Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lehet,me sose szakadt le semmi max megállításrainvitálóujjalirányítókar,kuplenguskar, vagy mez meg nadrág,azokhoz meg nem kell csak
Aztakúva
ezért lettél programozo... köszönd faternak...
krosszos luzer vagy azé nem tudod..
Olyan nőnemű egyed,aki tavasszal megy a szőlőbe a sorok között és villámgyorsan kötözi a szőlőtőkén a hajtásokat vagy miket!
De szokták még a nagy sebességgel kötött pulóvert készítő éltes korú hölgyeket is nevezni gyorskötözőnek!
Vannak még a gyorskötözködők,de az egy másik téma!
jahh persze...mert a multkor adtam azééé...

látod látod....na akkor aszondja 1 db gyorskötöző erdei tarifával számolva, 5 ezer/stück, mennyi is volt? 5-6... pörög a pénztárgép hello...
Na akkor én ezért nem lettem szerelő,mert akárhányszor szétszedtem valamit (márpedig mindent szétszedtem ),a fater MICSINÁTÁBÜDÖSKÖLÖK felkiáltással kipicsázott.Lehet hogy ez okozott akkora törést a lelki világomba,hogy azóta se szerelek.Ja,meg cipőfűzőm sincs,amivel sikálhatnák!
Mi az a gyorskötöző?
Azt áruld mán el,hogy csinálod,me én 5 percenként kimegyek leellenőrizni az összes csavart,minden motoron
te Viktor néztem hogy lepontozgatták a tulélő csavarjaidat amit felraktál galériába....
aztán hogy örülnének neked, meg a kistatyodnak az erdő mélyén mikor bajban vannak... lehet még sex is lenne...
Akkor tessék mondani,gyorskötözőhöz is van nyomaték kulcs?Mert nekem azzal vannak felkötözve!
Háá bazzeg akkó húzáá bele,mert így aztán senki nem leszel! Na meg még ha nem is cipőfűzővel sikálod,akkor aztán tényleg senki a neved!
Kimosta ultrás vízzel,aztán meg disznó lehelettel öblítette,utána meg medve tarkóból készült ronggyal szárazra törölte.Ennyi a titok,de ezt nem tudod te megcsinálni mert nem vagy kécceres grossz bajnok!
Jóvan az arrafelé Nekik van szar telójuk,nekünk meg nagy arcunk Nem baj az
nagyon nehezen megy... de megbírkozok vele valahogy
irta a gyerek.. hááááromszor mosta ki ,és kiöntötte felül.... mint döbrögi... ott is volt ilyen háromszoros történet...
Bammeg a jányom akkó korán kezdte Azt még lehet is belőle valaki,főleg,ha jó csaj,lesz meg még vinné is tovább ,hugyoznának utána a fijúúúk
ez rutinosoknál igaz,bár a buzi csavarok elbaszott menetekné má mindegy mit húzgálunk
36 éve szerelő... jájjj... hova bujjak...

végűl is ha azt vesszük hogy már pici gyerek koromban régi rossz villanymotorok vezetékét dugdostam a konektorba, ami persze okozott nagy szikrázást, némi füst, biztositék lebasz anyám visitva rohan a szobába mellék terméket... szoval ha ezt is szerelésnek vesszük, hogy ugymondjam a kezdeti lépések, tipegések....ezen az alapon én már nagyon régota "szerelő" vagyok...
mér te az idom csavarjait nem azzal húzod? hogy tudsz így élni?
Bammeg, fel kell kötnöm a gatyát Nyerni kék még bajnokságot Edzíst elkezdtük Nem felejt a paraszt öregen se Erő van,pedig nem is edzek Félórák mennek,rinya nincs, kéz nem durran,semmi nem fáj,minden oké pedig nem is vagyok 100-as se testileg,se agyban Telókat is kéne mágusolni,me má nagyon new tecsnikákkal sikálják ki 3-szor belül azt azt má én lekövetni nem tudom Ugyan mivel mosta ki,hogy nem maradt benne egy kicsi sem?Ultrás hanggal? Ultrás szájjal mondta neki gyere kiiiiii,gyerekiiii Beszarás,de jóvan az,mindíg tanul az ember újat
már azon is sokat szoktam vigyorogni mikor valaki egy kerék csavart, nyomaték kulcsal huz meg....
naneszopassanak már kérem szépen, az a nyomaték kulcs bent van az ember kezében...

a nyomaték kulcsot meg használják hengerfej, henger talp ,hajtokar csapágyak stb ahová tényleg kell,

aztán lehet én vagyok a hüje, és az idomokat is nyomaték kulcsal kéne meghuzni...
Többszörös cross bajnok,telómágus szakértő! Legyünk pontosak kéremszépen!
az erzberg névröl azt hittem valami geci nehéz omladékos full szopos hossz oldal.... nade ez..
Nebammeg Hagyd a picsába