Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szasztok! Volt benne olaj, nincs is vele nagy gond csak lekaptuk a heng.fejet megnézzük milyen állapotú a dugó,gyűrű,henger,...stb, mert van 1 új gyári gyűrűgarnitúrám és bele akarom rakni. Még soha nem volt semmi ilyesmi rajta csinálva amúgy,és én szeretem ha tudom hogy műszakilag minden ok.és nem hagy ott sehol. Visszatérve a hajtókarra van 1 kis oldalirányú lógása és nem akarom így össze rakni mert ha fél év múlva valami gebaszt csinálna akkor a hengert is szétbaszná ha széthullana a hajtókar csapágy! Ennyi az egész, amúgy most így is összerakhatnám mert nem lenne gond, de nem eladásra megy magamnak csinálom.
minden shercon három motorozásonként hajtokart kell cserélni...te nem is tudtad..? egy hulladék nemhogy vegyél olyan motort csak a baaj van vele...

jahh hogy már megvetted...
Naaa,vmi kis beszamolo a tegnap esterol!csak,h irigykedjunk
Miert kellett hajtokart cserelni a shercon?nem vot olaj benne?
csak ki kéne próbálni...legalább 1 tesztnap erejéig... 2014re biztos lesz ebből is nyiregyen
az élmények titkosak. a titokjancsik bánatára. túl durva lenne nekik ha elmesélném!most megyek ki megnézni a romokat ill. letekerem a 10 km emet kissé másnaposan.
na bazz. kimentem volna velük. nem szóltak. mindegy . jaja ervin mondta ma reggel hogy tegnap is meg ma is szakad a eső. jó lehet csaniéknak. a földváriak jól odakaptak. csani szépen titokban felfejlődik vezetővé!
mesélj mi volt az élmény gyülytő mártélyon...
voltak 20as bukszák..meg rélynek 70es..

várrom hogy kész legyen a shercó mert már jó lenne menni..
dföldrváriak meg csandiék most vannak kint..most néztem a radaron.. ott dél óta szakad az eső...úgy rendesen...legalább nix por
hály
reggel nyóc körül raktam össze kis vidit.. nézted?

az a helyzet.. mint irtam szerdáig tuti nem megyek..hacsak nem szerzel a lázas gyermekem mellé egy baby systers-t...
beszélj goldennel.. lehet hogy ráér.. és Ő..biztos kimegy veled 2en is
viktor. holnap nem melozok mert nincs kész a cuccom algyőn. ha találsz még 1 valakit akkor kimehetnénk. van egy potya szabad napom.
ember a gáton!
ezek régi felvételek...mert már régi rétmotoros vagyok
miva Vik.. rétmotoros lettél..?
lya.
és a vidik alatt.. a lyuhtúbon..vannak rövid leírások....igy teljes egy vidi..egy élmény ...one whole dély
na itt az utolsó videlyó..mára

goldentút meg bontós meg.. a hegy...szárazban...még vagy..2013 március..9..és tizen1 közé eső... esőmentes napon ..
http://youtu.be/KCzlxH7lJ2o
biztos hogy volt közte bolond gomba is.
a gazdasábna az kell hogy fogyaszszál.. akkor lehet produktomut csinálni(azaz gyártani dolgokat..termelni)ekkr a munkerő az kell termel is.. ezáltam van munka.. van a parsztnak péze.. elmegyvásárol..ezáltal a pénz beforog és ujra termel..amihez munkaerő kell.
ez a fogyasztói társadalom.
kár hogy most pontossan ellntétes a politika.. elveszi a lét a tömegtől ezáltal az nem tud vásárolni..ezáltal nincs szükség a termelésre..ezáltal nő a munkanélküliség..kevesebbet költenek a kavesebb emberek..megent csak csökken a fogyasztás.. ez a legyűrűző gazdaság..ennek bukás a vége..illetve ályemef hitelfelvétel..mert a szociális hálót erősitki a sok elszegényedő miatt...
ezzel van a gond.
és amit irtam ha páran össze dugnánk a fejünket, igen jo motort meg lehetne alkotni.. amin pl gyárilag lenne kiegyenlitő tartály, ventillátor, felhuzott rezo stb stb...

csak ahogy irod az ésszerüséget és az örök élet+1 év-et felülirja a fogyasztoi vegyél vigyél fogyasz, költs minél többet alap elve...
na itt van egy másik nap..mikor szali este nem rúgotki..a hámBó ...
ez heka előtt voltpár héttel..még nem az úberbuta időben .de azért mocsok nagy sárban
http://youtu.be/Tfjd59MmWok
jó reggel.
látom kipihentétek magatokat..
itt van megent egy nem 20mp szöszenet..
egy téli dély.. 2012 dec 28adikáról
rubór and zari
http://youtu.be/Ig5X2DM3pGg
csoki ..inkább a súberen toljak neki oda egyet.. vagy egyel nagyobb ff .
mondtam hogy nem nézheted meg...
neked nixenek szar pillanataid mert nekem vannak...
za a recece..az középgázon a leszakadozott talajon... 40cm mély hullámokon való át izélődés
normál esetben..ot 4ben egykeréken megyek..most meg nyek nyek nyek
Ki tanította ezt a rececézést?Vagy csak remeg a kezed a gázon? Hee váltót nem ismered? Addig jó, míg sokan így mennek