Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Arra is emlékszem, hogy a végén te hoztad fel a DRZ-s srác motorját szigorúan egykeréken. Előtte viszont vagy 5-en megküzdöttek a lehetőségért is és a motorral is, hogy felhozzák zorróba, Sanyi azt mondta az egész úgy nézett ki, mint valami vaddisznóvágás a hegyoldalban... Mindenkinek volt ötlete és kedve is segíteni!
Sajnos nem tudom felrakni a nyomvonalat a térképre, mert amit használok program (easy GPS) ingyenes verziója nem tudja.
Fizetni meg nem akarok érte.
És így folytatta! Jobbról pedig ngyanyám szokott bótba járni swableval ! Aki arra megy az csíra! Emlékszel csani?
Vik! KB. 4:52 től 4:57-ig a kipufogód szikrákat hány(okádik) láttad?
Ami ennek a vidinek a végén van, az a "szemét" mellett van kb. 60m méterre. Itt tegnap én is felmentem! Jó kis sóderes-csúszós-oldalazós!
Melyik az a hely ?
Ha ronbá helye akkor ott voltunk már csak mióta mindenki a motorosokat ijesztgeti büntivel meg elvesszük a gépet meg hasonlók azóta magyarban nem jó szájízzel megyünk idegen helyre motorozni vezetőt megy nehéz találni mert dew kivételével mindenki egyedül szeret menni ugye ronbá?
Meg is tudom érteni valahol hogy a saját játszóterén mindenki jó és ha idegen megy akkor nem biztos hogy mindent elsőre meg tud oldani és ezek az öreg vén morcos endúrósok meg hisztisek lesznek egy idő után oszt az nem jó senkinek.
De ha van miden hétvégére vagy minden másodikra egy vezető aki vállal minket akkor nagyon szívesen megyünk vendéghajtani az ország egész területén
Felajánlásokat ide várom
Az "Ottószép" című helynek is van története... Onnan több feljáró indul, jobb oldalt könnyebbek, középen közepesen nehéz a bal oldalon már elég nehéz. Tavaly egyszer egy nagycsapatos túra alkalmával (volt, aki életében először volt hegyekben motorozni) érkeztünk oda, amikor Goldentút vázolta a helyzetet: Két variáció van - mutatott középre és balra... Középen jó - és amikor látta, hogy egy szerencsétlen srác elbóklászott balra, nehogy kedvét szegje attól, hogy megpróbálja az ultra nehéz meglepetés sziklát tartalmazó feljárót, rögtön így folytatta: Balra sem nehéz, csak SZÉP!
igen..ami a hegyre néz csak kis füves alföld van közte.. pár száz méter.

akkor erzberget meg fogjuk nézni a legközelebb a nap végén
na..ez már mindjárt ékesebb számomra..
csak fel kellet volna rakni a piros vonalasat..erre..
na az úgy lenne a thutti
létom mini őzbörgöt.. az végül is egy alacsony kis ferincbe van bevályva.. ugye.. és kis sikság van a hegy meg közte...500-600m talán..
taki ott törte össze a vállát..mondtam is neki..aznapra..ne vállaly többet ...
ennek a videónak a végén..ez az?
http://youtu.be/jIef8OdksMI
Szerintem az a sziklás bánya, amire te gondolsz Almásegresnél (Agrisu) van. Az én navigációmban "szemét" címszó alatt található. Azért mert egy szemétdombról indul, és maga a feljáró is elég szemét! Most se sikerült felmennem, pedig néhányszor rápróbáltam. Egyedül V. Daninak sikerült, nagyon ügyesen motorozik!
A "mini erzberg"-et egyszer véletlenül találtuk, folyik egy kis patak, inkább ér, mellette kellemes dimbes-dombos. Van egy jó kis oldalazós köves-sziklás kecskék által kitaposott nyomon lehet menni, ill. maga az erzberg néhány meredek feljáró, ami sárban se csúszik annyira.
ülve patakokat..
na az nem kunszt.. úgy könnyű ..de felélni néha..na az már valami

z45678
faxa hogy ilyen jól sikerült...
és csndi..ahogy már az elején si gondoltam...marha jó vezető ...hejismeret endúrólátás és tudásfelmérési tudás kell hozzá...
mert egy jó vezetőnek kevés az hogy ott ül a motoron és megy...
de ha a napkezdőt igy kihagytátok... akkor szali meg bontós meg én sem nyúltunk mellé...
mert mióta nem velem járjátok a hegyet tök jókat motoroztok...nálam meg olyan volt a csapat mintha egy zsákba macska lenne és bedobnánk egy roti kenelbe..pedig tényleg jaúszándékkal vittelek benneteke.. és már úgy éreztem... gyengébb helyeken nem is mehetünk..de tévedtem..(mert azért nem mindenkinek én vagyok a jó vezető!)..
ott akkor senki nem érezte jól magát...se ti..én meg tök hülyén kezdtem magam érezni mikor már a vizszintesse sem birtam elinditani a brigádot...
igy meg most
csandi...
le a kalappal..

amúgy z45678
ne panaszkodj...dföldvárhoz nem csak 600km es túra után van közel jó hely illetve hegy..mint ez...
hanme kb 150km nektek oda vissza..aminél én voltam..arra felétek..és az meg az sem szarám
na akkó...
magyarázzá
siroki napkezdővel képben vagyok..zsirferi feljáró..oké...
de erzberg
és a többi...
az erzberg az a sziklás bánya..
vagy a kisbánya a maző szélén?
vagy a hegy aminek a teteje sziklás..és a legtetején meg pár nagyobb szikla?
mesélj.. tibipatak az az amelyik a siroki alatt mellett az a sűrücikcakkos kis vonal?

tell mí
Amúgy a meleg és a nagy létszám ellenére tényleg jót mentünk. (több, mint 50km) Azt kell mondjam büszke is vagyok a kis oházi csapatra, derekasan helytálltak. Szerintem a dföldváriak se gondolták, hogy Henti a DRZjével megcsinálja az összes patakot ülve!
Hi!
Itt a tegnapi hajtás nyomvonala.
Csak, hogy ronisnak ne maradjon hiányérzete...
Én meg azért mert ilyen közel vagytok a helyhez!
Az a napkezdő volt olyan akinek már a napvégző lett, a nap kezdetén
Akkor biztosan jót mentetek nagyon, kicsit írígykedem is rátok!
Nem csodálkozom azokkal a hűtőkkel
Pedig milyen jol apot,gondozott kis motor

Van rola egy video a tube on,jon fol a prologon ,a cel elotti feljaroban,a teaviz mar forr
Hali!
Ott.
Jól néz ki a sziklás rész egy kicsit kacskaringós de addig nem vész pláne fentről lefelé
A zarándiban voltatok Csanádékkal? Az a napkezdő az fincsi nagyon!
Hali Ray!
Nem volt mert melózni kellet neki vasárnap este !
Motorja még üzemel elvileg de már biztos nem a gyári értékeken
Vik. nem tudtam végigolvasni amit írtál, kevés az időm, már rakják össze a vasat kb. csütörtökre ígérték hogy kész lesz
Nem tudom hogy tudunk-e menni a hétvégén mert szombat délelőtt ballagásra délutánra pedig esküvőre kell mennem de jövő hét eleje már jó biztosan!
Ja es ha anyosnal vagyunk..(ithonrol nekem 40 km),akkor az anyu sem ugat ..tud a muterral foscsizni.....en meg 2 ora kemeny motorozastol szethuzatom magam.meg van a tegnaprol sok jo vidi...csak meg nem volt idom....amugy a tegnap olyan tortent ami soha...a lanc a toldo szemnel szetpattant,vagyis leesett a biztositek es a csapos reszt kinyitotta...20 perc terden maszas utan mindet megkaptam...es hazagurultam..:)