Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

persze,biztos hogy elviszi a hegesztés
alumaniumtol semmi baja nem lesz,de azert vedd ki a darabokat

a mester szepen kirakja,h kicsi +legyen a sikbol,es leppelovel szepen lecsiszold,belerakod az eredeti profiljat,lefenyezed,eszre sem veszik kivulrol,h javitott
06203593115
Gyerekek Aluminium ötvözeteit csak is melegen szabad egyengetni hidegen törik mivel rideg és soha nem dinamikus egyengetéssel
arra figyelj ,hogy valoszinű a hegesztés után elmegy a felfekvő sikja, és ez alatt tán olaj van, nem ?

a lényeg utána egy sik lapon huzkodd meg csiszolo papiron akkor látod hogy mindenhol felfekszik-e..
válalod mester
nem ér bele,már szét szettem darabokra az egész kuplung felöli oldalt,bele eset sajna az összes letört darab rohat szerencsém volt mert nem károsodott semmi,az olajban se volt törmelék
persze hegeszteni
nyilvan reped,mivel ontveny,de akkor is,nem baj h a torik reped,szepen befoltozzak majd

azt is meg kell nezni,mikor kiemel a kuplung akkor nem er e bele...
Már próbáltam kiütni de csak továb rontom a helyzetet,ahogy ütöm úgy reped tovább
kivülröl rá kell rakni egy darab lemezt és körbe varrni avi-val
Azert vmi bronz ,alu dornival helyere kene utni a bef deformalodott reszt,ahogy kordes is mondta.Letenni vmi platnira,es ott.
stét..
tos bá aszongyák te vagy a nagy hegesztő!Lehet vele valamit kezdeni,mit mond a szakember
Köszi ha más nem megy majd hívom
ááá elég ha lenyom 100 fekvőtámaszt
hoppá
Felmerül bennem egy kérdés, ha így kifurkáltad most ott a füleket, akkor nem fog kevesebb olaj jutni a fül azon részéhez, ahol a lamella ráfeszül(ahol be szokott kopni fogasra a kosár)?
Azaz talán előbb "beverődik" a kosár?

Persze fogalmam sincs, hogy merre is áramlik az olaj menet közben, csak feltételezem, hogy nekicsapódik a fül belső oldalának és szépen rávezetődik oda ahol bekopik a lamella a kosárba, aztán lehet nincs így
Jó napot!
Készüljetek DEVAra
ha nincs aki megkokeszelje,akkor felhívod a bontót és biztos tudnak segíteni... 06703859600
Ara gondolsz hogy a beszéd ideje már lejárt következzen a tett
ez kozel sem biztos ,h alu...lehet vmi mg is van benne

tos 50 biztos tud,max meg kell nezned par Kasler Arpad videot
Kösz a tanácsot,de a Raaaay féle megoldás jobban tetszene a + gond az hogy 10cm en végig van repedve,veszprém környékén nem hegeszt valaki aluval
ha valaki ismer olyat aki menne dévára és nincs benevezve . kérem szóljon . van még két eladó nevezési hely. kategória lényegtelen.meg lehet cserélni. 100 euro .
hu ez gáz. probáld meg amennyire lehet finoman kikalapálni. aztán ha ügyes vagy pótold ki az elveszett darabot 2mm es alu lemezből kifarigcsálod. addig csiszolgasd köszörülgesd mig jól illeszkedik a nyílásba. aztán először egy oldalról epoxi gyurmával ragaszd be épp hogy pozicionálva legyen. aztán munkáld le. majd a két oldalon is jó bő cuccal kend be majd lepkés korongal simitsd le . szerintem 100 évig jolesz. van még jobb anyag is! az is valami devcon hideg folyékony aluminium javito aneve. na azzal is gfaszán be tudod tölteni de a hiányzo részt potold be ugy jobb lesz. nézd meg belül ne zavarjon be a lamellákhoz ott ne álljon ki sok anyag. nekem volt egy deknim. romániába kijukadt 2006 ban az erdőben javitottam meg epoxi gyurmával. mikor hazajöttünk még kicsit lesimitotam flexel a púpot. de amúgy hónapokig azzal jártam . csak aztán azt amotort eladtam.