Azert a maniax az sok lenne,annyira extremet nem akarok.A Deva b tokeletes nekem.Most voltam Sz.Cs. nel ,es pont errol beszeltem,h da jo lenne egy romaniai tura,jo kajakkal,motorozassal,kicsit kikapcsolodni.
réj. ha rám halgatsz azt a pénzt most ideadod nekem és én 2 héten keresztül motoroztatlak ésitatlak buliztatlak romániába amit életed végéig jó emlékként fogsz emlegetni! kontra a romaniaxon nekek teljesen felesleges pénzkidobás elindulnod bármilyen kategóriában.cirka 3000 euród bánja majd , rossz esetben a motorod árával is pluszban megpöccintve.
azok a barmok uramisten. belegondolsz ilyen idióták is árulnak használt motort. egy alkalommal szétfőzik és szétkurják a jó motorokat egy helyben. alig vannak páran. muhahah volt amelyik a fa tövében aludt. gondolom az volt a vezetőjük.
van fészen hardenduro update es nem norbis.
mult heten talalkoztam Rayy-el ... emlegeti Romaniat s hogy indula a Mániakus versenyen.
a colos menetes csö látszik jó az eszed egy átalakitóval már 3/4 is brutál jó az eszed ezért vagy naplopo önkéntes forumos-olto mert akinek van esze nem dolgozik.
zsir...
hidd el..iten polyénkodunk meg minden..de vizvezeték szerkezeti elemek nélkül a kártélyem is csak 0,5..azaz félkarú óriás
vettem hozzá kitet a póver-párc inde vilidzs(falusi vasas )
1-3/4 col közcsavart..ezzel a 31mm esről 25mm re (tiszta albert dob )szűkiti ha még igy is túl jó lenne.. van hozzá 3/4-1/2colra szűkitő is..azzal már...18as körüli lesz a lyuka oszt ha meg egy záródugót tekerek belé ..mehet a motormosás
súlya lófasz..egy ly-Bí-szí árokásóhoz képest
kisktmems..tényleg kicsit orkos lett..de amúgy faxa
a hangja is olyan
az már azért állat..nem?
KisKTM! Üdvözöllek a fórumon!
Találtam rólad egy talán nem túl szerencsés képet, de mindenesetre arra jó, hogy lássák a többiek veled nem érdemes cicózni...
Vik! Nem is értem miért mondod ránk, hogy orkháziak!
ez..ez ..hüjeségh
az úgy van hogy figyu mán te buzi vagy..
nem vagyok buzi. .. hanem királylány
beszerzek most hozzá dolgokat.. mármint a colos menethez.. mindent amit bele lehet építeni..meglesz...
de addig is ..egy kis vidi..lengyel magyar román barátcság keretében..a határon túli endúrózásból... http://youtu.be/yOD3OsjwNdY
ez jo duma.. föleg ha látnád hogy belül folytatodik a dob egy 3/4-es vizcsőben amin van egy hatalmas golyos csap hogy tudja szabályozni menet közben a titkos dolgokat....
szánalmas egy arc, és előadják magukat mint űber szuper szerelők akiknek ez a szakmájuk , és nem tudnak szétrántani egy olyan semmi telot...
azok a barmok uramisten. belegondolsz ilyen idióták is árulnak használt motort. egy alkalommal szétfőzik és szétkurják a jó motorokat egy helyben. alig vannak páran. muhahah volt amelyik a fa tövében aludt. gondolom az volt a vezetőjük.
megszenvedtem vele mire le tudtam bányászni a kerékröl, de ugye a jo dolgokért meg kell küzdeni...
csörögj ha jönnél.
mult heten talalkoztam Rayy-el ... emlegeti Romaniat s hogy indula a Mániakus versenyen.
a colos menetes csö látszik jó az eszed egy átalakitóval már 3/4 is brutál jó az eszed ezért vagy naplopo önkéntes forumos-olto mert akinek van esze nem dolgozik.
https://www.facebook.com/group...
hidd el..iten polyénkodunk meg minden..de vizvezeték szerkezeti elemek nélkül a kártélyem is csak 0,5..azaz félkarú óriás
vettem hozzá kitet a póver-párc inde vilidzs(falusi vasas )
1-3/4 col közcsavart..ezzel a 31mm esről 25mm re (tiszta albert dob )szűkiti ha még igy is túl jó lenne.. van hozzá 3/4-1/2colra szűkitő is..azzal már...18as körüli lesz a lyuka oszt ha meg egy záródugót tekerek belé ..mehet a motormosás
súlya lófasz..egy ly-Bí-szí árokásóhoz képest
kisktmems..tényleg kicsit orkos lett..de amúgy faxa
a hangja is olyan
az már azért állat..nem?
Találtam rólad egy talán nem túl szerencsés képet, de mindenesetre arra jó, hogy lássák a többiek veled nem érdemes cicózni...
Vik! Nem is értem miért mondod ránk, hogy orkháziak!
az a csolos csö az ultra brutál ami a lábtartónál van váz védő az egyenesen cigos bazz.
te mi van a kordéssel kint van már a kenguruk világába ? mult évben is ezzel fenyegetözött ?
az úgy van hogy figyu mán te buzi vagy..
nem vagyok buzi. .. hanem királylány
beszerzek most hozzá dolgokat.. mármint a colos menethez.. mindent amit bele lehet építeni..meglesz...
de addig is ..egy kis vidi..lengyel magyar román barátcság keretében..a határon túli endúrózásból...
http://youtu.be/yOD3OsjwNdY