rély.
mostmár tudom ronix kinek rakta fe la múltkor az ta cipőfűzós tisztogatós vidit
a lófasznak sem fály..te margit.. csak az ahog te akarrsz vigyáézni a motorodra z en mextrém..nem ishárd..de nem is sima endúró..hanem még útcai endúró sem.. az szobaendúró..na ott nem foogod összesározni..meg karcolni..ez a sport arról szól..még dzsarviksz is veri össez a verdát pedig őazért ügyes..nem ..ezt te is elismered..nem?
és mégis karcos a gépe.. képzeld a kin tőkle bénább annka millen karcos lesz.. na eről van nagyba-szó
Sziasztok gazosok olyan kérdéssel fordulok hozzátok,hogy tegnap levettem a henger bal oldalán levő power fedelet,és elég sok trutymós olaj volt benne.elvileg ott van egy sellőztető szelep ahol távoznia kéne a cuccnak nem?kiszereltem azt a kis szelepet és nem tudom átfújni sem.az a kérdésem hogy az egy spéci szelep ami nyomásra nyit,vagy nekem baromira el van dugulva.a jobb oldali dekninél is kivetten a szelepet és azt szépen át tudom fújni.ötlet,tapasztalat.köszi
ne tereljél... hiszen a multkor is végig a seggemet stírölted... meg kacsingatál ott és célozgatál hogy megmutatnád a bokor mögött a kis katicás porzodat....
fujj te perverz
Inkább ne! Elég volt belőle(d) az az egy fotó,amit délután felraktál! Múltkor nem tudtam miért emlegetted annyira hogy várod a farsangot,de mostmár rájöttem! Lázban égve várod,hogy megint magadra vehesd a katica jelmezt!
rély..te már bizonyitottál déván...
hogy ennyi motorozással amit idén tettél...minden race amire befizetl ..óriási pénzkidobás..és még le is blamálod magad...mert rom arcok meg megirják a ...
aki ennyire félti a motorját ..az maradjn állandó fórumközelbe hogy ne legye ideje összekoszolni....se
akkor tisza olyan mit zsir feri az hárdenduró forumon..gecsával
lyakszi.. nem tudom eléhgsze mondan.. de már nem mondom többet.. kicsit több krocc beü(l)téssel előreterhelve...és az a nyom amit csak nézel..az a jó nyom
csoda hogy hogy zoróz6ó az a hely ott nála.. de ami zorróz6ó..az egyből is megcsinál6ó...főleg az ilyen belátható helyek...
amit még akartam.. ktm et aki nem tuningolja meg egy colos közcsavarral az mind... ...
frel is küldöm a mattinghoffeniekenek hogy figyljenek jobban oda és legközelebb alapból legyen benne colos menetes vég
mert durván jó lett miközbe halk is lett...
nehogy azt hidd hogy egy pillanatig is érdekel az a szánalom...
csak azért irtam hozzá hogy legalább a sok hozzá nem értő kezdőt ne hülyitse már a falusi baromságaival....
Teljesen felesleges az ilyen embereknek bármit is írni. Rengeteg a sok hozzáértő,meg az olyan akit egész nap baszogatnak a sor mellett a gyárban,onnan haza megy,otthon hallgass a neve mert mindenért leugatja az asszony.Ha lenne kutyája megverné azt,de nincs neki,így hát marad a fórum,idejön és itt éli ki magát.
pedig tök kulturáltan leirtam neki hogy ez igy egy faszság ha a hozzá nem értőknek előadja hogy márpedig jo a telo olaj csere igy is, hogy fent kitekeri kiönti aztán önt bele új olajat...
az összes kopadék meg olajsár ott marad az aljában ,arra önti rá az meg szépen tovább sikál mindent..
erre azt irta nekem hogy a motorblokkot sem szedjük szét apro darabokra minden olajcserekor ugye,...
há bazze a motorblokkon a legalso ponton van az olaj leeresztő csavar,+ van rajta mágnes ami össze szedi a fém kopadékot + van benne olaj szűrő!
leirtam neki ez kb olyan mintha egy motorblokkban ugy cserélnél olajat hogy fejtetőre forditod és az olaj beöntőn keresztül engeded le az olajat...
erre mit csinált ez a 36 éve versenyszerelő luzer.... kitörölte a beirást....csak gratulálni tudok hozzá...
mostmár tudom ronix kinek rakta fe la múltkor az ta cipőfűzós tisztogatós vidit
a lófasznak sem fály..te margit.. csak az ahog te akarrsz vigyáézni a motorodra z en mextrém..nem ishárd..de nem is sima endúró..hanem még útcai endúró sem.. az szobaendúró..na ott nem foogod összesározni..meg karcolni..ez a sport arról szól..még dzsarviksz is veri össez a verdát pedig őazért ügyes..nem ..ezt te is elismered..nem?
és mégis karcos a gépe.. képzeld a kin tőkle bénább annka millen karcos lesz.. na eről van nagyba-szó