Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

belenéztem. uncsi. 100 ával vannak ilyen és ehhez hasonló termékek. ez üzlet nem más.

viszont ami a harp technológiát illeti. vagy mi a szösz. az a repülővel permetezzük az emberiséget és aszályokat okozunk stbstb... jól mellé fogtak. itt van a bizonyíték. tetemes mennyiségű csapadék éri mostanában európát. a mazőgazdaságban szerintem rekord termések lesznek idén. méghogy elhajtják innen az esőt repülőkkel. bruhahaha

a természet azt csinál velünk amit akar. nem lehet befolyásolni. sem kiszámítani. az más kérdés hogy romboljuk .
amúgy meg ez nÓrmális is.. tegnap északa még űtöttem most 28 fok van...
áprilisban volt hó is meg 30 fok is.. ez is Így van rendjén...junisuban meg este 10 fok alatt
ugyhogy lehet itt okoskodni..de egy biztos.. az ember a legnagyobb férge saját világának
csak közbe a legjob szeműek a legelvakultabbak...

amúgy aszt hallottam hogy a tehehenk csináljáj a legtöbb co2 gázt.. lehet hogy mikor a milka csokit csinállyák akkor
Szaki, idő hiány miatt csak kb 16 percet néztem a filmből, de ha a repülést okolják a CO szennyezés miatt akkor erősen mellé fogtak, ugyanis az össz szennyezés 10%-a alatt, vagy környékén van ha jól rémlik. Majd kikeresem a grafikont. Az energiatermelés adja a legnagyobb szennyezést.
Közel sem biztos, hogy az időjárás megváltozására ennyire közvetlen a technológiai fejlődés kapcsolata.

Ettől sokkal nagyobb problémák vannak, amit valóban az ember okoz (többnyire a multik). Ezt nézzétek meg, ez napjainkban eléggé aktuális :
http://www.youtube.com/watch?f...
nálam ez már működik! tegnap öszepakoltam sokadjára hogy ma megyünk hajtani. (szennyezni,rombolni)
aztán a belső hang azt sugta ,hogy ne menj (mondjuk ennek egész más oka volt) bruhahah
így maradtam. és kimegyek kajkozni amivel nem ártok a természetnek és egészséges is. hihetetlen . ma egy hónap után kisütött a nap!
amugy a film egyik érdekes mondani valoja az a fajta ön-igazolás , .amit bemutat a repűlős csávo ,meg az olajmunkás-katrina hős-természetvédő története ....
ahogy meggyőzik saját magukat hogy amit ők csinálnak az jo...

olvass bele a több száz kommentbe, vannak közte jo meglátások...

az utolso mondatodra meg anyit.. csodák pedig nincsenek. a kihalás belénk van kodolva, olyan szinten élünk fel egy véges erőforrásokal biro bolygot, és nincs a szomszédban másik 2-3-10 lakhato bolygo... szoval az ora ketyeg.
ennek a filmnek szerintem nem fő célja hogy megváltoztasson minden az embert, ami mint tudjuk lehetetlen...
inkább az elgondolkozás a lényeg.. és utána talán már az egyén is másképp lát kis dolgokat, a mérhetetlen fogyasztoi társadolom utáni hajszában...mindenáron....
Köszi a linket, tegnap végignéztem, aludtam rá egyet.
Szerintem ezek nem érnek sokat, azt is leírom, hogy miért...
Tudatosan gondolkodó emberekről most nem írok, csak a nagy tömegről.

Az emberek nagy százalékát az elméje irányítja, az meg a jó érzések felé próbálja terelni az embert, úgy hoz döntéseket, hogy jó érzés érjen... nos egy ilyen film csak azt érinti meg, aki már átélt valami szörnyűséget ezekből és tud hozzákapcsolni rossz érzést, amit kivetít a jövőre, elkezd félni ez által másként cselekszik, nem repül, stb.
de a nagy rész egyrészt el sem hiszi, ha meg nem hiszi el, nem fog félni, másik részüknek meg nincs hozzákapcsolódó érzésük (nem éltek át cunamit, stb) ezért fogalmuk sincs, milyen lehet ez, így nem félnek tőle.
Max ha sokan elkezdenék mondani, hogy ez milyen szar lesz és látnák rajtuk, hogy milyen rossz érzései vannak ezzel kapcsolatban, akkor talán lehetne hatni az emberre, aki az elméjében él, ugyan úgy mint a pozitív vágykeltés módszerével, de mégsem...márpedig azért nem, mert ez egy jövőkép...

Aki már átélt földrengést, meghaltak körülötte, elvesztett mindent, annak mondod hogy ne szívja ki az olajat a földből, mert akkor megint ez lesz, az talán fog félni és nem teszi, de aki nem élt át ilyen rossz érzést, annak az elméjére nem tudsz hatni.
A tudatára igen, de az más kérdés, nagyon nehéz felülemelkedni, s azt mondani, jó most elengedem ezt a jó érzést, s tudatosan nem teszem azért, hogy.... motoros pl: nem megyek motorozni, mert szennyezem vele a levegőt.(?)

Na mind1, kicsit hosszabban ki lehetne fejteni, hogy működik az ember...

Felmerül bennem még egy kérdés, a tudatos ember vajon boldogtalan? Hiszen sokszor lehet a saját jó érzése ellen cselekszik.

Sokat tudnék még erről írni, de nem teszem, nem idevaló...

Szerintem is be fog következni, mivel az elme már csak akkor dönt másként, amikor sok a rossz érzés...
Persze lehet csoda történik és a tudatos emberek meg tudják változtatni a világot.
télen egy vegyes tüzelésű kazánba fokozatosan elégetve simán lehetne vele tüzelni , persze vegyesen rakva fával...
neked is..
tucc élni tucctucc..

hiába na aki miller az miller, mi már megettük itthon a küszöböt... most jönnek a környékbeli macsekok..
Jó napot!
szerintetek hova rakják majd ezt a rengeteg zsákot?
itt Hódmezőn van az egyik út mellett egy tanya. a polgármester haverjáé. ocsmány módon pár évvel ezelőtt árvíz után ott helyezték el a kiürített szokszázezer zsákot. azóta is ott rontja a képet. viszont a csávó akkoriban nem kevés lóvét akasztott az elhelyezéssel.

nap mint nap elmegyünk mellette .hihetetlen igénytelen tanya egy kurvamagas zsákhalommal ami már össze van rohadva. eszem nincs miért nem lehet azt a szeméttelepre vinni. kerékpár út vezet mellete egy kirándulóhelyhez.
Köszi rendes vagy,de tőlünk elég messze van ez a kitelepítés,meg amikor olvastuk hogy árvíz lehet,biztos ami biztos alapon vettünk egy házat a hegyekbe!
jimmi, olvasom kitelepitették a faludat... ha lejösz ide balmádiba kapsz egy ágyat meg egy tál ételt... te kis hajléktalan...
gondoltam hogy te se nézted meg...

te újgur...
na ..lyaúreggelt.

bili..
hát ha lenne pézem..mi nix.. hát az endúrótz hagynám a gecibe.. és azt az timeset.. ahol a brutal sziklamászókkla nyomják.. na azt csinálnám.. 100x durvábbb helyeken nyomják mint mi
de ez a krocc ill extrem enduró kombó most azért eléggé bejön...

ron..
én is néztem a videót és 1et értek vele...D
hogy mivel. .
hát mindennel .. és mindenben...
amúgy miről is szólt.. hogy kinából úlykorok..vagy guruk..
hát én már 1000 évvel ezelőt is megmondtam hogy moingólia felől.. de nem onnan számaztunk..hanem kinából...
és most jön utánunk a sok tecsó
jo reggelt..

látom itt se érdekelt senkit ,még egy mondat erejéig sem a "Hülyeség kora" cimű film

mondjuk nem is vártam mást....20 emberböl kb 1-et érdekel, a többi 19 leszarja, pont ezért fogunk kipusztulni...
valaki biztos megy,de azt nem úgy hívják mint engem.
és a többi KTM játék
Ha nem tudjátok mivel fogunk menni pár év múlva, akkor a KTM-nél már tudják!
Menj robogóval Pl. ilyennel
Akkor ezek szerint holnap nem mentek?
én innék a nagy kövér barommal ,aztán este jól becserkésznénk a két kis szemüveges buxát.

na megyek is mert már vár a kocsma meg a bulák