Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hülyew weagy..
úgy jön egykerékre a farsúly miatt hogy gyakorlatilag a garagéban most is az első kerék a levegő lenne ha nem raktam volna azelelyére egy 20 literes marmony kannát
Onnan van igen.Annyit használtátok,hogy már teljesen elkopott,így be kellett fognom spanifernek!Aztán mostmár jó lenne ha visszamennél dolgozni,mert igen hiányolja a fellépéseidet a törzsközönség!
Még a végén tekersz bele padlófűtést is!
zari nem húz jobbra most a gép?
nem is kókányoztad le a kipufimat..
rád sem lehet már számítani
hol
az enyémbe is megy
megy az üzemóra
meg az üzemorvos meg jön ki hozzánk
Vik a kötömöben megy az üzemorázás.... amit te annyira szeretsz...
na ehhez képest.. ennek volt 42 luka..akropowitsnak 45..vagy negyven8as..zozié...olyan hangos...hogy észak ha a garázsba csend van...még álló helyzetben is iszonyatos dübörgéssel álmodik...
na neke ma 42es volt ami már az ért nem olyan vészesen nagy arpóhoz képest..de...úgy ki volt lőcsösitve hogy mikor megvettem azt hittem ..egy félig lecsúszott vaginát faragtak ráLYa valami absztrapp művészi hajlamú nekrofil állatok
ebből lett 38as...de most hogy rövidült a dob.. kicsit hangos lett..illetve láttam 350 akropopovicsot.. ami 450en volt.. robúrnak.. és abba is benne va na szűkitú..vagy 24es mint dzsimmié...
és nem kell hogy üvöltsön...csak mennyen csendesebben..igy letnézve a neten..gyári ktm dob..irta hog 50mm belső cső vége 32...
na ebből lett nekem 31m a rövid csőbe...
de mondom ez még szűlithető csőszerelő készlettel
jó minőségű..210huf forint os colos közcsawar beépitési lehetőségei kártélyem típusú gépbe:
csak hogy nehogy iten valakinek 2ségei legyenek avval kapcsolatban hogy egy vizvezetékszerelő nem _É tudna összerrakni egy aprókawits dobot persze nem unipálypos csővekből
már mennek a képek..csak
red bull festésű spanifer... emlékszem olyan kis bikák voltak rajta liba sorban ahogy egymást segbe tolják szarval....

megesküdtem volna hogy azt a kedvenc gay klubodbol csortad ahol redőnyhuzo volt..
jo reggelt..

azé mert csőszerelő vagy
besza behu....
olyan véget raktam bele aminen van egy colos belső menet.. ugyhogy mosáskor egy colos záródugó kell csak belehajtsjak illetve ha halkítani akarom...csak rakok bele egy col 3/4 col szűkitőt akkor lesz a mérete..24es...min a tiéd...
mondom minőségi anyagokat használtam fel
helló
na mi a téma zozi..összeált már az 525 vagy ..úgy ahogy vót kibasztad a ház elé... hogy a sziú indiánok öszeszedhessék...color metálnak ...mert már a dpd hozza az úly 2014es exc 500 szikszdélyzidet
Azt ki is felejtettem.Színes,méghozzá pont red-bull színű!
Jaj,hát hol találtad ezt a fotót az unokatestvéremről?
szegasztok

szines spani felár nincs?
szewasztok kurvák
nekem is van olyan..de én Úgy tudtam.... hawassynak írgyák
nagy iróköltö mesemondó volt az öreg hawassy bálylint
Na ne bammeg
havasi rajta van vazze