volt még dolgod agyaggal, a lánc mindenhová behordja, pár km és a kis lánckerék nem is látszik...
Oké,de jövőhéten megyek ne kűűűűddd,sok a posta
32 méteres gödör az alföldön... legyen a neved mátol hantadög...
most hogy igy mondod, ám legyen a szappan is 8 ezre meg az ecset is 8 ezer...rajtam ne muljon a bodogság...
32
csak 2m mély de a 2m magas együtt..már 4 méter és pont a felénél vok..oldalazóban..
ott tibi egyszer beesett..és beszorult a otor alá.. még jó hogy ő is egyedül járt oda.. igy nem szenvedett a motor alatt..sokat
figyu.. 32m mérly gödö 2m magas domb..és oda.. lyó nem egy balmádi ronix kispálya..de itt ezen a szinten is tudni kell elélvezni
oltsó lyános...
rály..ha ilyen ocsón adja.. tuti szar gagyi kinalyi a szappan is
olcsó tanácsnak húgy a leve
milyen oldalazot raktál bele te egy tök egyenes fűves réten... te hanta boy mutasd a tenyered,látom hogy piros... megint hazudsz...
küldök szappant meg ecsetet a címedre...

persze fell kell számolnom érte a nyolcezret...
nem raany hanem arany

én meg a gyerekre várok hogy felkeljen mert a tegnapi rélyféle mocskot nemt udom lemosni a sx 525 shufnituning kipufogós verdáról

mert ezt nem tudni mi volt a különbség..de semmi köze nem volt a múltkori mentehez...
motor elsztikus let megint...és nagyon ott ment úgy amikor és ahogy akartam...+csendben..és nagyon kapálta a gyepet
raktam be úly endúrósabb pályaszakaszat..és kis oldalazó meg gyors vályuban mentet
és nagyon könnyen szaladt a ment ...