Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tájékozttnak kell lenni,nem 3-szor mosónak Bammeg,egy profi mindenben otthonosan mozog
te miket olvasol...
amugy ez a randevu nem titkos, az angol miniszter elnököt is meghivták.
nyugi csikusz... rajt vagy..
Mé nem vagyok rajta?
"tuning"
Jimmi ne tagadj, hát letagadod a fajtádat.. te kis könyvelő... hisz a multkor is alig tudtad ráhuzni a kalapodra a bukosisakot...
Mé nem tesz fel 2 db 60 literes Lehel hűtőt
így ő számolgatta.. az új hűtők árát
képzeld el ha megfogadta volna akkor még többet kellett volna számolnom...
bezzeg a motorom volt tulajának ingyen osztogattad a jó tanácsokat galériában aztán látod (dehogy látod.. én látom ) olcsó tanácsot meg se fogadta pénzé lehet tanult volna belőle
Van itt duma estere
Jáááj tezsvérem mink nem vagyunk zsidók! Ha nem fizetel megyen ám rájá a kamatos kamat!
nyolcezerért megmondom...
Vagy könyv elő?Könny velő?
drága zsido testvérem , nekem fontos a talmud tanitása, gondoljuk ujjra ezt igy pesach idején...
Könny nyelő,vagy könyv nyelő?
Az elég egy a családba.Én könyvelő lettem!
Beszarás
Nem tudom,mert az enyém 10 perc után szokott így kinézni.Sajnos a 2 órással nem tudom mi a teendő!
pedig gyorskötözővel és villával jo enduros bármit megold... akár még medvét is megőli, összekötözi-hazavisz, az a legkisebb meg mind megeszi...
Na most 5 vagy 6 ezer.Nem mindegy! Minden várakozással megkezdett negyed óra az 12ezer (ebből volt 1,5 óra tehát 6x12000)
idegenvezetés az erdőbe egész nap 15ezer (ebből mondjuk nem volt nagy idő,így kedvezményesen legyen csak 4ezer,mee rendes vagyok),defekt miatti telefonálgatás segítség kérés (3ezer) pannenhilfe az erdőbe (tudom hogy a józsi volt,de veled jött) kiszállással 42ezer.Tehát :72+15+4+3+42= 136 ezer.Ha kell számla +áfa.Ebből levonjuk a 6 ezredet,akkor utald a maradék 130 ezret,Köszönjük hogy igénybe vette szolgáltatásainkat!
Segíccsíget kérek 2 órát ment moccomon a két oldalidom és a váz teljesen megcsiszolódott és kb 20 évesnek néz ki,mit szoktatok csinálni,hogy ne szóljanak meg érte? Ne vegyek má mindennap újat,segíccsetek lécci
ne tereljé, villámgyorsan szőlötőkén, mert árat emelek a kötöző oldalon...