bezzeg a motorom volt tulajának ingyen osztogattad a jó tanácsokat galériában aztán látod (dehogy látod.. én látom ) olcsó tanácsot meg se fogadta pénzé lehet tanult volna belőle
Na most 5 vagy 6 ezer.Nem mindegy! Minden várakozással megkezdett negyed óra az 12ezer (ebből volt 1,5 óra tehát 6x12000)
idegenvezetés az erdőbe egész nap 15ezer (ebből mondjuk nem volt nagy idő,így kedvezményesen legyen csak 4ezer,mee rendes vagyok),defekt miatti telefonálgatás segítség kérés (3ezer) pannenhilfe az erdőbe (tudom hogy a józsi volt,de veled jött) kiszállással 42ezer.Tehát :72+15+4+3+42= 136 ezer.Ha kell számla +áfa.Ebből levonjuk a 6 ezredet,akkor utald a maradék 130 ezret,Köszönjük hogy igénybe vette szolgáltatásainkat!
Segíccsíget kérek 2 órát ment moccomon a két oldalidom és a váz teljesen megcsiszolódott és kb 20 évesnek néz ki,mit szoktatok csinálni,hogy ne szóljanak meg érte? Ne vegyek má mindennap újat,segíccsetek lécci
amugy ez a randevu nem titkos, az angol miniszter elnököt is meghivták.
idegenvezetés az erdőbe egész nap 15ezer (ebből mondjuk nem volt nagy idő,így kedvezményesen legyen csak 4ezer,mee rendes vagyok),defekt miatti telefonálgatás segítség kérés (3ezer) pannenhilfe az erdőbe (tudom hogy a józsi volt,de veled jött) kiszállással 42ezer.Tehát :72+15+4+3+42= 136 ezer.Ha kell számla +áfa.Ebből levonjuk a 6 ezredet,akkor utald a maradék 130 ezret,Köszönjük hogy igénybe vette szolgáltatásainkat!