Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azert a maniax az sok lenne,annyira extremet nem akarok.A Deva b tokeletes nekem.Most voltam Sz.Cs. nel ,es pont errol beszeltem,h da jo lenne egy romaniai tura,jo kajakkal,motorozassal,kicsit kikapcsolodni.
Nem is csodálom. Megkérdőjelezitek a szakmai tudását,mikor ő már 86-ban versenyszerelő volt azon a cross bajnokságon amit meg is nyert és bajnok lett!
csikusz, na megkaptam én is amit te attol a tacshner csoda szerelőtöl , kitörölte a hozzászolásomat...

szánalmas egy arc, és előadják magukat mint űber szuper szerelők akiknek ez a szakmájuk , és nem tudnak szétrántani egy olyan semmi telot...
fuu dejo erdő... irigy vagyok hallode...
zsír. nem vagyok kenguruk földjén. itthon megy még a meló. de már számolom a napokat.
réj. ha rám halgatsz azt a pénzt most ideadod nekem és én 2 héten keresztül motoroztatlak ésitatlak buliztatlak romániába amit életed végéig jó emlékként fogsz emlegetni! kontra a romaniaxon nekek teljesen felesleges pénzkidobás elindulnod bármilyen kategóriában.cirka 3000 euród bánja majd , rossz esetben a motorod árával is pluszban megpöccintve.

azok a barmok uramisten. belegondolsz ilyen idióták is árulnak használt motort. egy alkalommal szétfőzik és szétkurják a jó motorokat egy helyben. alig vannak páran. muhahah volt amelyik a fa tövében aludt. gondolom az volt a vezetőjük.
Köszi Csanci ez egy jól sikerült kép(let).
zsir nincs mit nez bele a hard enduroba fejlesztes a gasgas-on
megkaptam a tárcsát... köszönöm szépen.

megszenvedtem vele mire le tudtam bányászni a kerékröl, de ugye a jo dolgokért meg kell küzdeni...

csörögj ha jönnél.
van fészen hardenduro update es nem norbis.
mult heten talalkoztam Rayy-el ... emlegeti Romaniat s hogy indula a Mániakus versenyen.
a colos menetes csö látszik jó az eszed egy átalakitóval már 3/4 is brutál jó az eszed ezért vagy naplopo önkéntes forumos-olto mert akinek van esze nem dolgozik.

https://www.facebook.com/group...
lyaú étvágyat...
katica.. katica.... MATRICA
zsir...
hidd el..iten polyénkodunk meg minden..de vizvezeték szerkezeti elemek nélkül a kártélyem is csak 0,5..azaz félkarú óriás
vettem hozzá kitet a póver-párc inde vilidzs(falusi vasas )
1-3/4 col közcsavart..ezzel a 31mm esről 25mm re (tiszta albert dob )szűkiti ha még igy is túl jó lenne.. van hozzá 3/4-1/2colra szűkitő is..azzal már...18as körüli lesz a lyuka oszt ha meg egy záródugót tekerek belé ..mehet a motormosás

súlya lófasz..egy ly-Bí-szí árokásóhoz képest
kisktmems..tényleg kicsit orkos lett..de amúgy faxa
a hangja is olyan
az már azért állat..nem?
Persze hogy te fotóztad,de magadról a tükörben! Rosszul emlékszel már megint! Hányszor megmondtam már hogy ne igyál erős gyógyszerekre!
ezt én fotoztam rolad... hát nem emlékszel kis katica...
Ez egy tök jó kép rólad!
tekerd bele a végébe a kerti csapot vazze mit szarozol... oszt olyat állitasz amilyet csak akarsz...nincsmit nyolcezer..
KisKTM! Üdvözöllek a fórumon!
Találtam rólad egy talán nem túl szerencsés képet, de mindenesetre arra jó, hogy lássák a többiek veled nem érdemes cicózni...

Vik! Nem is értem miért mondod ránk, hogy orkháziak!
te Zari-dög ez engem is felül múl amit e mocival tettél te ...
az a csolos csö az ultra brutál ami a lábtartónál van váz védő az egyenesen cigos bazz.

te mi van a kordéssel kint van már a kenguruk világába ? mult évben is ezzel fenyegetözött ?
ez..ez ..hüjeségh
az úgy van hogy figyu mán te buzi vagy..
nem vagyok buzi. .. hanem királylány

beszerzek most hozzá dolgokat.. mármint a colos menethez.. mindent amit bele lehet építeni..meglesz...
de addig is ..egy kis vidi..lengyel magyar román barátcság keretében..a határon túli endúrózásból...
http://youtu.be/yOD3OsjwNdY
ez jo duma.. föleg ha látnád hogy belül folytatodik a dob egy 3/4-es vizcsőben amin van egy hatalmas golyos csap hogy tudja szabályozni menet közben a titkos dolgokat....
higannyal feltöltve